Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Болката беше лека,поносима,и докато умувах от какво е ,мислех че е ПМС и така мина седмица.И бъбрека се запушил и хайде в Бърза помощ .За да не се плашиш,ходи на лекар.
Ох вече ме уплаши доста даже..😢 и като се запуши какво усещаше?Ами сега нямам възможност понеже съм взела за гинеколог направление а миналата седмица за урина ...ще си умра от притеснения😢

Възможно е да е яйчник, пикочния канал, бъбрек, стомах. А от апендицит оперирана ли си

# 166
Аз пък бях на мамолог
Повод болки в гърдите
Гърдите са перфектни
Болките какво да ги правя
Невролог, хирург или пулмолог да търся, чудя се. Имам астма,но не вярвам да е от нея. Имам болка силна при изправяне от легнало положение като коремна преса, в горната част на стомаха много силна, не е мускулна треска. Да не е някаква херния
Но имам и проблеми с гърба, може всичко да е от някой нерв...
Много се чудя какво да правя.

# 167
Невролог като за начало.

# 168
Моля, препоръчайте ми мамолог в Плевен. Благодаря!

# 169
Последните няколко дни редовно правя гаргари с лайка, сода, почиствам езика и след 1 2 часа бвлите -жълти налепи отново наслояват езика ми. Особено сутрин като стана, все едно никога не съм чистила езика и отново седи адски наслоен.

# 170
При мен кашлицата като че ли се повлиява от антибиотика, но болката в плешката и отпред при сърцето си остана и пия Милгама.
Хепи, болката е подобна на твоята при мен. От напъване е и е много страшно. И аз се чудя дали да не ида и на друго място, но на какъв лекар ?

# 171
Моля, препоръчайте ми мамолог в Плевен. Благодаря!

Д-р Емилия Златева в Авис Медика.

# 172
  • София
При мен кашлицата като че ли се повлиява от антибиотика, но болката в плешката и отпред при сърцето си остана и пия Милгама.
Хепи, болката е подобна на твоята при мен. От напъване е и е много страшно. И аз се чудя дали да не ида и на друго място, но на какъв лекар ?

МП имаше такава невралгия от продължително и силно кашляне. Отшумя с времето, но преди да разберем какво е, ходихме в Окръжна в спешното. Силна болка в гърдите не е за подценяване.

# 173

Възможно е да е яйчник, пикочния канал, бъбрек, стомах. А от апендицит оперирана ли си
Не не съм😢 много съм притеснена

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 12:58 от bubanka

# 174
Да, честа болка в гърдите, което е по-скоро тъпа, а при напъване много силна. Чудя се какво да правя, ще пробвам с милгама. Никак не ми се ходи на невролог и пулмолог, 99 % съм сигурна какво ще кажат, най-много снимка да ми направят. А ще загубя по цял ден висене Sad

# 175
Не не съм😢 много съм притеснена

Нищо не е за подценяване, щом има болка, но моя съвет е, първо да изключат апендицит, защото ако е това, няма да се разминеш от операция. Не се страхувай дори и това да е, просто е необходимо хирург да те опипа и да разбере, ако отлагаш болка от апендицит, може да се развие перитонит, а от него не всеки оцелява, не искам да те плаша.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 13:08 от Tatti

# 176
Нищо не е за подценяване, щом има болка, но моя съвет е, първо да изключат апендицит, защото ако е това, няма да се разминеш от операция. Не се страхувай дори и това да е, просто е необходимо хирург да те опипа и да разбере, ако отлагаш болка от апендицит, може да се развие перитонит, а от него не всеки оцелява, не искам да те плаша.
Да но определено ме уплаши ..😢 въпреки,че аз повече клоня към бъбреците...

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 13:05 от Не се сърди, човече

# 177
  • Mediterraneo
Много ме болят ходилата. Болката е почти постоянна, вече 10 дни. И двете болят, по еднакво време, по различно време, ту едното, ту другото, заедно. Сутрин, докато се раздвижа, имам чувството, че вървя по стъкла.
Не съм качвала килограми, теглото ми е в тези граници от години. Допреди 2 седмици не работех. Допреди да започна работа, ме наболяваха понякога след по- дълго ходене. Вярно, сега съм 8 часа на крак, но не я работя за сефте тази работа.
Мажа разни измислени мехлеми, само лед ме успокоява за известно време. Обезболяващи не искам да пия, а да открия причината! Идеи?! Аз вече си поставих няколко диагнози, де.

# 178
Защо не опиташ с масажи,масажиращи чехли?

# 179
  • Mediterraneo
Масажи правя, бе, как! Сутрин аз, вечер- ММ. Вкъщи ходя с много удобни чехли, ортопедични. Работя с маратонки, специално търсих с хубава, дебела, но еластична подметка, вътрешната е от мемори пяна, с масажиращи топченца някакви.

Общи условия

Активация на акаунт