Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 301
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 140
Много мъже не искат да излизат с жена с дете!  Поне признават а не залъгват

# 1 141
Малко грубо беше това от предишните постове за стар ерген и пр. Аз не прочетох нещо обидно в мнението на w00x. Човекът говори от първо лице ед.ч. и на никой не е налагал мнение или квалифицирал. Лично право си има да има предпочитания към бъдещата си партньорка. Дали няма да иска деца, дали ще иска да е с образование и грамотна все са някакви критерии, които всички малко или много имаме.

И хич не го разбирам аз това рязко влюбване от един път, че вече всичко да си готов да приемеш. Истински да се влюбиш изисква време и защо да влагаш времето си в човек, който така или иначе не е това, което търсиш? То така да вземем да даваме шанс на всеки, всички хора си имат плюсове и минуси, как тогава едното надделява, ами въпрос на личен избор е.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 20:16 от Emiliana V55

# 1 142
Лично аз се хванах за случването на любовта. Какво да го нападам човека, не ми пречи.. Съгласете се, че подобен въпрос, с все претенции на господина..не звучи сериозно..Как се случвала Head Band...Ами ей така- случ, случ...

# 1 143
w00x , ти каза ,а и като гледам психолозите се очаква ,че въпросите в анкетата са били повърхностни. Какво ви питаха относно деца , конкретни въпроси ли бяха? Можеше ли да те "мачнат" с Василена например?

На мен спора ми хареса .Естествено е ,който е успял да намери половинка, която да го приеме с деца , да твърди ,че не пречи.
Или който е сам с дете ,да иска и да се надява ,че не носи усложнения.

# 1 144
WooX, в началото успя да създадеш по-различно мнение за себе си . Радвам се, че 1-2 потребители в темата те защитават, че да спреш да обясняваш как не сме те били разбрали.
Добре е да знаеш, че в общуването е кофти да твърдиш, че не те разбират, така отблъскваш от себе си.
По- правилното е да питаш: "добре ли обясних?" , "стана ли ясно?" и т.н., отколкото "ти не ме разбра". Аз какво съм виновна, сред като не можеш да си убедителен?

Иначе Фори по повод на това, че Василена има дете не каза "случва се", а по- лошото "Няма нищо".

# 1 145
Лично аз се хванах за случването на любовта. Какво да го нападам човека, не ми пречи.. Съгласете се, че подобен въпрос, с все претенции на господина..не звучи сериозно..Как се случвала Head Band...Ами ей така- случ, случ...

Пак казвам не го разбирам това случва се любовта. Т.е сега си влюбен, а до преди 3 минути - не? При мен е било процес на осъзнаване и затвърждаване за да мога накрая да кажа обичам те.

# 1 146
Ама хора, наистина ли?
Разбира се, че при едни се случва на мига, не напразно има израз- ...от пръв поглед..При други с времето...На мен примерно ми се е случвало и по двата начина.
Не вярвам, че се обяснявам точно затова.

# 1 147
НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·
ХОРА ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ НЕЩО ,КОЛКО ХОРА ПОЗНАВАТЕ КОИТО ИМАТ ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ И СА ЩАСТЛИВИ,АЗ ИМАМ ПРИЯТЕЛИ БИЗНЕСМЕНИ И ОТГОВОРЪТ Е НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,АЗ ИМАХ БИЗНЕС И НЕ БЯХ ЩАСТЛИВ ,ВСЕКИ ВТОРИ БРАК Е РАЗВОД,ЗАЩО МИСЛИТЕ .ИСТИНАТА НЕ Е В ПАРИТЕ А ВЪВ ТОВА АКО ИМАШ КЪСМЕТА ДА СРЕЩНЕШ СРОДНАТА СИ ДУША, КОЯТО ДА ТЕ РАЗБИРА,УВАЖАВА И ДА ГЛЕДАТЕ В ЕДНА ПОСОКА.ТОВА Е ЩАСТИЕТО.

# 1 148
НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·
ХОРА ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ НЕЩО ,КОЛКО ХОРА ПОЗНАВАТЕ КОИТО ИМАТ ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ И СА ЩАСТЛИВИ,АЗ ИМАМ ПРИЯТЕЛИ БИЗНЕСМЕНИ И ОТГОВОРЪТ Е НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,АЗ ИМАХ БИЗНЕС И НЕ БЯХ ЩАСТЛИВ ,ВСЕКИ ВТОРИ БРАК Е РАЗВОД,ЗАЩО МИСЛИТЕ .ИСТИНАТА НЕ Е В ПАРИТЕ А ВЪВ ТОВА АКО ИМАШ КЪСМЕТА ДА СРЕЩНЕШ СРОДНАТА СИ ДУША, КОЯТО ДА ТЕ РАЗБИРА,УВАЖАВА И ДА ГЛЕДАТЕ В ЕДНА ПОСОКА.ТОВА Е ЩАСТИЕТО.
Тези главни букви ми крещят "отчаян съм, ще умра със лудата си сестра".

# 1 149
НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·
Дрън дрън та пляс, на Никифорчо комплексарските постове, който трие след това.

# 1 150
НИКИФОР ГЕРГОВ

ЩАСТИЕТО НЕ Е В ТОВА КОЙ КАКВА КОЛА КАРА, А В ТОВА ДА МИСЛИШ ЗА НЯКОЙ И ДА ЗНАЕШ ЧЕ МИСЛИ НЯКОЙ ЗА ТЕБ ,И КОГАТО СЕ ОБАДИШ И ЧУЕШ ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК ДА КАЖЕ ДОБРЕ СЪМ ВСИЧКО Е НАРЕД .ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ.ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО.

# 1 151
И продължава да "крещи" 😂😂😂 Спешно някой да му натисне capsa

# 1 152
  • Бургас
Ние с мъжът ми сме влюбени от пръв поглед, просто се случи за една вечер....и така вече 10 години и 3деца....

Та аз не вярвам пък в бавното влюбване, не ме ли жегне още от началото нещо и.няма ли химия не виждам с времето от де ще дойде

# 1 153
  • Тра-ла-ла
Оффф, звучи сякаш...."аз нямам пари, защото искам да съм щастлив" Laughing Демек нещата са черно-бели. Или си богат и нещастен, или си беден и щастлив Whistling

# 1 154
НИКИФОРЕ, ИДИ СИ ВЗЕМИ ЕДНА ЗЕЛЕНА РЕЦЕПТА, ЧЕ МИ ПРОГЛУШАХА УШИТЕ.

Общи условия

Активация на акаунт