Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 261
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Отива се при новия директно, както казаха и се носи здравна книжка. Попълват личните данни и това е. При новия се почва от първо число следващия месец. Старият лекар разбира едва когато му дойде известие от здравна каса за всичкия брой пациенти. Ако тръгне да търси, кои ги нямя чяк тогава ще разбере

# 556
Аз като сменях понеже кабинетите им бяха един до друг,даже самите те си разменяха и разнасяха някаква бележка.
Но това беше,сега не знам,може и да не разбират веднага.

# 557
Никаква бележка не се иска от стария. Хич не беше разбрала моята даже.

# 558
Благодаря ви за отговорите! Радвам се че  не се взема нищо от стария лекар , че би било супер неловко иначе  Joy

# 559
Юни и декември са месеците, през които можеш да направиш смяната.

# 560
Изолираха ми бактерия от стерилна разширена урокултура Enterococcus faecalis. Докторът е против да пия 11 антибиотик тук за една година и половина

# 561
Абсолютно винаги ли варицелата се отразява фатално в ранна бременност или познавате и други случаи?

The Catcher in the Rye, не е абсолютно винаги.
Съученичка кара варицела докато беше бременна и роди напълно здраво бебе без никакви проблеми.

# 562
Изолираха ми бактерия от стерилна разширена урокултура Enterococcus faecalis. Докторът е против да пия 11 антибиотик тук за една година и половина

И как ще я изчистиш?

# 563
  • София
Абсолютно винаги ли варицелата се отразява фатално в ранна бременност или познавате и други случаи?

The Catcher in the Rye, не е абсолютно винаги.
Съученичка кара варицела докато беше бременна и роди напълно здраво бебе без никакви проблеми.
Благодаря Simple Smile

# 564
Дано се оправиш. Peace

# 565
С тия кашлици,някой пил ли е сироп УЛИТУС с охлюв?

# 566
Ти не беше ли с постоянна т, а ето, че има и причина- бактерия. Историята с изриването беше доста отдавна.

# 567
Ти не беше ли с постоянна т, а ето, че има и причина- бактерия. Историята с изриването беше доста отдавна.

Март месец беше последната алергична реакция. Тя температурата още от декември е такава. Имах една бактерия, лекувах я, сега друга. Отделно може и друга да има,защото чувствами гърлобол

# 568
  • София
А защо не можеш да приемеш антихистамини с антибиотика?

# 569
А защо не можеш да приемеш антихистамини с антибиотика?

Прекалено явно съм натровена от толкова лекарства, химия и вече каквото и да прявя или не действа, или се изривам.

Общи условия

Активация на акаунт