Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 015
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
Прав е Никифор, какво го изкарахте малоумен. Дай сега като е мъж да се прави на дебил. Парите от сватбата са общи, там са за да се жени и е ок да има целувки и прегръдки и да спят в една стая на медения месец.
Никифор е неадекватен, емоционално, поведенчески, функционално... и всякак на ситуацията. Това не е нормална сватба и след като те отхвърлят /дори с директно с думите: "Не те харесвам"/,всеки нормален, себеуважаващ се човек ще се отдръпне и ще пази нужната дистанция и положение. "Парите са за нас" - казва горкия...къде е това "нас"?! Такова понятие няма, това са двама "изнасилени" от продукцията, непонасящи се хора, които по стечение на обстоятелства и договор, трябва да продължат с някакви снимки и диалози за пред камера. Василена, може да е всякаква, но поведението на Никифор е крайно неадекватно и дебилно.

# 871
  • софия
Още нещо само мен ли ме дразни "специалистката" Милена Каменова с тази нейна ехидна и самодоволна усмивка. И ще пита защо Васка казала ДА, тея тотално ни взеха за канарчета!
Не само теб. И защо коментират само поведението на Василена, но не и това на 42 годишния льольо?
Този Аполон с всеки следващ епизод ми става все по-неприятен. Изключително са ми гнусни мъже, които се държат и правят номера от селски вечеринки като евтини жени с консумация. Не бил разбрал, бил казал нещо си, ама не казал това, което сме чули, той не бил имал това предвид и т.н. Айде, бе! Да искаш да злепоставиш някой, изкривявайки това, което си чул, само и само ти да изглеждаш стабиляга и готЯн. Тиня, гняяяяс!

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 09:10 от zvаnchе

# 872
Претенциите на наджукената патица за ниво и интелект са смехотворни. Въздух под налягане е тя, а отвътре кухо, празно. Може би великият екип мачмейкъри е смятал, че само непретенциозния загорял льольо би я изтърпял, но сгрешиха.  Гавра е тая двойка.  Гавра със зрителите,  но и с участниците .

Възрастната двойка ми звучеше леко стерилно,  но май са си такива. Интересно след пътуването как ще се развият. Харесвам ги.

Ивана е ниска топка. Повтарям се. Жалко за Мерал.

# 873
  • Пловдив
Голямо обсъждане на външния вид и облекло на Никифор, пък тя Василена облечена като осмокласничка.
Като е толкова "фешън" пък да моделира мъжа си както на нея й хареса, ама то затова се искат похвати и акъл.
Василена колкото и да се опитвам да намеря нещо симпатично в нея, не мога и не мога. Никифор го защитавам може би заради инстинкта ми за справедливост.
Що се отнася до договорите не са задължени да кажат "ДА", защото това би противоречало на законите и Конституцията на Р България. Колкото и да им се иска на продуцентите не могат да вкарат такава клауза.
Що се отнася до парите от гостите, плуете по Христофор, че искал парите да са общи. Дали ви идва на ум, че Василена е казала "да" на мъж, който от пръв поглед не й харесва, но пък е обрала пликчетата от приятелите си, защо не им ги върне!? Аз не бих събирала пари от приятелите си на бутафорна сватба, а вие?
Държанието и на двамата е неадекватно спрямо ситуацията. Направо паднах от смях когато Василена каза, че били като баща и дъщеря, тази жена има голям проблем с реалността, та тя изглежда като набор на Христофор.
Какво ще рече "ти не си постигнал нищо!", а тя какво точно е постигнала да роди едно дете, което да няма нормално семейство, да отвори интернет страничка, да виси на 33 г. още на гърба на техните с непрекъснатите си инфантилни изблици? Какъв точно напредък е постигнала тя? От друга страна никой не знае какво точно е дереджето на Христофор, познавам стари ергени, които живеят скромно, но за сметка на това са спестили доволно количество пари по сметки или вложени в имоти.  Един такъв наскоро се ожени и веднга "избухна" с нов голям апартамент, кола за жена си, пътешествия, а жена му от своя страна го подучи как да се облича и да си прави косата. Сега са много готина двойка. Компромиси са нужни, компромиси, да излезеш от зоната си на комфорт и да помислиш какво можеш да направиш за другия, а не само какво той искаш да направи за теб. Това не го виждам нито при Василена нито при Христофор - всеки си дърпа "чергата" към него.
Таня и Светозар може да ни се струва, че преиграват, но на практика не е точно така, хората на тази възраст просто искат да живеят и да са щастливи, и те двамата се възползват от тази възможност. Много са сладки.
Ивана и Мерал днес повече ми харесаха, но въпреки всичко двамата гледат в различни посоки изобщо не виждам Ивана на тези години задомена с деца, докато Мерал май иска точно това. Не са лоши хора всеки сам за себе си, но просто са на различни етапи на съзряване.

