Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 034
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 825
След колко време могат да попадат молбите си за развод?

# 826
  • Тра-ла-ла
Някой вярва ли все още, че Форката работи като меринджей?

# 827

Колкото Василена е бизнесдама и Мерал е толкова заможен, колкото го изкарват...
Всичко е много преекспонирано и редактирано в това предаване.

# 828
Ох, много зле е този Никифор - казах ви аз, че ще се озлоби и ще започне да плюе срещу нея още след първите серии. Нашия обаче даже и на хитър се прави - опита се да лъже зад гърба й - нима очакваше, че ще му повярваме как Васето си търси мъж да я бие?!?хихи Претенциите му за парите вече ме гръмнаха! Утре ще гледам в детайли и репликата със събличането и ако наистина го е казал по този начин - направо я съжалявам Василена! Самата Василена е зле - спор няма, но на фона на Никифор - направо си изглежда нормална!

Специалистите направо отвращават - то бива, то може, но техните коментари са толкова непрофесионална едностранчиви, че направо ми припомниха какво означава комсомолски съд!

Таня и Светозар - радвам им се, добре изглеждат като двойка - има нещо като преиграване, но може пък да е защото им е неловко от камерите, може да се опитват да се правят на по-интересни пред другия - дано им се получат нещата!

Мерал и Ивана - ами.................... няма да ги бъде! Sad Жалко - Мерал ми става все по-симпатичен! Тя е простовата, но също не е лоша - виждам, че се опитва да не го заблуждава прекалено!

# 829
  • Тра-ла-ла

Колкото Василена е бизнесдама и Мерал е толкова заможен, колкото го изкарват...
Защо винаги трябва да се сравняваш с някого, за да изглеждаш по-малко смотан или по-готин?

# 830
  • София
Никифор,че простее простее, но Василена от къде вади това огромно самочувствие на млада и красива жена?Опитвам се да я харесам и не мога и не мога.

# 831
Специално днес, ми стана жал за Никифор! Жал от разбитите очаквания, може би!

# 832
Ох, много зле е този Никифор - казах ви аз, че ще се озлоби и ще започне да плюе срещу нея още след първите серии. Нашия обаче даже и на хитър се прави - опита се да лъже зад гърба й - нима очакваше, че ще му повярваме как Васето си търси мъж да я бие?!?хихи Претенциите му за парите вече ме гръмнаха! Утре ще гледам в детайли и репликата със събличането и ако наистина го е казал по този начин - направо я съжалявам Василена! Самата Василена е зле - спор няма, но на фона на Никифор - направо си изглежда нормална!

Мда,  така се оплете Форито - първо казва, че Василена си търси властен мъж с "тутаировки", който да я бие.

В следващия момент казва, че Василена била властна жена.  doh

И някоя от фенките му (за последното денонощие е добавил още 80 фенки в приятелската си листа във ФБ и вече е с 256) да вземе да го научи как се връзва шал - все в шала ми беше погледът на тази сцена Joy

# 833
Кво ли си е казал Форито: Око нИ мога да оплакна, целувка няма да получа, па за бодване сакън дума да не става......но поне едни пари да получа и почивката в Кипър, таман съм си.
За мен е изненада ,че вземат пари ...
Мислех, че да им намерят половинка (евентуално) ,да им платят разходите по сватбата и медения месец е всичко ,което получават . И се рекламират по "телевизора" все пак

# 834
  • Тра-ла-ла
Позачетох се из коментарите във Фейса на предаването. Странното е колко много жени продължават много да харесват Форката. Друго риалити ли гледат, нямат капацитет да асимилират видяното и чутото ли? Или са жени с ниско самочувствие, които адски завиждат на хора, които показват високо такова. (без значение с покритие или не).

# 835
Зарко и Таня може би заради по-големият житейски опит, за сега не са се излагали много. Но пък ми изглеждат изкуствени някакси за пред хората и камерите преиграват и едва ли след шоуто ще останат заедно, може и да греша.
Мерил и Ивана са като малките деца днес се харесваме утре не Joy  и така до края на шоуто и после кой от къде е и Ивана с договор в Пайнер Joy но пък са свежи и забавни.
 Но като цяло сеират е голям, бегли спомени имам от първия сезон на предаването, но щом ме задържаха да гледам тази глупост явно добре се справят специалистите, но не да съберат двама души, а да си правят експерименти с тях тип " противоположностите се привличат" и "подсъзнателно тя/той търси друго от това,което иска" и после ама тя що не каза Не ("хахаха, нали си големо бизнес дама"-топ психотерапевт)! Големи мачмейкъри да не дава Господ някой да отиде при тях на консултация...

# 836
Ми че да, след подписа всичко веднага и на момента става общо - и парите, и тялото на булката.  Rolling Eyes Този е егати загорялата мижитурка.  Sick

Хахахахахахахха. Тялото най-вече. И да вземе да се съблече пред него поне тая cock-blocker-ка, че направо мен ме хваща яд вече. То бива, бива ама тва на нищо не прилича. Женени са все пак!

Много тенденциозно го тълкувате.
Той обясняваше защо е спал на дивана, не че е очаквал да я гледа тая как се съблича... То пък една далавера... После не можеш да заспиш...

Ами дали го тълкуваме тенденциозно? Я да видим.

Ти как тълкуваш: "Обясни ми се, че дори няма да я видя как се съблича. Дори няма да я видя как си ляга в спалнята"

И да. Върнах го специално, за да добавя точен цитат.

--------------

Видяхте ли я сега ФИНАНСОВАТА ИЗМАМА, която беше упоменал във Фейсбук профила си? Тя, мошеницата долна, откраднала ТЕХНИТЕ ОБЩИ пари от СВАТБАТА, които НЕЙНИТЕ приятели им дали. Е тва е. И ся ако още симпатизирате на Василена .... деазнам.

А като видя някой мъж да си връзва шала все едно му е възпалено гърлото и си е направил компрес с ракия и черен пипер - направо ми иде да го прегърна от умиление и да му дам лепенка "Звездичка" за опита.
Те се карат в тая стая, напрежение, съспенс, а аз не мога да се съсредоточа, защото Никифор е стегнат през врата сякаш преди секунди е избягал от бесилото.

# 837
Аз още чакам онзи панаир ли беше, чудо ли, което Фори обеща на драгия зрител да се случи тези дни.
И много ви моля - думата не е "тутаировки", а "тОтаировки"😂

# 838
  • София
Позачетох се из коментарите във Фейса на предаването. Странното е колко много жени продължават много да харесват Форката. Друго риалити ли гледат, нямат капацитет да асимилират видяното и чутото ли? Или са жени с ниско самочувствие, които адски завиждат на хора, които показват високо такова. (без значение с покритие или не).
Или са го закъсали зверски... като него... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 839

И аз забелязах, че все жени го защитават. Дори смятат, че му се полагат всички пари (дарени от приятелите на Веселина) от сватбата като компенсация/вредни, че стои на сухо и трябва да търпи Василена до развода.

Общи условия

Активация на акаунт