Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 999
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 855
Свърши реалитито. Да вземе Никифор да си намери една жена, че всички обсъждат само колко е загорял. То не че това е порок. Напротив много жени биха се зарадвали, стига да го харесат във вида, в който е.
За Василена не знам, каква рецепта за дам. Да си гледа детето и работата, че колкото повече мисли за мъж, толкова повече затъва.

# 856
  • 221B Baker Street
Абе тя нека си мисли за мъж, ама тайно, насеме, че иначе се излага...

И не съм съгласна, че Форката бил типичен Скорпион! Ще ме прощавате, ама трима мъже Скорпиони познавам, и тримата са страшно харизматични, дейни и амбициозни! Отделно моят мъж е Скорпион и няма нищо общо с льольото!!! Както дълбоко се съмнявам Василиса да е Лъв, защото аз съм Лъв и нямаме нищо общо. Joy Но за едно сте прави -Скорпион и Лъв са пожар в леглото, огнена стихия направо... Sunglasses

# 857
И на двамата им излязоха солени и екскурзията, и сватбата. За мен звучат много долно претенциите на Никифор за парите. Дори и неговите приятели да са дали пари, мъжката постъпка е да ги отстъпи и да не прави такива панаири, и то пред камера. Още повече, че едва ли става въпрос за космически суми. Шалчето беше умопомрачително, но "жена" му, която е "моден спец", можеше малко да го поспретне, а не да се изживява като дете с баща си. Циркът е пълен. Предполагам, че остават понякога и без камери около себе си и могат да се разберат за някакво приемливо поведение.
Светозар и Таня са достатъчно опитни, за да не правят сеири. Дали наистина са толкова щастливи един с друг или това е за пред камерите - тепърва ще видим.

# 858
Виждам,че обръщате много внимание на това,кой каква зодия е.Аз имам приятели скорпиони и единия биеше приятелките си,другия много ги унижаваше.Като цяло не се държат добре,сещам се и за други които са ми познати и пак същото гадно държание.
Никифор специално,как искаше да я злепостави,че искала пари,коли и татуси,не вземах страна,но вече съм за Василена.Много долна постъпка,не му прави чест на годините.
Само не ми е ясно,като не я харесва,защо иска целувки!?Щом не харесваш някоя жена е правилно и да не искаш,да бъдете интимни!!!

# 859
Мачмейкърите скъсайте си дипломите, моля ви
Предаването ми доскуча, лош кастинг, двойки събрани само за евентуален рейтинг, пошлост.

# 860
Това за парите го пропуснах. Обаче, въз основа на прочетеното от тук - да си кажа мнението. Според мен е напълно нормално в такава ситуация, всеки да задържи подаръците от близките си, за себе си. Все пак, това са двама напълно непознати! Дори и не е удачно да се дават подобни "подаръци" в случая. Аз бих ги върнала след фиаското. На този, от който са дадени. Ако обаче е прибрала някакви пари/подаръци от приятелите на Никифор - би следвало тях да му ги даде. Ясно е какъв ще е изхода. Чудо няма да стане - "... и заживели щастливо!" При Мерал и Ивана също пликове се даваха... Тия гости, не са ли наясно на каква сватба са? Малко пресилено ми е това.

# 861
Мачмейкъри и продуценти са си свършили работата твърде зле. Прилича ми на ББ, цигания и цирк на гърба на хората.
Василена почнах да съжалявам, че се е набутала в този цирк. Фори -не. 40 годишен мъж се държи като пубер. И за парите, и за това че не бил разбрал какво му казала Василена и за дебелашкият хумор...и за цялостната му реакция.
Що ли не казали "НЕ" - ами айде де...

Като гледам Ивана си мисля, че върастта за пълнолетие трябва да я преместят на 25години.

