Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 139
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 765
Форзо и оназ с онлайн магазина с 30 последователя, изобщо на меден месец ли са някъде или седят само в хотел като заложници? 🤔

# 766
Само да кажа, знам, че няма да се приеме добре, ама...
Да се коментира външния вид на Никифор по такъв долен начин е много.... хмммм женско! Странно е, при положение, че все се биете в гърдите да не ви оценят само по външния вид, как нямате никакви задръжки да се изразявате така грубо за непознат човек.
Грозен бил... И какво да направи? Да си сложи червило, сенки, един тон фон дьо тен... Вие като правите така си мислите, че ставате първи красавици ли? И за външния вид на Василена, предимно жени коментират.
Природа, какво да се прави? Аз ако общувах само с красивите хора, досега да ми се е полирал мозъка...

# 767
  • Тра-ла-ла
А, бе, малко джендър глас вади Форито

# 768
Абе тая Магдалена Славева в норма ли е???? Иначе доста са гузни колежките.

# 769
Василена се определи като младо хлапе Joy голям смях...

# 770
  • София
Чак пък баща и дъщеря...

# 771
Маги на Славо наистина е неадекватна ..как си вади хляба с това не знам

# 772
  • София
Василена е с крайно нереална преценка за себе си. Останала е някъде в ранните си двайсет.

# 773
Не я знам Магдалена в норма ли е, ама това перхидролено русо да го махне веднага.

# 774
"Психолозите" са си чисто луди... Със заминаването на сватбено пътешествие Василена и Фори си били дали шанс за нови емоции-ами не! Следват си договора, ние не сме олигофрени...

# 775
Искам вече Лиско и Таня да са в България , на почивка всички могат да се обичат😀 Съжалих камилата на Светозар.
Защо тези специалистки само поведението на Василена от двойката обсъждат?

# 776
Тая на малко хлапе ли се оприличи Joy да й имам самочувствието, баща и дъщеря били. На моменти ми напомня на тризначките в начина, по който говори. Някакво рязко и грубо.

Зарко и Таня са втора младост:hugs: га-дже-та! Много са ми сладки, все едно трептят на една честота.

# 777
С тия бръчки може да мине за хлапе , ама  тип Бенджамин Бътън 😂

# 778
  • София
Искам вече Лиско и Таня да са в България , на почивка всички могат да се обичат😀
Защо тези специалистки само поведението на Василена от двойката обсъждат?
Защото там се издъниха мега яко и се чудят как да замажат положението. Няма да се изненадам, ако записите с психолозите са направени след реакцията на зрителите за епизода от миналата сряда.

# 779
Не я знам Магдалена в норма ли е, ама това перхидролено русо да го махне веднага.
И да отреже изгорените пирги.

Общи условия

Активация на акаунт