Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 981
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Коментарите, които направиха за парите  бяха голям цирк. Ако Никифор имаше капка достойнство и също толкова мозък, не би си позволил да го коментира пред камерите толкова злобно. Тези, които го защитават в някаква степен тук, мисля, че доста го надценявате. Човекът е простоват, вкарал се в някакво русло и си живурка, мрънкайки колко лоши, меркантилни и предубедени са жените към него. Вярвам, че и в живота е такъв. Позитивните и готини хора си личат, не могат да ги режисират. Никифор изобщо няма капацитет да се замисли има ли проблем и в неговото поведение, отношение или визия. Ако и двамата имаха малко акъл можеха да изкарат супер позитиви от участието си, само като покажат колко са се изложил мачмейкърите като са решили че си подхождат. Но и двамата подходиха грешно. Василена прекалено темпераментно, със свръхсамочувствие, че заслужава много повече, а Никифор като льольо започна с жалвания и нападки в нейно отсъствие. Ако мога да оправдая някого от двамата, това е по-скоро Василена, но донякъде. Разбирам я, че няма никакво привличане и от там реакциите й тръгнаха лавинообразно.

# 901
Според мен изобщо не е трябвало да се дават подаръци. Ако кажа на приятелите си да не ми носят пари на тв-сватбата ми (за която не съм се и охарчила, все пак), те би трябвало да уважат желанието, а не после да ходя да им ги връщам, на теб 50, на теб 80... още по-зверската цигания. Подозирам, че Василена е очаквала пликовете и няма да ги връща, още по-малко пък да ги дели с Форката.

# 902
Значи , аз чух друго Никифор каза, че приятелите му го питали за парите нещо, а тя била взела всички пари и защо нищо не казва и показва. Нещо такова. Тя му отвърна, че парите са само от нейните приятели и затова е задържала всички. Никифор пък къза, че са за семейството и не е редно да са в нея само и той нищо да не знае по принцип говореше. Не каза, дай да ги разделим, покажи да преброим и т.н.

И защо трябва Никифор да знае нещо за чужди пари. Много добре стана ясно, че Василена не е взела пликове от неговите гости.

Василена: - "Твоите приятели не са дали нищо - парите са само от моите приятели"

Никифор: - "Да, така е, но те са ги дали за НАС, не само за теб"

ooooh!

# 903
Това дето цитираш е от пследвалите фрази в разговора. Ясно чух, че Фори каза нещо за приятелите му и парите.Както и да е

# 904

Василена: - "Твоите приятели не са дали нищо - парите са само от моите приятели"

Никифор: - "Да, така е, но те са ги дали за НАС, не само за теб"

ooooh!
Те пък неговите приятели като него, мижитурки. По едни 50лв ли не можаха да сложат в плик.

# 905
Това дето цитираш е от пследвалите фрази в разговора. Ясно чух, че Фори каза нещо за приятелите му и парите.Както и да е

От какъв зор прителите на Форито ще го питат и сметка ще му държат за парите от сватбата след като стана ясно, че гостите на Форито не са давали пликове?! Явно са се надявали Форито да вземе половината сума, та дружно да се напоркат. Всичките му приятели имаха вид на изпаднали алкохолици...

# 906
То и на мен така ми се видяха приятелите му. Странното е, че дори кум не можа да избере между тях. Но така чух и си направих извод, че и те са дали пликове. Ако е така, не е редно Васиена да ги задържи и нищо да не каже. Не вярвам и да е имало пари много в тях, защото са наясно с вида сватба. Всеки нормален човек би изчакал, дали са символични суми в пликовете, поне така мисля. Иначе шалчето на Фори направо ме разби със стърчащите крайчета и в този спор, както се въртеше беше много смешен. За полуполото дето писахте не ми е странно. Така ходят доста мъже зимно време, моят също да си призная.

# 907
Форката и в Кипър беше с полото. Явно му е късметлийското поло. Joy

# 908
Аз бях склонна да мисля, че може би Никифор е бил провокиран, но вече си мисля, че е същият като сестра си - някоя дъска яко хлопа. Той наистина ли не осъзнава, че е с непознат човек, че между тях няма нищо общо и няма право на абсолютно никакви претенции?! Ако смята, че това е истински брак, значи е за освидетелстване!

# 909
И на двамата им излязоха солени и екскурзията, и сватбата. За мен звучат много долно претенциите на Никифор за парите. Дори и неговите приятели да са дали пари, мъжката постъпка е да ги отстъпи и да не прави такива панаири, и то пред камера.

Значи той трябва да изтърпи помията, която тя изля по него пред камерата, когато него го нямаше, но той не можеше да говори за нея, когато нея я няма. Тя може да прибере парите от сватбата, а той е лош, че иска да си ги поделят по равно. Тя може да го нарича "льольо", но скача, като ужилена, когато той я нарича "кифла", макар, че тя сама си каза, че е такава
Айде стига вече с тези мъжки постъпки. Когато ни изнася жените и мъжете са равни, а когато не - постъпката трябвало да бъде мъжка.

# 910
  • Тра-ла-ла
Систърчето барем един селфи стик да им беше подарила. Да си се снимат младите tooth

# 911
То и на мен така ми се видяха приятелите му. Странното е, че дори кум не можа да избере между тях. Но така чух и си направих извод, че и те са дали пликове. Ако е така, не е редно Васиена да ги задържи и нищо да не каже.

Е, как си направи извода, че и неговите приятели са дали пликове, след като Василена казва, че пликовете са само от нейните гости и Никифор отговаря "да, така е"?! newsm78

# 912
Явно си мисли, че гърлото е негово слабо място, а аз залагам, че е мозъкът.
Страх го да не настине, а и да не се мине.

# 913
Ами направих си, защото го чух. А ти защо мислиш, че гостите на Фори са лапали мухи. Каквито и да са все нещо са занесли, а това не са били печки и хладилници или сервизи в кутии. Дали са пликове. Това беше съгласие на Фори с тъпо изражение, нали тя е от богатите и следователно те са дали повече. Просто се съгласи, че нейните са дали повече пари, ама това може и да не е така. А на сватба, пликовете събира булката и подаръците. Същото видях и на сватбата на Мерал, Ивана събираше.

# 914
Ами направих си, защото го чух. А ти защо мислиш, че гостите на Фори са лапали мухи. Каквито и да са все нещо са занесли, а това не са били печки и хладилници или сервизи в кутии. Дали са пликове. Това беше съгласие на Фори с тъпо изражение, нали тя е от богатите и следователно те са дали повече. Просто се съгласи, че нейните са дали повече пари, ама това може и да не е така.
Е, как са дали пликове след като и Никифор потвърждава, че не са дали?!

Явно си мисли, че гърлото е негово слабо място, а аз залагам, че е мозъкът.
Страх го да не настине, а и да не се мине.

То да беше сама полото... Върху полото имаше ватиран пуловер, дебело яке и за капак пристегнатия шал. Ще кажеш, че заминава не за Кипър, а за Северния полюс... Joy

Общи условия

Активация на акаунт