Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 070
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 810
Някои има ли идея за онлайн магазина на госпожицата, понеже твърди че е голяма бизнес дама и ми стана интересно.
Добри българи я принудиха да го затвори
БългарКИ!!!
И кой магазин е затворил?! Тя няма сайт май!
На мен и Facebook и Instagram ми се отварят?! Кое е затвореното?

Със сигурност гледаме различно риалити... Joy
Или си  Никифорчо...!? Stuck Out Tongue Winking Eye

Разкри ме!
Да се оженим? JoyJoyJoy

# 811
  • Бургас
Е той какво го прави на въпрос изобщо тогава, че били женени и тя не му позволявала да я целува и му била казала, че дори нямало да му позволи да,я види как се съблича...явно това е очаквал щом е станало на въпрос пък и в ефир го заявява. Явно човека си е чакал булката в пълният пакет и е имал съвсем нереалисрчтични представи, че ще му я,сервират на тезгях готова.

А защо тя е казала да е ясно, щото са ги вързали с договори. Какво да прави тя, не стига че са я събрали с някой който не харесва пък я натиска ....а и после да плаща неустойка, щоти продуценти са се изгаврили с тях. Тя е съвсем наясно за какво са ги вкарали там, за сеир...ма той не е наясно, иначе щеше тя като му каже не ме кефиш да се наговорят нещо да минат там снимките, той влезе във филма милият.

# 812
  • Бургас
Тя дори не се преоблякла пред него. Боже мили! :Д
Щях да падна с това: "Аз спах тук, тя - там. Не ми беше позволено дори да гледам как се преоблича". Тоя разгонен  Форчо Laughing  Василена, ако има начин, ще го удави в една капка вода, той еротика бълнува. 

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 23:05 от rosi81

# 813
Не мога да им повярвам на тези двамата - Таня и Лисан. Нещо ми е фалшиво, но не знам какво.

# 814
Таня и Лиско са любимците на специалистките. Къде е Йордания, къде са Кипър и Мадрид...
А самият Лиско ужасно преиграва. Влюбва се вече няколко дни.

# 815
  • София
Някои има ли идея за онлайн магазина на госпожицата, понеже твърди че е голяма бизнес дама и ми стана интересно.
Добри българи я принудиха да го затвори
БългарКИ!!!
И кой магазин е затворил?! Тя няма сайт май!
На мен и Facebook и Instagram ми се отварят?! Кое е затвореното?

Със сигурност гледаме различно риалити... Joy
Или си  Никифорчо...!? Stuck Out Tongue Winking Eye
Разкри ме!
Да се оженим? JoyJoyJoy
Не, Форка... нИ тЪ искЪм... меркантилна съм! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 816
За Таня не знам, но Зарко наистина ми се вижда доста хлътнал. Което е нормално, сигурно не се е и надявал да му се падне такава жена, все едно е спечелил от тотото.

# 817
  • София
Ох, тези как се карат, не знам какво търсят там, тази Василена не го харесва, първоначално визуално, а явно тя държи на това и после финансово, ако беше  заможен щеше да го преглътне с всичките недостатъци, а те не са малко.
Не! По-скоро иска някой, който е постигнал нещо, защото това е признак на доста достойнства... Не ще грозен селяндур, който да и висне на врата финансово, че да го обслужва и в леглото!   И да говори паралелно с нея, а да иска да го изслушват...
И тя има недостатъци, но че е постигнала сама финансова независимост, ето това е за уважение!

Е, нали майка и и дава пари, каква независимост сега?

# 818
  • София
Ох, тези как се карат, не знам какво търсят там, тази Василена не го харесва, първоначално визуално, а явно тя държи на това и после финансово, ако беше  заможен щеше да го преглътне с всичките недостатъци, а те не са малко.
Не! По-скоро иска някой, който е постигнал нещо, защото това е признак на доста достойнства... Не ще грозен селяндур, който да и висне на врата финансово, че да го обслужва и в леглото!   И да говори паралелно с нея, а да иска да го изслушват...
И тя има недостатъци, но че е постигнала сама финансова независимост, ето това е за уважение!
Е, нали майка и и дава пари, каква независимост сега?
Кога и колко?

# 819
Имам чувството, че Никифор постоянно го питат и разпитват за по-интимни отношения и после излиза, че само от това се интересува. Мъж на тези години чак пък толкова да не може да се контролира...?

# 820
Не знам за вас, ама така ми хареса Йордания. Почти не ги слушам какво си говорят. Като одъртеем хващам мъжо ми под ръчичка и на една екскурзия в Йордания.

# 821
  • на село
Чудна ми е финансовата независимост  на Василена от къде идва, едва ли е от онлайн магазина в Инстаграм с 50 парцала.

# 822
  • София
А сега се замислям - Василена пък какво се разпали, че даже и до съд щяла да стига😂. Тя самата миналата седмица Форката го нареди зад гърба му пред камерите, че е льольо със шкембе и че се била надявала като изглеждал така поне да е директор, бизнесмен дрън дрън. И “ау не аз в такава кола няма да се кача”. Тя сама си каза, че е точно такава каквато я определи “мъжО”.😁

# 823
На страната на Василена съм, казва директно , а Никифор увърта и не може да се аргументира, не може да завърже и проведе разговор. Василена се опитва да изглади престоя, но ще и е трудно с него

# 824
Само на мен ли ми се счу, че Форито казваше "тутаировки" Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт