Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 216
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 615
Ами тогава тези красиви, богати и влиятелни дето не те броят за нищо какви приятелки са ти? При мен с една издънка и приключват нещата.
Искам да кажа, че външният вид и парите нямат значение като няма човек насреща.
Спирам да пиша защото виждам, че за повечето визията е водеща.
Успех на всички, ще изгледате " Женени от пръв поглед 2" и ще разберете какво съм искала да ви кажа.

Може ли за последно само да ни кажеш зодията на Василена, за да сглобим зодиакалния пъзел 😃

# 616
  • Тра-ла-ла
Може ли за последно само да ни кажеш зодията на Василена, за да сглобим зодиакалния пъзел 😃
Я? Сглобили ли сме го?
Таня - Рак, Зарко - Телец
Никифор - Скорпион

Другите?

# 617
Цял ден чета и едвам стигнах края, а даже нямаше токова скандални неща, както в миналия епизод Grinning Определено, ако целта е била само рейтинг - постигнаха я.

Таня и Заро определено ми се видяха доста по-добре от първите епизоди. В смисъл - тук нямах усещането за фалш. Гушкаха се, той я целува по челото. Една такава мила и ненатрапчива близост. Докато  Ивана И Мерал - уж близки на сватбата и на следваща сутрин..сега никакви ги няма.
Жалко ми е за тях като двойка, и в частност - за него. Тя си е..лигла. Съвсем нормално да се почувства пренебрегнат и да се зачуди защо изобщо е там, като на нея един телефон й стига. Но никаква ревност нямаше.

Цитат
За Мерал и Ивана - там пък изобщо не е справедливо спрямо момчето - убедена съм, че е платена Ивана да участва - Иначе самата тя явно усети, че той много на сериозно взима всичко и сега се чуди как да се дърпа и да го държи надалеч. Трябваше на нея да подберат някой като Стефан от предишния епизод - да си ходят по заведение и да се забавляват, а на Мерал - някоя като Светлана да си се взимат и дечица щях а да си народят
Съгласна.
С това също:
Цитат
За мен Наско и Никифор са много лош избор на специалистите и не е честно дори спрямо тях, че ги набутват в подобно предаване, защото не им помогат да си преодолеят комплексите, ами допълнително им ги задълбочават с типа жени, които им избраха.

Експертите: "В анкетната карта Василена отбеляза, че външният вид не е от голямо значение" Демек, извиняваме се че й избрахме мъж с изражение като пречукан от градушка - мислехме, че няма да забележи. Не виждам Никифорчо да покрива и един хипотетичен неин критерий, колкото и да е била различна заявката й.

П.П. Систъра според мен няма да пише тук. Не и за да защитава Никифор. Че тя още в началото е написала ''да не й се натресат при нея'' .. никак не я  виждам да го защитава публично

# 618
Ама вярвате ли в зодиите? Аз не много и сигурно затова Таня никак не ми прилича на рачките, дето познавам. Тези моите са доста претенциозни и доста изискващи внимание, отношение и са капризни и фръцливи, пък тя не дава индикации за такава. Изглежда много уравновесена и умерена.
Телец май не познавам мъж, всъщност само един, ама той е лигльо, женчо и тънък сметкаджия. Уж дружелюбен и такъв готин, пък се си гледа неговия интерес и грам да не се прецака нещо.

# 619
Мерал е близнаци, Ивана овен.
Мерал ми се ще с рак да го бяха сватосали. Щеше да е много по-интересна и според мен по-издръжлива комбинация. Раците са склонни на компромиси, когато се отнася до семейния уют, е не на всяка цена и не и без усилията на отсрещния.
Овните са много инати и сръдливи натури. Пожар са и само с пожар ще си паснат добре. Лъв или стелец повече биха им подхождали.

# 620
Много пишете,човек трябва да си вземе свободен ден,да прочете темата Simple Smile
Не мога да се вживявам толкова,кой какъв е ,какви са му доходите,каква кола кара,къде ще живеят и прочие.
За мен е шоу,подобно на ББ,гледам с интерес и се забавлявам.Никой не намирам за прекалено грозен или лош,всички имат и позитиви и негативи,точно като нас.Пожелавам им и те да се забавляват,това все пак си е едно положително,емоционално преживяване.Дори и да се разведат(както май ще стане)ще им останат хубави спомени ...и малко слава Simple Smile

# 621
  • Тра-ла-ла
Това сигурно ли е? Кофти са ги чифтосали

# 622
  • София
Изобщо не мисля, че големият проблем на Никифор е чисто физически външният му вид. А характерът. Ако вложи малко характер и адекватно самочувствие (не разпирайте наглост!), може и да стане средностатистически български мъж, но с това "чувство за хумор" и отношение към жената и изобщо към живота, хич не ми го пробутвайте за "средностатистически".

# 623
За мен е неуважение към ближния (и към себе си) да изглеждаш по начина, по който изглежда Никифор. Айде физиономията трудно ще промени. Но поне можеше на фитнес да походи. Сам, няма никакви грижи освен работата си - може малко да си оправи вида и стойката като е тръгнал да се жени и при това по ТВ. Иначе се държи ОК ама кво от това - усеща се характерчето, което за мен лично би било проблем, въпреки че на много хора няма да им пречи. Не знам какво му е интелектуалното ниво, но явно наистина е доста невеж за доста неща. Ограничен, личи си, че не се е интересувал от нищо цял живот - само от службицата си и от семейството си, като паднал от Марс. Ми... хем грозен, хем скучен. Ама иначе настоява, да си изконсумира договореното. Брех ма нахално - искаш ама какво предлагаш бе муньо. Не е лош човек ама... толкоз...

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 19:06 от Skrekkelig

# 624

Защо да е кофти? Аз(близнаци) и ММ(овен) сме така и още не сме се избили.

# 625
То жена овен с който и да я кръстосаш все кофти

# 626
Мислите ли,че зодията има важна роля в това,дали ще си паснат.

# 627
Аз не, ама хората много вярват в тях.

# 628
  • Тра-ла-ла

Защо да е кофти? Аз(близнаци) и ММ(овен) сме така и още не сме се избили.
Едно е жена Близнаци с мъж Овен. Друго е мъж Близнаци с жена Овен Grinning

# 629
Жена Овен само огнен знак я оправя.

Общи условия

Активация на акаунт