Mariana Georgieva
до
MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
14 минути ·
ВЯТЪРНИЧАВ/сценаристката ясно е написала, че може всеки който е прочел книгата да бъде разочарован от сериала.Казва хората да не очакват да бъдат екранизирани всичко, защото е невъзможно и идеята на сериала не е с такава цел. Сюжета е взет от книгата, но ще изменят много неща в сериала.
Още едно от фейсбука:Mariana Georgieva
до
MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
3 минути ·
ВЯТЪРНИЧАВ /Първата книга завършва, когато Реян е бременна и Миран е ранен.
В книгата той е ранен от Хазар.
В началото на втората книга се събужда Миран и Реян му казва, че ще стане татко. Той е щастлив.
Той дори не съобщава за опита за убийство.
Четох части, които са достъпни в интернет, не знам какъв е краят на другата книга.
Във всеки случай, тези сценаристи са известни с щастливи финали и в началото казват, че въпреки всичко Миран и Реян ще покажат, че любовта им не е невъзможна.
Виждам, че турците пишат, че това е щастлив край, а руснаците за тъжен такъв. Със сигурност знам, че в началото на втората книга е жива, че те са заедно и чакат бебето.
Книгата е вдъхновение за сериала , много събития и герои са различни, връзката им е различна, но ако следват тази история, знайте, че ще бъдат заедно и ще чакат бебето си и че Миран ще защитава от всички в началото на друга книга./melekteammelekteam
ако е вярно, много ми е интересна реакцията на Миран. Жена му - истинската да я омъжат за друг, защото така преценил дядо Насух.

голяма комбинация 

пристига в Мидят.