Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 316
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, може ли някой да препоръча добър гастроентеролог, който да работи с направления? За възрастен (София).
Предварително благодаря.

# 376
При повишена температура 37,00 до 37,5 - си проверете за Епщайн Бар. Така 2 години бях и най-сетне гастроентеролог, която имаше няколко случая в практиката си - ми каза това да си видя, имах - и пих изопринозин по схема тогава.

Аз имам въпрос и не зная дали тук му е мястото да питам, но не открих друга тема  - може ли някой да ме насочи към добра физиотерапия по Здравна каса, но не Болничен престой, в София - за лазер, ултразвук и магнит ми трябва - електротерапии не мога да правя, не понасям ток изобщо?

# 377
  • софия
Аз имам въпрос и не зная дали тук му е мястото да питам, но не открих друга тема  - може ли някой да ме насочи към добра физиотерапия по Здравна каса, но не Болничен престой, в София - за лазер, ултразвук и магнит ми трябва - електротерапии не мога да правя, не понасям ток изобщо?
виж тук http://zdravezavseki.com/. за ултразвук има терапия със сигурност, за другите - не съм ползвала.

# 378
За гастроентеролог препоръчвам Окръжна болница "Света Анна"

# 379

Имам позната психолог на която всичко съм й казала. Тя каза ошределено нещата не са за психика изцяло. Първо намери първоизточника тогава ще лекуваме стреса

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 03:21 от bubulina_baby

# 380
Момичета, може ли някой да препоръча добър гастроентеролог, който да работи с направления? За възрастен (София).
Предварително благодаря.
МБАЛ Доверие,д-р Захариева.

# 381
  • София
Бях на гастро , иска гастроскопия , като видя колко съм ентусиазирана , каза - Бариева каша и рентген .
Не съм готова за пълната упойка .
Кашата гадна ли е ? Как преминава прегледа ? Колко време, защото мисля за четръвтък.

За гастро иначе в света Екатерина днес ми казаха за добър доктор

# 382
  • София
Бариева каша за гастроскопията ли? Хм, мен не са ме карали да взимам.
Пълната упойка е за 15 минути, нищо страшно. С гастроскопа е по-добре, отколкото с рентген. Имам предвид - по-добре се виждат нещата, там каквото има да се гледа.

# 383
  • София
Пъпките от Варицела веднага ли започват да сърбят? И по колко се появяват? Не съм карала, а едно съседско дете беше болно. Sad

# 384
Уинд, от аптеката си купих бариева каша. Изпих Някакво количество от нея, там ме гледаха колко пия и застанах на рентгена. Въртя ме в няколко пози и това беше. От права позиция той сам си ляга и тн. Нищо страшно, не беше и много гадно.

# 385
Уинд, какви са тези старомодни Бариеви каши?
С упойка нищо не се усеща. Даже и без упойка може. Преди много години ми е правена без упойка, станах и си тръгнах. Само ме боля няколко дни гърлото от тръбата и ти се гади, докато гълташ. Но с упойка ги нямах тези оплаквания. Я не се занимавай с каши!

# 386
още един глас за гастроскопията. Аз съм за възможно най-точната диагностикс.

# 387
Пъпките от Варицела веднага ли започват да сърбят? И по колко се появяват? Не съм карала, а едно съседско дете беше болно. Sad

Първо се появяват една-две и след няколко часа постепенно се увеличават значително.  Но пъпките са особени и ще ги разпознаеш.

# 388
  • София
Да , сигурно е така.
Но те дори не питат , имаш ли алергии към упойка ? Та аз съм 49кг и се оказва , че нямам право да знам какво ще ми вкарат в кръвта 😂

Тук ми казаха , че има райски газ , не венозно , защо трянва да е венозно ?
Иначе моя рефлекс за повръщане е доста изразен.

# 389
  • София

Първо се появяват една-две и след няколко часа постепенно се увеличават значително.  Но пъпките са особени и ще ги разпознаеш.
Мерси, значи до утре ще е ясно дали е това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт