Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 240
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 555
Ами тогава тези красиви, богати и влиятелни дето не те броят за нищо какви приятелки са ти? При мен с една издънка и приключват нещата.

# 556
  • Тра-ла-ла
Ами тогава тези красиви, богати и влиятелни дето не те броят за нищо какви приятелки са ти?
Е, те са красиви, богати и влиятелни Mr. Green

# 557

.................както бях споменала не е лош човек.
Тя никога няма да обиди човек , ако няма за какво или не си го е заслужил. Но защо не даде шанс на Никифор - няма "химия"?
Ами при високи критерии няма как да стане.

Да го беше написал някой друг - разбирам, но точно ти си го пишеш - "НИКОГА няма да обиди човек, ако няма за какво..........!!!!!!!!"
Какъв е извода? - значи има за какво! Simple Smile От една страна ние не можем да видим всичко - те си знаят какво са си казали и направили един на друг, от друга - някои неща се усещат и преди да са се случили - поне аз залагам много на интуицията си!

За шанса - ами тя си го каза - писнало й е да дава шансове -явно е давала друг път и е видяла, че няма никакъв смисъл.

# 558
Но Никифор не е нито мил, нито внимателен, нито лично на мен ми изглежда читав. Изобщо това, което видяхме до сега и ни се представи по този начин за него и Василена, накрая съвсем друго ще излезе. Нали знаете , че като се показва някой по телевизора, рано или късно ще изплува всякаква информация за него. Хората си правят заключения от видяното и написаното, обаче и от собственото си усещане за някого.

# 559
Зарко не мога много да го разгадая още. Тоя човек дето се вре по телевизии, вълнува се от политика, не ще да е притеснителен. Как такъв човек се мами и му се взема жилището, също не си го обяснявам.

И аз не си обяснявам как са му взели жилището на Зарко. Той каза, че някаква жена е лъжесвидетелствала и останал по чехли пред заключена врата.

Потърпевши от тези имотни измами са самотни хора без наследници, а в случая със Зарко има деца, които имат запазена част от жилището след смъртта на майка им. Та и аз съм в недоумение как са ги излъгали всичките.
Изобщо не му вярвам за жилището. Кой знае в какво се е забъркал и са му го взели.

# 560
Ако погледам още малко Никифор, Василена ще вземе да ми хареса Grinning Честно казано, жал ми е за нея.

# 561
Но Никифор не е нито мил, нито внимателен, нито лично на мен ми изглежда читав. Изобщо това, което видяхме до сега и ни се представи по този начин за него и Василена, накрая съвсем друго ще излезе. Нали знаете , че като се показва някой по телевизора, рано или късно ще изплува всякаква информация за него. Хората си правят заключения от видяното и написаното, обаче и от собственото си усещане за някого.

Под това се подписвам и аз!

# 562
Ами тогава тези красиви, богати и влиятелни дето не те броят за нищо какви приятелки са ти? При мен с една издънка и приключват нещата.
Искам да кажа, че външният вид и парите нямат значение като няма човек насреща.
Спирам да пиша защото виждам, че за повечето визията е водеща.
Успех на всички, ще изгледате " Женени от пръв поглед 2" и ще разберете какво съм искала да ви кажа.

# 563
  • Бистрица
Таня е содия Рак, Зарко е Телец.

# 564
Без да съм фен на Никифор, смятам, че доста от неадекватните му реакции са от притеснение, че е обект на публично внимание. Светозар и Мерал са доста по-обиграни в това отношение и не се притесняват да разкрият същността си. Първият знак за това според мен е моментът, в който видя Василена, той наистина сякаш посърна. А тя не е някакво Квазимодо, дори си е съвсем добре, просто той неимоверно се притесни. И у него го има този комплекс, който притежават всъщност много хора "какво ще кажат хората" и"дали е редно така", което му пречи да разбере Василена, да се поразчупи, да се опита да я впечатли с майтап, с някоя история за себе си. Той седи като чук и чака тя да го забавлява, очевидно е и много притеснен как изглежда отстрани че той  първата брачна нощ е сам, а Василена е при "детенцето".

# 565
  • Тра-ла-ла
Благодаря ти Hug Колебаех се между Дева и Рак.

Рак и Телец - има шанс да им се получат нещата

# 566

Поне по слънчев знак..чудесна комбинация Simple Smile Но и се вижда, че при тях всичко се случва много естествено и има хармония при себеизразяването им. Има взаимна подкрепа.

# 567
  • София
Аз пък не видам с какво превъзхожда Василена Никифор, говоря за външен вид. Ужасна е! Не знам какви хиалурони и силикони е слагала, но за 33-годишна жена е прекалено сбръчкана. И излъчването й е змийско.

# 568
Зарко беше споменал че всичко в къщата му са дарени вещи от близки и познати. Явно мноо е закъсал финансово. Дано това не е пречка за Таня.

# 569
Експертите може и наистина да са професионалисти,но и те са принудени да играят по свирката на продукцията.Културата ни е такава,че се влияем от зрелища,скандали и циркове.Каквото е търсенето такова,ще е и предлагането.100% тук се възмощаваме,но продължаваме да гледаме.Ако се спре гледаемостта на подобен род продукции,може и да се промени концепцията на телевизионните предавания.

Общи условия

Активация на акаунт