Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 156
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 345
Донякъде оправдавам Василена, като няма привличане и химия няма как да се получат нещата насила. Да е на 20г може, но на тая възраст сама и с дете по-скоро си търси някой да я издържа отколкото съпруг/любовник. Сигурно е очаквала някой с вид на манекен с мозък най-малкото на ядрен физик и шампион по шах ама и в склада няма такива, принцовете отдавна са заети ... явно един неособено красив снабдител ѝ идва вече прекалено ниска топка.

# 346
На Никифор сестра му е далеч по-интересна от днешния епизод. Само заради нея си струва човек да драсне с 200. :Д

# 347
И на Василена не ѝ е лесно. Разбиха ѝ надеждите на пух и прах. Принудена е да търпи присъствието на човек, когото не може да изтърпи, докато детето ѝ е в болница. Моите деца често влизат в болница, с тях съм винаги и пак откачам от притеснение.
Не че е много стока, но я разбирам като майка.
Много ме изразни Ивана. Като видя някои да си прави селфи с джуки като на патица и ми става ясно колко му е умствения багаж.
Това е меден месец все пак, не някаква безплатна екскурзийка само за нея.
Впечетли ме държанието на Таня и Светозар.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 06:24 от black_pearl_30

# 348
И на мен ми стана жал за Василена днес. Много е разочарована от предаването, като цяло. Не само от Никифор. А може и това, че детето й е в болница да подсилва допълнително емоциите й. Обаче не ми е ясно едно - не е ли гледала предишния сезон на предаването? Как си е представяла, че ще се ожени за непознат, но няма да спи в една стая и едно легло с него?

Относно Зарко и Таня - много са мили и приятни за гледане тези хора. Аз лично смятам, че Таня наистина е готова на много компромиси в името на това да има човек до себе си. Днес Зарко ми хареса повече, отколкото в епизода със сватбата. Доста по-спокоен е и съответно държанието му е нормално. Угрижен е заради къщата си, но съм сигурна, че Таня ще я превърне в много уютен дом и за двамата. И вярвам, че това й действие ще го накара наистина да се влюби в нея. Той също показва, че има нужда от истинска жена до себе си. След днешния епизод мисля, че ще си паснат много двамата. Дано и след медения месец продължат да са така

# 349
Не мога да я съжаля Василена, не знае ли в кое предаване влиза, не е ли гледала първи сезон? Ако е смятала, че предаването ще й намери човек, който да хареса на 100%... много наивно.

Имат ли право да спят в различни стаи? Хотелите изглеждат много добре, все ще има някой диван, на който да спи по време на меденият месец.

# 350
На мен ми се вижда малко измислена тази история с болницата и дъщерята.
В първия епизод Василена разправя, че не иска детето ѝ да присъства на сватбата. А на деня на сватбата се оказва, че е “щяла да е тук”, но така се е случило, че е болна. Отделно всичките ѝ близки приятели, брат ѝ, майка ѝ бяха на сватбата. Кой да е при детето? Само го е оставила в болницата, пък тя да се жени?
И аз това се замислих кой е с детето..
Наистина е странно съвпадение, че тя предварително каза,че не иска то да е на сватбата и точно тогава беше в болница.
Неприятно е ,ако се лъже за болест.

# 351
  • София
След днешния епизод съм по-склонна да мисля, че Василена иска мъжът й да има визия, но не търси нацепен богаташ с мозък, изглеждаше ми искрена. Просто няма химия. Какъвто и да е форматът насила не могат да я накарат да хареса някого.

# 352
  • Брюксел / София
Мисля, че от предаването ни спестяват най-куриозните кадри от отношенията между Василиса и Никифор. Предполагам, че се дължи на коментарите след предишния епизод. Дано да е така защото сеирът си е сеир, рейтингът - рейтинг, но не е лошо все пак да не се стига да тотална излагация, на която както се вижда и Василиса, и Никифор са способни да покажат с лекота.
Василиса изобщо не го хареса от пръв поглед. Има право на това и не може да бъде обвинявана. Сега, че е кифла и неориентирана, с високо самочувствие без покритие е отделен въпрос. Но и Никифор е скрита лимонка, хич не е читав човек.

# 353
Мерал вече започва да усеща, че Ивана просто играе.

Таня ми харесва най-много от участниците, но и там разликата в класите си личи.

Ако жените тук си мислят, че Никифор наистина не знае що е то тарама, направо се отчайвам вече! И аз така като видя някоя кифла, пускам я по пързалката и ѝ гледам сеира. Човекът усеща, че нещата няма да се получат, не видях да ѝ се натиска въобще, не знам защо решихте, че той е привлечен толкова от Василена.
Просто той е влязъл в предаването чистосърдечно и беше готов да даде от себе си каквото трябва, за да се получат нещата, а те бяха обречени от самото начало.

Само пак не я разбрах тази Василена. "Аз съм такава, не мога да спя с непознат в една стая, трудно допускам хора до себе си."
АМИ, ЗА КАКВО, АДЖЕБА, СЕ ЗАПИСА В ТОВА ПРЕДАВАНЕ, ПОД ЯГОДИТЕ?!

# 354
Само красотата да му липсваше на Фори - както и да е, но той е толкова смотан, че не може и да бъде..., а и отмъстителен и злобен изглежда.
Какво его трябва да имаш, че да не можеш да допуснеш, че не те харесват.
И специалистите, леле, специалистите!

# 355
Упс, забравих

Никифорчо, ако четеш тук да кажа:
Какво е тарама??? ОМГ! ВзЕми се стегни малко бе човек!

Айде лека нощ от мен Simple Smile

# 356
Ако жените тук си мислят, че Никифор наистина не знае що е то тарама, направо се отчайвам вече! И аз така като видя някоя кифла, пускам я по пързалката и ѝ гледам сеира. Човекът усеща, че нещата няма да се получат, не видях да ѝ се натиска въобще, не знам защо решихте, че той е привлечен толкова от Василена.
Просто той е влязъл в предаването чистосърдечно и беше готов да даде от себе си каквото трябва, за да се получат нещата, а те бяха обречени от самото начало.

Брей, че той много забавен тоя Никифор ще се окаже. Такова пускане на кифлата по пързалката падна, че то май той по-долу стигна.

Айде ако обичаш...

Никифор е елементарен човек и го видяхме още в началото. И в реакциите, и в поведението му личи.

А за останалото - много ме кефи като се оказвам прав. Казах да не съдите Василена, защото просто е много разочарована от избора на партньор.

# 357
  • Тра-ла-ла
Систърът само прави препечени филийки и баница. От къде Фори да знае някакви по-закусани ястия (а те не са и засукани, де).  Laughing

Все още си мисля, че Никифор само се правеше че не ги знае...поради някакви нездрави подбуди се опитва да лъзне Василена..за да доминира ли? Кофти чувство за хумор ли?

# 358
Той човекът си маже лютеницата на филия, това салата Цезар, тарама, каперси, са все непонятни чуждици  Smile

# 359
Сарказмът е умиращ език... Много жалко...

Общи условия

Активация на акаунт