# 862
  • София
Ох, тези как се карат, не знам какво търсят там, тази Василена не го харесва, първоначално визуално, а явно тя държи на това и после финансово, ако беше  заможен щеше да го преглътне с всичките недостатъци, а те не са малко.
Не! По-скоро иска някой, който е постигнал нещо, защото това е признак на доста достойнства... Не ще грозен селяндур, който да и висне на врата финансово, че да го обслужва и в леглото!   И да говори паралелно с нея, а да иска да го изслушват...
И тя има недостатъци, но че е постигнала сама финансова независимост, ето това е за уважение!
Е, нали майка и и дава пари, каква независимост сега?
Кога и колко?

Няма да ровя назад, но казаха, че нейните пари идват от семейството и. Това ми звучи като как Рокфелер станал богат- взел една ябълка, излъскал я, продал я. С парите купил две, продал ги... с парите купил... и така докато не починал дядо му и му завещал имането.

Аз още не мога да разбера какво го чопкате тоя Никифор, парите били ги дала нейните приятели, направо да и ги бяха превели по сметка тогава, какво и ги дават на сватбата, за пред камерите ли. Прав е Никифор, какво го изкарахте малоумен. Дай сега като е мъж да се прави на дебил. Парите от сватбата са общи, там са за да се жени и е ок да има целувки и прегръдки и да спят в една стая на медения месец. Просто тя толкова много не го хареса, че нямаше за какво да се хване (ако имаше парици щеше да е друга работата) и се дръпна много остро. Той грам не го очакваше. Очакваше отношение като при другите двойки, че ще си дадат поне елементарен шанс.

При възрастните мъжа ми е много много анти, но пък са сладки. Личи се че се наслаждават на това приключение (и дестинацията им е уникална). Той много се притеснява, че явно не е заможен и няма условията, които получават сега. Най-адекватни са от всички.

При Мери и Ивана.. то е ясно, че при нея е ПР, но не е толкова глупава тя. Каза си му каквото мислеше, той хъката мъката, не, грешиш. Изобщо не греши, момичето много добре разбра какво става, но явно е негов ред да разбере, че тя е там за популярност, не за съпруг.

# 863
Прав е Никифор, какво го изкарахте малоумен. Дай сега като е мъж да се прави на дебил. Парите от сватбата са общи, там са за да се жени и е ок да има целувки и прегръдки и да спят в една стая на медения месец. Просто тя толкова много не го хареса, че нямаше за какво да се хване (ако имаше парици щеше да е друга работата) и се дръпна много остро. Той грам не го очакваше. Очакваше отношение като при другите двойки, че ще си дадат поне елементарен шанс.
Ама той въобще не се прави, а си е! Общи са друг път. Те двамата нямат и няма да имат нищо общо. Неговите цървули сигурно са му дали по 50 лева, а що да не вземе двойно 2+10 = 2х6 такива са му сметките и затова я нарече измамница. Ок да има целувки за да е пълен цирка? Глупости! Ако ще срещу дебело заплащане да е, няма да целуна мъж който ми е противен! Те не са се видяли за малко преди да ги оженят, нито пък са им дали шанс като се видят, ако решат да се откажат. Правиш цирка по договор, за който горко съжаляваш, но до тук. Другите циркаджийски номера няма да им ги играе на продуцентите за да им е пълна програмата, та каквото ще да е! Целувки и гушкане по сценарий. Трябва да си пълен гьон, та да си способен на това и то безплатно в интерес на гадни хора дето печелят от това да ти се подиграват в национален ефир. Е каква ще да е Василена в очите ви, ама не е перде като тоя мишок, дето го ожениха за нея.

# 864
Така...по повод снощната серия.

Мералчо пак литна в облаците, но бързо ще го приземят на земята!....ако чете тук бих го посъветвала да не се самозалъгва.

Никифорчо ще излезе злобно човече, отхвърлен и започна да злослови!

Таня и Зарко, много са сладки! Когато ги гледам винаги се усмихвам.

