Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 016
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
Тоз пък, бил се оженил и очаквал да я гледа гола и да я целува....А тя пет пъти му каза, че не го харесва дори визуално, как ще го целува и ще се съблича пред непознат човек. От друга страна ако харесаш някой мъж е възможно дори да си легбеш с него и без брак от раз. Той от коя планета иде тоя мъж

# 796
  • София
Лелеее, тоя е отврат! Откровено си излъга, ама тя не го била разбрала... Joy

# 797
Тоз пък, бил се оженил и очаквал да я гледа гола и да я целува....А тя пет пъти му каза, че не го харесва дори визуално, как ще го целува и ще се съблича пред непознат човек. От друга страна ако харесаш някой мъж е възможно дори да си легбеш с него и без брак от раз. Той от коя планета иде тоя мъж

Много тенденциозно го тълкувате.
Той обясняваше защо е спал на дивана, не че е очаквал да я гледа тая как се съблича... То пък една далавера... После не можеш да заспиш...

# 798
  • Тра-ла-ла
Форката какво се оправдава, че не бил разбран правилно, щото били различни хората и възприятията им ooooh!

# 799
Някои има ли идея за онлайн магазина на госпожицата, понеже твърди че е голяма бизнес дама и ми стана интересно.

# 800
  • Варна
Значи Василена може да го оплюва пред камерите, а той не може да каже нещо негативно? Просто преразказа нейните думи, а тя се обиди... Всички пишете, че е златотърсачка, пък тя се разплака от истината. Никофор не е толкова лош, опита се да й обясни.

# 801
Уоу! Определено психотерапевката изглежда със задоволство коментираше Василена имам чувството, че иска да й отмъсти за нещо и затова ги е мачнала така Dizzy Face Явно искат и на двамата да им покажат лошите черти и защо нямат половинки до себе си. Василена малко извън този свят,а Никифор е психически насилник, той няма да удари жена, но определено ще я тормози психически и това е по-добре лошия вариант. Пред приятели един вкъщи друг... Айде и двамката на психотерапевт, но не и при тази Каменова.

# 802
  • Тра-ла-ла
Някои има ли идея за онлайн магазина на госпожицата, понеже твърди че е голяма бизнес дама и ми стана интересно.
Добри българи я принудиха да го затвори

# 803
Започвам да си мисля, че в крайна сметка, може и да не са толкова зле психолозите. Визуално не го уцелиха Форката. Ако Василена беше привлечена чисто физически, може би щеше да направи някакъв компромис и да се случи някакъв катарзис в нея.

Ироничното е, че рано или късно, тя ще свърши с някоя по-лоша партия от Никифор. Така поне си мисля...

# 804
Двама  в темата обаче са гласували, че В и Н ще останат заедно Mr. Green
Залагам, че единият глас е от неадекватната Маги.

# 805
Никофор все повече ми изглежда като манипулатор. Лъже пред камерата, преувеличава, после се прави на ни лук ял...сега върти някакви оправдания, за да се размине драмата, отрича се от думите си. Много разумно звучи, но усещам, че го прави за пред камерата, а не защото наистина го мисли.

# 806
  • София

Много тенденциозно го тълкувате.
Той обясняваше защо е спал на дивана, не че е очаквал да я гледа тая как се съблича... То пък една далавера... После не можеш да заспиш...
Със сигурност гледаме различно риалити... Joy
Или си  Никифорчо...!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 807
Много елементарен Никифор. Че и до парите от сватбата опрял , как не го досрамя да се разправя за това .
Василена наистина е твърде първична и груба понякога, но я разбирам донякъде - те и на чисто емоционално ниво са различни вселени.

# 808
Добри българи я принудиха да го затвори
Joy  тоочно

# 809
Никифор ми се струва с интелектуална недостатъчност, както и сестра му.

Общи условия

Активация на акаунт