# 874
Няма такова самочувствие като това на В. То не се самоопредели като "принцеса", а сега счупи тъпомера с това, че като вървят двамата с Никифор били изглеждали като "татко и дъщеря". Тая верно ли чак толкова се харесва? Няма ли някой от обкръжението й, който да й отвори очите? Защо я оставят да се самозаблуждава така жестоко? Ами въпреки видимите корекции в устата, гърдите и разбира се изкуствени мигли, тя не е никак хубава. Може и да има още нещо изкуствено, което съм пропуснала. Защо мисли обратното ми е мистерия...

# 875
Събирането на Василена и Никифор е отмъщението на мачмейкърите. Нали и те са.златогледни момичета, та гледат да.се изгаврят с конкуренцията.
Само не разбирам, защо се изгавриха с Мерал.
Ивана си прави страхотна реклама. С лековатото поведение, което демонстрира ще привлече точно мъже към каквито се цели. Не иска брак и сериозни отношения, а само да бръмчи. Какво по привлекателно за едно бг футболистче.
Мерал не го мисля. Той най-добре ще се оправи.
Таня и Зарко се наслаждават на хубавите моменти. Какво ще стане след формата зависи от Таня.

# 876
Кой в тоя Христофор 😆

# 877
Не знам кой е Христофор, но ти от къде знаеш, че Василена не е върнала парите на приятелите си? Тия спорове и пътуване в Кипър са два дни след "сватбата", от тогава още два месеца са минали и предстои развода.
Това In4hi питам, че ако цитирам ще е гигантски цитат.

# 878
На мен ми прави силно впечатление голямата близост между Таня и Светлозар, за три дни толкова прегръдки и един в друг непрекъснато, ми е прекалено. Като режисирано е. А снощи това със седенето върху коленете на Светлозар и люшкането на " конче - камила " ми дойде в повече.

# 879
  • Бургас
На мен ми прави силно впечатление голямата близост между Таня и Светлозар, за три дни толкова прегръдки и един в друг непрекъснато, ми е прекалено. Като режисирано е. А снощи това със седенето върху коленете на Светлозар и люшкането на " конче - камила " ми дойде в повече.
Личи, че са интимни. Нещо, което не се усеща между Мерал и Ивана. Мерал сякаш още се бори за превземе крепостта, ама няма да му се отвори парашута...

# 880
Аа, дойдохте ли на моето, че не случайно този човек на 41 години е дърт ерген Sunglasses
Със здраве да си го ползва всяка следваща, която е толкова отчаяна, и реши да си го причини Stuck Out Tongue Winking Eye

# 881
  • Варна
Ами нали трябва да се показва нещо за пред камерите и в повечето случаи е преекспонирано. Без камери едва ли всичко ще изглежда точно по този начин.

# 882

Аз не мисля, че е режисирано. За мен това са хора, който грабят от живота с пълни шепи и искренно им се възхищавам!

# 883
И на мен тези най-хармоничните са ми пренавити нещо, хем и двамата не ми харесват, хем намирам, че си пасват в голяма степен, хем ми се струва, че мъжът не е читав. Накичен като сгоден циганин, масивни пръстени, часовник ветрее там, златен ли, не ли, но е кичозен доста, ризката hilfiger ми се наби в няколко кадъра (може да не е оригинал, де, не знам), а къщата запусната, пък наем готов да плаща... нещо мазно и мошеническо има в него.

# 884
Добре, Василена е много нестабилна, префърцунена и т.н. Като махнем истеричното й поведение на сватбата виждаме какво, една жена, която не е намерила привличане към конкретния мъж. Оттам нататък няма смисъл да ги коментираме, понеже и двамата са с различни очаквания, и най вече и двамата са разочаровани. Тя каза добър човек е, нищо злобно нямаше в думите й, тя забелязва какъв е, но веднага разбира, че не е за нея. Това не е на 20 г да си даваш шансове, какви шансове, дай да се насили да му угажда за целувки, първи брачни нощи. Тя каза, не допуска лесно някой, ако й бяха избрали правилен, ок, да се отпусне, ама не улучиха.
Тези психолози дават ли си сметка как изглеждат на драгия зрител, какво недоверие посяха в хората, които и така трудно биха се обърнали за помощ. Имали леко разминаване казват в началото, ами няма никакво разминаване, просто сте достатъчно нагли да се възползвате от нагласите на Василена за мъж. Работата на специалистите не е ли да изясни на клиента, в случая така оплюваната Василена, как си противоречи в желанията. Оттам като почнеш, не били разбрали ахахахахахаха. Смешници!

Общи условия

Активация на акаунт