Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 159
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 285

Между другото днес Василена ми е доста по-приятна за гледане. Котегорична е, че с Никито няма да се получат нещата, но е доста по-спокойна, уравновесена, говори по-нормално и не кифлее, както на сватбата. Могло значи да се държи, като нормален човек а?
На Василенка са й нужни секунди, за да го насмете.

# 286
Толкова е приятно да гледаш интелигентни хора.

# 287
  • София
Скрит текст:

Между другото днес Василена ми е доста по-приятна за гледане. Котегорична е, че с Никито няма да се получат нещата, но е доста по-спокойна, уравновесена, говори по-нормално и не кифлее, както на сватбата. Могло значи да се държи, като нормален човек а?

На Василенка са й нужни секунди, за да го насмете.
Аз бих го насмела и за половин секунда. Много е дразнещ.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 22:37 от malina_smile

# 288
  • София
" Брат ми" Joy

# 289
  • София
Днес съм станала с д-то нагоре, ама... и Ивана много ме дразни с лиготията и постоянното "ще ме снимаш лииии?".

# 290
Валериииии

# 291
Ивана е много зле горката. И Мерал започва да се усеща.

# 292
Е прекали Ивана. То бива бива да си кифла, ама това чудо.... 🙄

# 293
Мералчо взе да ми лази по нервите...Кефи се момичето, той басси мрънкалника..Да развали настроението и да скапе разходката..Че и ревност...Неприятник...

# 294
Ако съм на Мерал бих й опуснала телефона без да искам. Интересно ми е какво ще прави без телефон. Няма такава тъпа кифла!

# 295
  • София
Жалко, че пак започнаха да дават "експертите".

# 296
Ами ивана си  е лапе още. Мерал търси по зряла жена май май. По уравновесена по сдържана, а не туй младото пиле дето не може да спре да подскачка. Тъпото е че тя не усети какъв  му е проблема а е очевидно.

# 297
Ох, Таня ще бърка бетон.

# 298
Е що да е кифла Ивана? Снимки къде да си прави, в хотела ли?
И голямо папкане пада, значи...Joy

# 299
Светозар все си го представям с онази меча кожа. Много ми е изкуствен, звучи ми все едно да казва, че е голяма далавера екскурзията до Йордания 😁

Общи условия

Активация на акаунт