Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 999
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 930
Не виждам нищо трагично в облеклото на Никифор... Василена не иска да остарее и се мисли за тийн. Никифор ми се вижда толерантен и притеснен пред камерите. Не знам вашите мъже какви са, но той си е нормален бг мъж.
Аз защитавам Никифор, но ми е трудно да кажа нормален. Щом на 41 години е ерген, значи има някакъв проблем. Иначе си мисля, че ако някоя жена се захване с него може да постигне нелоши резултати. Вижда ми се сериозен и отговорен, но има едно но.
Вие на колко сте и на колко се оженихте? Знаете ли, че аз се ожених на 36 години по любов и свекърва ми ми каза че съм се оженила да не съм стара мома ? И това мислене го има само тук и близките ни страни...

# 931
  • София /Абсурдистан
Никой да не си мисли, че това е начинът да си намери половинка  Mr. Green
Не че няма и любов от пръв поглед, ама съжителството е съвсем друга бира.

# 932
Абе Форчо да не е надавал вопли във фейса, отчаяните фенки да минат и през Бг мама да му бранят честта Bowtie

# 933
Кой в тоя Христофор 😆
Как кой Колумб, който откри жените и по-точно Василена 😂

# 934
  • Тра-ла-ла
Кой в тоя Христофор 😆
Как кой Колумб, който откри жените и по-точно Василена 😂
Важното е този откривател да намира G точката Mr. Green

Скрит текст:

# 935
  • софия
Ко? Ко казА?
Представих си го образно. Бляяяяк!

# 936
Това не е начинът да се търси да, защото се търси само сеир. Не случайно минаха три години от 1вия сезон., а бг народеца има къса памет. Не съм фенка на никой, но като гледам как ръсите обиди за непознати хора, вроденото ми чувство за справедливост ме кара да не си мълча.  Жалко за Василена, Никифор и Мерал, мисля, че наистина са разчитали на това...

# 937
Ако Василена е с биполярно, какво значи това. Значи, че психолозите не са разбрали ли, че не са схванали каква личност е, то не е сложно толкова, или нарочно решиха да покажат нещо такова. Ами психолозите не знаят ли, че повечето жени имат полюсни настроения и не, не са с биполярно! Такава тъпотия, че се чудиш кой трябва да се лекува..

# 938
  • Бистрица
Според мен разговорът за парите беше повдигнат от Никифор, за да си проличи за каква жена са го оженили - меркантилна, егоистка (защото ги иска само за себе си), властна (защото решава еднолично какво да се случи с тях). Все пак да не забравяме, че преди да се излъчи предаването той не знае какъв образ на Василена са изградили за пред зрителя и по този начин един вид "я разобличава" що за човек е. Определено не съм очарована от държанието и на двамата, а пък разговори и тънки сметки в ефир са меко казано грозни. Като гости ние бяхме помолени да не отиваме с подаръци на сватба, заради самото естество на събитието. И все пак много от нас не се чувстваме удобно да отидем с "празни ръце" на гости, на нечий празник или още повече на сватба. Вместо да се карат чии гости колко са дали и как да си ги поделят можеха и те да дарят сумата за благотворителност! Но хора, чийто живот се върти около задоволяването на капризите и финансовите средства са цел за това, не могат да стигнат до прозрението, че тази сума може да бъде използвана за благотворителна цел, пък и да не става повод за панаир в ефир.

# 939
Абе тоя да не е стюардеса Rolling Eyes

# 940
  • София /Абсурдистан
Хрумна ми, че може да не са се явили много хора на кастинг и да са пуснали каквото има.

# 941
Аз се чудя, ако има трети сезон, тогава какви ли ще отидат на кастинг...

# 942
Хрумна ми, че може да не са се явили много хора на кастинг и да са пуснали каквото има.
Определено е така - Никифорчовци и Василени колкото искаш в нашето общество, но пък чак да не е имало мъжки вариант на Василена и женски на Никифор, че да ги комбинират - не ми се вярва!

# 943
  • Тра-ла-ла
Според мен разговорът за парите беше повдигнат от Никифор, за да си проличи за каква жена са го оженили - меркантилна, егоистка (защото ги иска само за себе си), властна (защото решава еднолично какво да се случи с тях). Все пак да не забравяме, че преди да се излъчи предаването той не знае какъв образ на Василена са изградили за пред зрителя и по този начин един вид "я разобличава" що за човек е.
Ако наистина само нейните хора са дали пари? Това не са тънки сметки, а реалността и едно практично решение от страна на Василена да не отиват парите за общото "благо". Макар, че ние не знаем каква е съдбата на тези пари след като са се върнали от Кипър.

Недостойно е Никифор да се изживява като национален герой, който ще спаси всички мъже като разобличи каква е Василена Crossing Arms

# 944
Аз се чудя ако има трети сезон тогава дали ще отиде някой на кастинг...

Форито ако не се ожени до началото на третия сезон, нищо чудно пак да се запише за участие... Joy

Систърчето май и тя е била кандидат булка за този сезон, написала е следното на 13 януари:
Цитат
Оф мечта мъж мечта едва ли ще ми изберат такъв 👌👄🧡

Общи условия

Активация на акаунт