Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 68 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Но нечия мъжка ръка се подава и хваща нейната. Мистика.

# 136
Има снимки и видеа, как я изблъскват от черна кола в средата на площада. Реян е с булчинската рокля още. Да не забравяме и съня й от началото на 1 еп.как върви към скалите и влачи бяло парче плат в ръцете си - воала ли е, част от роклята ли, сега не се сещам. Т.е оранжевата рокля може да е преди сватбата.
А аз се чудех дали правилно виждам.
Ето го видеото. Cry
Изхвърлят я като куче, кой, защо...., Thinking !?
https://www.instagram.com/p/BvMWxU8HXUv/

А това май е майка й Зехра, тича милата по площада като обезумяла.
https://www.instagram.com/p/BvMW4VGHYbU/

Не е ли рано да я гони, newsm78 нали уж първо трябва да изконсумират брака си?!

# 137
Като гледам снимките ми се струва, че Миран й отваря вратата и я издърпва.
На др. снимка се вижда как тя се опитва да отвори вратата и да се качи и на следващата колата вече я е изоставила насред площада и е отпрашила по улицата.
На тези снимки й липсва червената панделка на кръста?!

# 138
На др. снимка се вижда как тя се опитва да отвори вратата и да се качи и на следващата колата вече я е изоставила насред площада и е отпрашила по улицата.
Ауууууу, като те прочетох Мери и гърлото ме сви, Rolling Eyes защото ми минава през ума много кофти ситуация.
Ами ако тази сцена е на другия ден и публично я унижи на площада обличайки я по принуда отново в роклята, но махайки й колана за да е видно от всички, че вече не е девствена. Rolling Eyes
Малееее, ама и аз го измислих не е истина просто.
Дано не стигне толкова далеч,  Praynig че за такова деяние не знам как би се дала някога прошка.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 17:46 от Neidjal

# 139
Ауууууу, като те прочетох Мери и гърлото ме сви, Rolling Eyes защото ми минава през ума много кофти ситуация.
Ами ако тази сцена е на другия ден и публично я унижи на площада обличайки я по принуда отново в роклята, но махайки й колана за да е видно от всички, че вече не е девствена. Rolling Eyes
Малееее, ама и аз го измислих не е истина просто.
Дано не стигне толкова далеч,  Praynig че за такова деяние не знам как бли се дала някога прошка.

Да ти кажа, че й аз си го помислих същото, ама сърце не ми даде да го напиша. Жестоко е, но на бабата й трябва точно такова отмъщение. Жалко за невинното момиче, че отговаря за греховете на другите.

# 140
И за Рейянчето жалко, и за Миран.
Големи драми ни чакат, голееееми.
Няма ли да има втори фраг, снимки, озет, или с един мислят да минават оттук-насетне? Crossing Arms

# 141
Тъкмо си викам, че няма накъде по-гадно да го направят и видях клипчетата. Всъщност Миран ли я бута от колата на площада? Че не разбрах  newsm78 Жалко за Рейян. А и както някой бе написал по-рано, дали изобщо след този срам ще може да се върне обратно в конака  ooooh! Бабата е като вещица -  да й имам отмъщението Sick ..  smile3505

# 142
Мъчно ми стана, само като гледам снимките и клипчетата, много тежък епизод ни очаква Rolling Eyes

Ще има ли втори трей Praynig

# 143
Пишат, че това е в трети епизод. Така, че поне с още един епизод ще се отложи драмата.
Може би към четвъртък ще е втория фраг /ако изобщо има предвиден такъв/.

# 144
  • Пловдив
Според мен Миран я бута от колата. А липсата на колана е защото са консумирали брака, иначе няма как да ги обезчестят. В книгата след пбн я годи,да си ходи от където е дошла. Тук мисля ,че се случва точно това.

# 145
# 146
  • ... да усещаш мириса на море ...
Актьорите и героите в сериала по фамилии Wink:

Акън Акъньозю - Миран Асланбей

Ебру Шахин  - Рейян Шадоулу

Маджит Сонкан - Насух Шадоулу (Насух Ага), водача на рода Шадоулу

Серхат Тутумлуер - Хазар Шадоулу, син на Насух, съпруг на Зехра

Фериде Четин - Зехра Шадоулу, идва на 17 год, бременна в семейството, майка на Рейян и Гюл

Ебрар Аля Демирбилек - Гюл Шадоулу, най-малката във фамилията

Сердар Йозер - Джихан Шадоулу, по-малкия брат на Хазар, мечтаещ някога да оглави фамилията

Гюлчин Хатъхан - Хандан Шадоулу, съпруга на Джихан

Ахмет Тансу Ташанлар - Азат Шадоулу, син на Джихан, влюбен в Рейян

Илай Еркьок - Ярен Шадоулу, братовчедка на Рейян, влюбена в Миран

Айда Аксел - Азизе Асланбей (Ханъмага Азизе), водачката на рода Асланбей, копнееща за отмъщние на сина си и снаха си

