Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 144
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 300
Ама Лиско почна отдалече

# 301
  • София
Ивана започна да си показва елементарността. Че и с цялото си нахалство заключи, че Мерал ревнувал. Ми не, отегчен е до смърт човекът, разбирам го.

# 302
  • Варна
Ивана е на туризъм а Мерал на меден месец! Мерал бил показвал първи нотки на ревност, дрън-дрън, според мен се почувства пренебрегнат.

# 303
  • София
Ами ивана си  е лапе още. Мерал търси пи зряла жена май май. По уравновесена по сдържана, а не туй младото пиле дето не миже да спре да подскачка. Тъпото е пе тя не усети какъв  му е проблема а е очевидно.
А къде спаха "експертите" като ги събираха за двойка? Сега оправдания, да покажем колко сме компетентни. Целият цирк е благодарение на експертното им мнение, гонили са само рейтинг. И Ивана и Мерал са неподходяща комбинация, на различни етапи са.

# 304
Разбира се, че е ревност. Пък дори и само, заради това, че Ивана си се забавлява и без него...Тя кво да направи, че той е скучен...

# 305
Много грозно, пренебрежително поведение на Ивана към Мерал. Все едно й е охрана, а не съпруг. И аз на негово място щях да се обидя. Но тук си проличава голямата възрастова разлика между тях

Таня и Зарко все повече ми харесват. Показват как двама зрели хора, преминали през трудности в живота, са щастливи да имат човек до себе си, с който да споделят удоволствието от една хубава почивка. И че за тях това да имат половинка е достатъчно Simple Smile Дано и занапред да е така

# 306
  • Тра-ла-ла
Брех, половин ден и Мерал вече отегчен. Милинкият Tired Тя, че Ивана е кифле - така е. Ама кой е казал, че това, което иска и очаква Мерал е правилното? Все едно Ивана да почне да му мрънка "ти ся що не се снимаш, къде ти е телефона?"

# 307
А то пък е толкова забавно някой да си прави селфита на всяка крачка... И аз ще умра от скука.

# 308
Те не могат един смислен разговор да завържат,  тя е постоянно с тоя телефон.  Мерал ѝ е като обслужващ персонал.

# 309
А то пък е толкова забавно някой да си прави селфита на всяка крачка... И аз ще умра от скука.

Скучай си, без да начукваш канчето на другия.

# 310
  • Брюксел / София
Светозар ми прилича на Андрешко, Таня е една идея по-обрана. Не ми изглежда, че Таня ще се съгласи да живее в “спартански” условия.
Мерал и Ивана също не са един за друг. Ивана е елементарна и простовата, а Мерал ако не друго поне изглежда възпитан.
Василиса Прекрасна е много лабилна и мисля, че за части от секундата ще изплиска легена. Никифор е мн досаден, никакъв живец няма у него: флегматичен, бавен, муден, само секс му се иска, ама котка му е минала път.

# 311
Каква ревност от Мерал?! Тия експерти са пълна трагедия. Просто усеща човека, колко е куха Иванката..
Василена е доста лабилна. И хубавец да беше мъжа, пак нямаше да се справи добре в такава ситуация с тези вътрешни конфликти.
Таня е готина, но ще бъде заземена и попарена като се върнат и види какво я чака.

# 312
Taзи Ивана е просто една куха кифличка. Не спря да си прави селфита и да се държи като инфантилна. Имах някакви съмнения, че може с Мерал да са се събрали, но сега като изгледах епизода 100% няма шанс.

# 313
Аз за Таня не мога да усетя да е щастлива, за мен тя е много сдържан човек, не показва никакви емоции, особено пък щастие. По-скоро изглежда отегчена.  Не знам, може би не съм достатъчно наблюдателна...

# 314
  • Тра-ла-ла
Зарко какво е овъртолил около врата? Да не са мечешки зъби? Или пуканки? tooth

Общи условия

Активация на акаунт