Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 69 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Защо под "сестрата" на Миран разбирате Гьонюл? Той нали има сестра Елиф?
о да вярно, за нея тотално забравих Sad моя грешка, може наистина да ги оженят, интересно ще е, Миран тогава наистина искам да го видя, той обича сестра си, а ако зареже Реян, как ли ще се държат семейстовото с неговата сестра , интересно, ако се случи нещо такова.

# 166
Василева, за фрагове, озети и т.н може само да гадаем, защото ни е за първи път чакането от седмица за седмица и не сме им схванали още програмната схема.
Сестра му Елиф е приятно момиче, но и отделиха екранно време само от няколко секунди.
Честно казано Тара ако не бе споменала направо я бях забравила.
Тази сцена напрамво ме разтрепера, защото в един момент като я залюля много силно и погледът му стана смразяващ имах усещането, че ще я хвърли нарочно в пропастта въпреки, че бях наясно че няма да го стори.
https://www.instagram.com/p/BvNHEcTgMNX/

Аз не бих се изненадала, даже очаквам Рейянчето да е хамиле за още по-голяма драма.

# 167
  • Пловдив
Сцената с люлката беше прекрасна. Да нарочно я изплаши, но после я хвана. Лошото е че той сам ще я бутне в "пропаста", а уж щеше винаги да я намира, и да бъде до нея.
Иначе и аз мисля, че ще е бременна, иначе Миран няма защо да се занимава повече с нея, а на този етап на него ще му трябва причина, че да се върне при нея, нали ако я зареже след пбн

# 168
  • ... да усещаш мириса на море ...

Много ми харесва този контраст/противопоставяне: Миран, целият в черно (носещ бремето на отмъщението), язсещ бял кон и Рейян, цялата в бяло (невинна), яздеща черен кон ...

Конете са много прекрасни екземпляри. Те са от Кония чифлик в Картепе. Истинското име на коня на Рейян, Мави е Kral Çirkin. Снимките за тази сцена са на моста Малабади (Malabadi Köprüsü), намиращ се в Силван, провинция Диярбакър.

Белият кон на Мирaн се казва Akkurt  в действителност.

Сцената с люлката е снимана над долината Гурс (Gurs vadisi), на 20км северно от Мардин ...

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 01:25 от tara_lezhka

# 169
Защо под "сестрата" на Миран разбирате Гьонюл? Той нали има сестра Елиф?
о да вярно, за нея тотално забравих Sad моя грешка, може наистина да ги оженят, интересно ще е, Миран тогава наистина искам да го видя, той обича сестра си, а ако зареже Реян, как ли ще се държат семейстовото с неговата сестра , интересно, ако се случи нещо такова.
Под "сестрата" на Миран не ние, а дядото на Реян разбира "Гьонюл", защото за такава му я предствиха. Той иска сватовство мужду свой кръвен роднина и Миран, за това би търсил брак между внука си и "сестрата" . За истинската му, кръвна сестра той не знае.
Много благодаря за инфото за конете и местата, интересно ми е.
Символиката на конете е супер подбрана и недиректна. Човекът на кон е и покорител и покорен, те са в симбиоза и партньорство за да стигнат за където са тръгнали, но коня има гордост и характер, често и собствено мнение.
В този план черния  кон е символ на Миран, белия - на Реян. Във всяка двойка кон-ездич има от пълната гама отношения, които има и между Миран и Реян.
Като ги погледне човек отдалеч, избора на този контраст показва още нещо - нито Миран е само черен, нито Реян изцяло бяла /и тя ще изпитва и страст и омраза/. Съвсем друго би било внушението ако цветовете на ездача и коня съвпадаха.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 07:37 от dariVale

# 170
Дъгичке, мерси, помислих, че съм пропуснала момента.
Според мен, това което си направила като оформление на темата е предостатъчно на този етап.
Нека видим дали сериалът, ще се задържи и тогава ще мислим за биографии, и т.н., и ние ще помагаме с инфо(ако се наложи).
Ще има сватба и танци, ииииии драма на макс.
Скрит текст:
Небольшой отрывок из репортажа Акына и Эбру для канала #ATV.
-Мы протянули мокрофоны Акыну Акынозю и Эбру Шахин, которые получили положительные отзывы от зрителей. Они поделились своими чувствами от просмотра после завершения вечера.
-Я действительно увидела взаимную отдачу за приложенные нами труды. Огромное спасибо команде, друзьям, моему партнёру (❤). Я правда очень счастлива в настоящий момент. У нас получилось создать действительно искренний проект. Именно поэтому я очень счастлива.
-Честно говоря, мы работаем здесь в очень тяжёлых условиях. Этот проект снимается за пределами города (наверно имеет ввиду Стамбул), в местах, которые мы не знаем.
-И очень холодно...
-И мы, действительно, попытались создать проект, поддерживая друг друга. И сегодня, посмотрев, мы можем сказать, что всё это стоило всех трудностей. Я думаю, что большего счастья для нас быть не может.
Raul Kerimli
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456239602%2Fd379f … pl_wall_-74204908