# 865
Ако Василена е финансово независима, оправя се сама с разходите си съм на мнение, че провилно търси мъж който да постига същото, защото друг не би оживял до нея.

# 866
Още нещо само мен ли ме дразни "специалистката" Милена Каменова с тази нейна ехидна и самодоволна усмивка. И ще пита защо Васка казала ДА, тея тотално ни взеха за канарчета!

# 867
  • Калгари, Канада
Това си стана комедия. Василена ще го съди за "лъжесвидетелстване". Той нарочно си прави тъпи шеги: ей тук на най-луксозната яхта застани. Той ще показва колко й е акъла. И репликата: кой на какво ниво е. Смях в залата.

Ми да си я беше купил, бе джанам , останахте без камери, да й беше предложил една сумичка, можеше и да ти пусне. Кофти, но така стават нещата при силиконовите кукли. Кажи: "после ще се разведем" за да е спокойна, че няма да се излага с такъв съпруг. После я питай за цената за една нощ и тя работата уредена. Тя, Василенка показва неприязън, понеже не иска да се показва с такъв съпруг, ама не се знае с какви си ляга да си подържа "стандарта", таз "независима" жена. Сори, но с такъв вид и държане, такива коментари предизвиква.

Иначе и мен на моменти ми е жал за нея, но пък замислете се колко такива "момичета" се навъдиха. Как да те е жал, като те това си търсят. И да, прав е Никифор, че и да я бият, тя пак ще седи в лукса(ако има кой да й го даде). Но думите му останаха неразбрани. Щото и той е един охлюв, и не можа да обясни като хората, че всичко това с татусите и боя е бил бившият й, а не че това търси тя сега. И още, че тя му е казала, че няма да я вижда дори как се съблича (понеже тя това го сподели с нас още в предишните епизоди, a на него му го е казала, чак сега при изключени камери). Но той се загуби в преразказа на нейните думи, поукраси ги и с неговия изказ или по-скоро липса на такъв, стана една "красота".

За парите от сватбата - Барбито си е хитруша (нейни или общи приятели са ги дали, няма значение), тя вече си ги е прибрала на сигурно място.

Фолкпевицата успя да покаже, че не е кат другите чалгаджийка. Такава липса на класа, неглижираност в облеклото и прическата друга фолкпевица нема. Явно си няма ПиАр. Щото колкото и да искаш да изглеждаш като обикновено момиче, eдва ли ще се оставиш да изглеждаш като повлекана, ако имаш тъй наречения ПиАр.

Дядото пък бил влюбен, той си споделя любовта, Таничка мълчи. Поне едно "благодаря" да беше казала.😉 Те двамата ме кефят нещо, но чакам да видя кво ще стане. Още не мисля, че ще останат заедно, съмнявам се в него.

Сите събирачи на тез успешни двойки коментираха в захлас как участниците сами са си виновни. Бравос! Аплодисменти за вас и поклон, да се излагате така в ефир.

# 868

Ми да си я беше купил, бе джанам , останахте без камери, да й беше предложил една сумичка, можеше и да ти пусне. Кофти, но така стават нещата при силиконовите кукли. Кажи: "после ще се разведем" за да е спокойна, че няма да се излага с такъв съпруг. После я питай за цената за една нощ и тя работата уредена. Тя, Василенка показва неприязън, понеже не иска да се показва с такъв съпруг, ама не се знае с какви си ляга да си подържа "стандарта", таз "независима" жена. Сори, но с такъв вид и държане, такива коментари предизвиква.

Откъде толкова мозък у Форито, той и това не може!

# 869
Представям си как след грозните думи на сватбата Василена е събрала плячката и е забегнала. Не вярвам Никифор да.го боли за.около 1000 лева. Грешката му е, че го коментира в ефир. След очевидното отхвърляне от нейна страна е трябвало да и тегли една наум и с достойнство да чака края на формата.
Тя от своя страна не е трябвало да се.записва там.

Общи условия

Активация на акаунт