Гюлчин Сантърджъоулу - Султан Асланбей, снаха на Азизе и майка на Гьонюл (в едно от описанията дават,че бащата на Миран и е чичо)

Оя Унустасъ - Гьонюл Асланбей, истинската съпруга на Миран

Еда Елиф Башламъшлъ - Елиф Асланбей, “слабостта” на Азизе, сестра на Миран

Джахит Гьок - Фърат Демиралп, най-добър приятел и доверен човек на Миран

Гюнеш Хаят - Есма Демиралп, най-доверения човек на Азизе, майка на Фърат

Инджи Шен - Нигяр Катарджъ, главната прислужница в конака на Шадоулу, довреница на Зехра, Гюл я нарича Хамуш (според мен обръщенито беше за Ханифе)

Айдан Бурхан - Ханифе Дербент, прислужница в конака на Шадоулу

Аслъ Самат - Мелике Аштуран, прислужница в конака на Шадоулу

Гьокхан Явуз - Ръза Демир, служител в конака Щадоулу

Ейлем Танръвер - Кериман Четин, от конака на Асланбей, "луда жена"

пп Инфото е от различни страници за сериала, тъй като до момента има излъчен само 1 епизод, описнието на героите, може да не е точно. Тъй като не съм изгледала цялата серия, ако има неточности, моля за извинение

ппп Абе да попитам, ако е точно, че Султан е снаха на Азизе, кой е мъжът и?  Thinking
Ако целта на отмъщението е, да се опозори семейството ч/з Рейян, как това ще заличи убийството/а  от миналото? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 18:46 от tara_lezhka

# 147
Във втора серия ще има поне половината време преди сватбата и другата половина самата сватба. Да си спомним от фрага разговора на Султан с дъщеря й, който Ярен подслушваше, клетвата ни Миран пред баба му, истериите на Гьонюл, танците на Миран с тъста, на Миран с булката, патардиите на братовчеда, стрелбата. Ще свърши сватбата с оттеглянето на младоженците сигурно. Може и да няма консумация на брака, а само съблазняване, думите, че не я иска, че не може да обича, ще си прибере от нея червеното коланче. Ще ни оставят доста напред в сериала  в неведение имало ли е или нямало консумация.
Изхвърлянето  от колата на сутринта вероятно ще е в 3 еп.
Смисъла на цялото отмъщение е семейство Шадоолу да бъде опозорено, така че дори да не я е докоснал - върви обяснявай, че нямаш сестра. Така или иначе е прекарала ноща с мъж, насаме. Може би обвинението ще е, че не е девствена и за това я връщат. Защо обаче заради семейството трябва да го отнесе горкото момиче никой от нас тук няма да може да разбере.
Не случайно действието се развива в Анадола, на 100 км от Диарбекир, подобни порядки има и в област Ван /от любов и Наказание/, пак някъде там географски.
За никоя друга част на Турция вероятно историта не би звучала достоверно.
 А и на всеки му се иска да си мисли, че живее цивилизовано и подобни порядки са много много далеч, сякаш едва ли не на Луната.
А в същност огледайте се около нас - колко случая станаха само за поледните две години на бити, тормозени и убити от ревност жени. Да изскочиш на светофара и да размахваш бухалка не е ли злобно отмъщение. Да не говорим за съседските взаимно причинявани гадости по блокове, гаражи, дворове и където се сетите.
Т.е вместо цивилизацията да промени юга, диващината и омразата шетат все по-смело по Европа.
/Извинете ме за чаршафа/

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 07:40 от dariVale

# 148
Цитат
Защо обаче заради семейството трябва да се отнесат така персонално с момичето никой от нас тук няма да може да разбере.

Когато баба му като малък му разказваше "приказката", Миран каза, че ще убие Хазар. Бабата каза, че той е убил майка му и баща му. Затова избра Рейян, защото мисли, че е дъщеря на убиеца на родителите му. В противен случай можеше да опозори семейството и чрез Ярен.
Много ми е интересно като разбере, че Рейян не е истинска дъщеря на Хазар, как ще реагира спрямо баба си.
Според мен бракът ще бъде консумиран, за да може съвсем да хлътне Миран по Рейян. Пишат, че само в този ден той ще се държи зле с момичето. След това ще  е съвсем друг. Ама късно е либе за китка, след като така си я изложил публично.

# 149
Изглежда конакът на  рода Шадоулу ще е в основата на сериала, защото близо 70 процента от героите живеят там

Цитат
Т.е вместо цивилизацията да промени юга, диващината и омразата шетат все по-смело по Европа.

... за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт