Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 133
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 315
Мерал си е ревнивец казАх ли ви аз..А тя е типичен представител на Инстакифлите. Не се наслаждава на гледката, а бърза да цъка селфита...

# 316
А то пък е толкова забавно някой да си прави селфита на всяка крачка... И аз ще умра от скука.

Скучай си, без да начукваш канчето на другия.

А за какво сме тръгнали заедно тогава?

# 317
Таня не е много категорична, на думи да, но езика на тялото друго казват. Но все пак жената търсеше начин да живее извън сегашния си дом, така че намери.

# 318
  • Тра-ла-ла
А то пък е толкова забавно някой да си прави селфита на всяка крачка... И аз ще умра от скука.

Т.е. единият да остъпи, за да угоди на другия?

# 319
Те турците са си ревниви, но в случая по-скоро е отегчен. Те не са на един акъл

# 320
Опитаха се да обяснят, че Мерал е изпитал ревност към нейната емоция, това, че той нямаше там никакво място. Всъщност той цялостно започва да се разочарова от нея, тя не го отбелязва, каква ревност, той не се чувства мъж, не усеща елементарно уважение.

# 321
На Зарко му е голям комплекс това къде живее, затова постоянно засяга темата, къде на шега, къде сериозно. Иска да я подготви, за да не се стресне тя като види къщата. И аз съм ползвала тоя похват, когато нещо ме тревожи. Просто в началото много дърварски се шегуваше с това, пак защото е много притеснен по темата. Харесват ми засега, зрели интелигентни хора.

Ивана вярно е кифличка, но и Мерал малко прекалено реагира, аз не харесвам хора, които искат да сте като близнаци и се цупят като не си им лепнат за гъза. Той с големите приказки как „може да сме половинки, но трябва да сме си цели хора отделно”

Онези другите даже не могат като приятели да общуват, много тегаво. Иначе и двамата се опитват да са цивилизовани. Ама все едно са от различни планети, нищо общо Grinning

# 322
Аз се чудя защо вече втори ден  иванаходи оръфана с някав анцуг  и  все едно отива до магазина. Мерал горкия  минал е през този период, а ивана  очаква всичко да се върти около нея. Дъртаците са ми много сладки, май ше станат нещата при тях

# 323
Не знам, Елунариа. Питай Мерал. Аз ако съм на меден месец на такова място и съм излязла на разходка, също ще гледам да се нащракам на всички възможни интересни места. Затова сме там и затова сме на разходка..."Покажи халката",тази реплика кво ли да значи? Докато тя си прави досадните селфита, той да напомни за халката, ръйш ли..И защо?

# 324
  • Тра-ла-ла
Не мога да му хвана спатиите на Никифор. Еб@ва ли се или си е залупен?

# 325
Миличкия Никифор знае само филийки с лютеница. Гамен и 3/4😂😂😂

# 326
Скрит текст:

Т.е. единият да остъпи, за да угоди на другия?

Всичко си има граници, ако те интересува как се чувства човек с теб, ще се съобразиш поне малко и от време на време ще си прибираш телефона в джоба. Не е важно само как се чувстваш ти. Когато е така, връзките приключват бързо.

# 327
  • Брюксел / София
Никифор чете менюто като “война и мир”, мн е посредствен.

# 328
Още ли мислите, че на Никифор само стила на обличане му е проблем ?

# 329
"Струва ми се малко неориентирана.." - Форито къртиии.Joy

Общи условия

Активация на акаунт