Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 383
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Тра-ла-ла
Форчо пак си е изтрил/скрил последния пост. Коткат го разни жени, че имал стотици фенки hahaha Това като във вица - "Две жени се бият за един мъж и всяка вика "Вземи го ти!"" tooth

# 1 291
Форчо пак си е изтрил/скрил последния пост. Коткат го разни жени, че имал стотици фенки hahaha Това като във вица - "Две жени се бият за един мъж и всяка вика "Вземи го ти!"" tooth

О, имаше коментар на една жена, че "Никифор е мечтаният мъж за стотици жени" Sick

Друга пък "как отдавна не била срещала толкова благороден и добър мъж".

# 1 292
Аз се чудя как не си е направил някоя сметка, та и пари да събира от фенките....е тогава ще е на далавера.

# 1 293
Ни ми е чудно че има залюхани, дето харесват такива мъже. Познавам мъже, които ако са единствения мъж на света и сме двамата на остров, няма да го докосна, обаче тези мъже си имат контингент от загорели и такива, дето им е важно да си лягат с някого и хич не придирят. И единия дето ми е пример, не е с една. Периодично някоя пиянка му се лепи. Пийват си три четри дена и мезят вкъщи, отъркалят се, айде следващата. А той е мизерник на вид, обаче - адвокатка, докторка от ХЕИ, се такива някакви минават през тях. И не, не лъже.
Или пък мъж с вид на мекотело, неспретнат, с мазна коса и лоши зъби. Мерси,не участвам! Ноо си има жени за всеки мъж. Мъже за всяка жена няма, по си се уважават, но жените са склонни на мнооого компромиси, за да не са сами. Мои наблюдения са си това, не твърдя, че важи абсолютно.

# 1 294
Monza, хубаво е да защитаваш Никифор, но с истински аргументи, а не с обидни оценки и препоръки към хората, които мислят различно от теб - ту нямали възпитание, ту да се държат добре и т.н

# 1 295
За парите сте писали, че му се полагали половината.  Sick
 Вие с какво се друсате? Тези хора са приятели на русото недоразумение и са дали пари заради нея. Тя си е решила, че с тоя муньо няма да стои и ден над доовореното с продукцията. От де на къде ще си дели с него парите дадени от нейните близки?!

# 1 296
Благодаря woox, аз се опитвам с клиповете Simple Smile))

# 1 297
  • Sofia
Продукцията е трябвало да забрани това с даването на пари на телевизионните сватби.

# 1 298
Monza, хубаво е да защитаваш Никифор, но с истински аргументи, а не с обиди към хората, които мисляг различно от теб.
И кого съм обидила?
И пак да си кажа, че съм възмутена от тоталния хейт към един от участниците и се мъча да обясня, че прекалявате. Явно характера ми е такъв, но винаги съм се опитвала подкрепям хора обект на всеобщи подигравки.

# 1 299
Продукцията е трябвало да забрани това с даването на пари на телевизионните сватби.
Защо? После как ще стане сеир и рейтинг?

# 1 300
За парите сте писали, че му се полагали половината.  Sick
 Вие с какво се друсате? Тези хора са приятели на русото недоразумение и са дали пари заради нея. Тя си е решила, че с тоя муньо няма да стои и ден над доовореното с продукцията. От де на къде ще си дели с него парите дадени от нейните близки?!
Дай списък кой колко е дал и на кого е близък, пък тогава кажи кой какво заслужава.

# 1 301
Не смятам, че тези определения са ок и лично аз не съм си позволила подобни към нито един от участниците. Защитавам Никифор, защото е обект на тотален хейт излизащ извън всякакви граници, а не заради лични симпатиии. Не бих казала дори, че е мой тип и ако го познавах, едва ли щях да съм много близка с него.

Да де, избирателно подминаваш коментари за Василена и се хвърляш като Матросов на амбразурата да защитаваш Форито - двойни стандарти!

Както ти раздаваш препоръки към списващите тук, ето един съвет и от мен - пренасочи се към фейсбук профила на Никифор. Там хейт срещу Форито няма, има само срещу Василена, но за теб това не проблем.

# 1 302
Не смятам, че тези определения са ок и лично аз не съм си позволила подобни към нито един от участниците. Защитавам Никифор, защото е обект на тотален хейт излизащ извън всякакви граници, а не заради лични симпатиии. Не бих казала дори, че е мой тип и ако го познавах, едва ли щях да съм много близка с него.

Да де, избирателно подминаваш коментари за Василена и се хвърляш като Матросов на амбразурата да защитаваш Форито - двойни стандарти!

Както ти раздаваш препоръки към списващите тук, ето един съвет и от мен - пренасочи се към фейсбук профила на Никифор. Там хейт срещу Форито няма, има само срещу Василена, но за теб това не проблем.
Не ги подминавам избирателно. Явно не са ме впечатлили. То и за Зарко, Ивана и Мерал имаше негативни коментари, но съм ги минала в графата поносими.

# 1 303
Не само пари, ами и подарък не бих занесла на такава сватба - за мен това е нещо абсолютно фалшиво. Може би бих занесла букет, но не и скъп.
Друго ми е интересно - кой плаща за прическите и дрехите на булките? Не е честно ако сами си плащат, защото влизат в сериозен разход за нещо, което почти със сигурност ще се окаже провал...

# 1 304
Не само пари, ами и подарък не бих занесла на такава сватба - за мен това е нещо абсолютно фалшиво. Може би бих занесла букет, но не и скъп.
Друго ми е интересно - кой плаща за прическите и дрехите на булките? Не е честно ако сами си плащат, защото влизат в сериозен разход за нещо, което почти със сигурност ще се окаже провал...
Предполагам, че продукцията плаща. Нали в началото ги водиха да си избират рокли.

Общи условия

Активация на акаунт