Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 166
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 270
Хахахха ай горкия чака да започне семейния му живот.....

# 271
Сладко е детенцето на Василена

# 272
Таня и мъж се напаснаха, май!

# 273
Добре де, имаше доста мнения как е възможно на първа среща да спиш с някой, а тези специалисти как установяват например дали няма някакви склонности към насилие човека, примерно както е хрисим, като останат насаме колко му е да насили булката, при такъв казус какво правят. Н защо но този Мери малко ми прилича на такъв, колкото и добричък да изглежда.

# 274
  • София
"Все пак сме семейство... Отиваме на сватбено пътешествие да се забавляваме.."
ГоУем праз, че детето й е в болница, Василена има съпружески задължения!!!МъжОт си чака медения месец. Голяма смешка е тоз' Никифор. Не знам дали от монтажа излиза такъв или просто си е характер.

# 275
Добре де, имаше доста мнения как е възможно на първа среща да спиш с някой, а тези специалисти как установяват например дали няма някакви склонности към насилие човека, примерно както е хрисим, като останат насаме колко му е да насили булката, при такъв казус какво правят. Н защо но този Мери малко ми прилича на такъв, колкото и добричък да изглежда.
Има си тестове за това, и в тях има скала а лъжата така че не и да излъже ще го хванат.

# 276
  • Тра-ла-ла
Много са им заучени диалозите на двойките

# 277
Айдеееее, започнаха да се оправдават специалистите Laughing

# 278
Може ли да ми пишете кой е магазинът на Василена, интересно ми е да видя какви неща подбира. Сега се държи по-добре с Никифор, няма го това напрежение.
Ивана ми е леко неприятна, държи се като 14-годишна.
Най-възрастната двойка изглежда по-балансирано, дано им се получи.

# 279
  • 221B Baker Street
Този епизод на фокус ще са Мерал и Ивана май...

# 280
Много ще има да се оправдават...ама много ..
Василена се държи нормално, явно просто е лабилна и няма ключ на устата си, когато в нужно.

# 281
ГоУем праз, че детето й е в болница, Василена има съпружески задължения!!!МъжОт си чака медения месец. Голяма смешка е тоз' Никифор. Не знам дали от монтажа излиза такъв или просто си е характер.

И на мен тези изказвания на Никифор са ми странни, обаче съм склонна да бъда по-толерантна към хора, които нямат деца. Защото те, колкото и да казват, че разбират, всъщност изобщо не могат да разберат чувствата на родителите към децата им. Никито ми се струва добър човек, който се опитва да разбере Василена, но истината е, че няма как да го направи. Просто не е минал през родителството

Между другото днес Василена ми е доста по-приятна за гледане. Котегорична е, че с Никито няма да се получат нещата, но е доста по-спокойна, уравновесена, говори по-нормално и не кифлее, както на сватбата. Могло значи да се държи, като нормален човек а?

# 282
Бая пропуски явно има в тестовете им. А тази Ивана направо счупи рекорд по селфита и снимки за социалните мрежи. Ужаст!

# 283
  • На южния бряг
И на мен точно това негово изказване ми направи впечатление. Този е голям льольо 🤨

# 284
Може ли да ми пишете кой е магазинът на Василена, интересно ми е да видя какви неща подбира. Сега се държи по-добре с Никифор, няма го това напрежение.
Ивана ми е леко неприятна, държи се като 14-годишна.
Най-възрастната двойка изглежда по-балансирано, дано им се получи.

https://www.instagram.com/vivistyleonline/

Общи условия

Активация на акаунт