Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 147
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 360
  • Тра-ла-ла
Той човекът си маже лютеницата на филия, това салата Цезар, тарама, каперси, са все непонятни чуждици  Smile
Ко е туй Кама сутра? Яяяя мисионерската Laughing

# 361
И разядка не знае какво е. :Д Тук вече преигра!

# 362
Коя е  систъра, на Форчо сестра му ли и къде ги гледате тези снимки във фейса ли, не можах да и намеря профила.

# 363
Подразни ме Зарко, сякаш вчера е разбрал ,че ще участва в предаването, не можа ли да направи къщата за нормално живеене.  А Никифор си мисли, че има абонамент за секс ли , отчайвам се

# 364
  • Варна
Ако Никифор играе, че не знае, то нямаше да е на летището, а на оскарите! Според мен натурално си е такъв!

# 365
  • Тра-ла-ла
Сарказмът е умиращ език... Много жалко...
Но пък да изпъкнеш на чужд гръб като лъжеш и се еб@ваш...е вечно

# 366
Коя е  систъра, на Форчо сестра му ли и къде ги гледате тези снимки във фейса ли, не можах да и намеря профила.

https://www.facebook.com/albena.gergova

# 367
  • София
Не знае Никифор, още малко и чери домат щеше да пита какво е Simple Smile прави се много ясно. А Васето се успокои вече, попремисли ситуацията и взе че се кротна малко. И стига с това Никифор какво очаква, очаква каквото се случва и по другите двойки- нормално поведение. Бтв Никифор също е притеснен, нормално е да седи спечен.

Мери и Ивана - тя е там само да се рекламира, знае че говорят хората и поне ще са чули за нея след участието. Горкия Мери, хич не очакваше това.

Мъжът на Таня ми е малко анти,  но Таня му дава шанс, ще ги видим.

# 368
  • Тра-ла-ла
В крайна сметка разбра ли се какво работи Никофор? Шофьор на стоки на летището?

# 369
Сарказмът е умиращ език... Много жалко...

Не е. Просто сарказмът не е похват, който трябва да се използва от по-неинтелигентни хора.

Той уж говори саркастично, но ние седим, гледаме тоя празен поглед и сме напълно склонни да повярваме, че си говори съвсем реално. Освен това, като видя, че сарказмът му не е успешен, можеше да каже, че се е опитал да бъде забавен и знае какво означават всичките тия думи.

Всичко е до такт и презентация.

# 370
Според мен по къщата на Светозар ще има много работа, не само няколко дни, а може би месеци. И всъщност нали къщата не е негова, а на приятел?

# 371
Абе какво толкова ви възмущава Никифор. Я вижте гещалт терапевта Joy

# 372
Разядка и на мен не ми е много ясно за какво е - мезе ли е, салата ли е? Както каза - "започваме да се разяждаме с това", тук мисля 100% бих казал същото. Иначе напълно споделям мнението, че предаването е един вид реклама за участниците - 100% ще имат подходящи кандидати след като приключат отношенията си с "официалните половинки" от предаването. Тук включвам и уж най-перспективната двойка, убеден съм, че има безброй подводни камъни и ще се разделят.

# 373
Всички са за терапия

# 374
Абе какво толкова ви възмущава Никифор. Я вижте гещалт терапевта Joy
Терапевтът има нужда от терапевт🤣

Общи условия

Активация на акаунт