Heart Eyes Heart Eyes

На тази снимчица бяха написали рускините, че е фотошоп. Та изобщо не е показателна, че в реала са такива.

# 171
Таралежка, много красиви снимки си сложила. Наистина конете са превъзходни!
Символиката е направена професионално! Чудесни са и ГГ! Дано очакванията ни за хубав и смислен сериал се оправдаят.

# 172
Червеният цвят на юздите също не е случаен. Избран е червения цвят, който е символ на любов и страст.
Не можах да редактирам от телефона и затова написах втори пост. Съжалявам!

# 173
Червеният цвят на юздите също не е случаен. Избран е червения цвят, който е символ на любов и страст.
Не можах да редактирам от телефона и затова написах втори пост. Съжалявам!
Аз пък се чудех защо са такива, малко като силиконови ми стоят. Повече харесвам кафевите цветове на естествената кожа. Но сега от гледната точка, която си посочила започвам да ги възприемам.

# 174
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Hug Hug Hug Hug
Сцената с люлката наистина беше много добра. На моменти и аз имах чувството, че като я залюла по-силно и ще я метне в пропостта  Whistling. Обаче ми се струва, че думите които й каза там на люлката, бяха много силни и като че ли искрени, защото ги каза на момента, та си мисля че може да са идвали от сърцето и душата му, а не от предначертания му коварен план.
Много сте прави, че баба Азизе хубаво си е направила сметките ама кой да предположи, че първо - Реян не е родна дъщеря на Хазар и второ - Миран и Реян няма да се влюбят силно един в друг. та то още сега искри от страст има в очите им  Crazy.
В началото, когато даваха сцената как баба му му разказва, че лош човек е убил баща му и после майка му и така детето е останало сираче - демек Миран..... newsm78 тогава тази сестра Елиф ли беше от къде се появи  Shocked Rolling Eyes. Надали щъркелът я е донесъл  newsm78. А тази Гьонюл истинска братовчедка ли му е  newsm78 тъмна Индия са ми тия двете с лелята Султан  Whistling Naughty. Той чичо ли е имал Миран и Султан да е била женена за другия син на Азизе  Thinking. Чооок заплетено става  Crazy
Много ми харесаха определенията за контраста между миран и Реян  Flutter с бели дрехи на черен кон  Реян, пък той с бял кон и черни дрехи.
.....Това ми напомня на ..... Черните дрехи крият от вас, колко са бели душите ни ..... - сигурно я помните  Wink. Та дали не е умишлен белия кон на Миран  newsm78 да показва всъщност, че душата му не е  лоша, всичко което показва сега е плод на дългогодишно промиване на психиката му от бабата! А пък черния кон Мави на Реян да показва колко "черна" ще стане душата и от обидата и болката, които ще й нанесе Миран, като допълнение от обидата че дядо й Насух така и не се обърна към нея като с родните си внуци! А брат и сестра са двойно зло  Naughty.

# 175
Здравейте. wavey
Коте, варно е тъмна Индия с роднинските връзки, кой кум, Laughing кой брат, Laughing кой на булката брат, Laughing иииии последния да затвори вратата. Joy
Наистина има символика в конете, цветовете и героите, и съм убедена, че по душа Миран е памук, но моделиран от баба си #Cussing out като пластелин.

SET
Олееееее,  #2gunfireАзат как дърпа Рейян. Cry
https://www.instagram.com/p/BvOg2JnFsE1/

https://www.instagram.com/p/BvOkjnChBWC/
https://www.instagram.com/p/BvOkuYWFDIQ/
https://www.instagram.com/p/BvOZ84uFe2T/
https://www.instagram.com/p/BvOV0MhhH-N/

NEW

П.П. Добре, че няма да следват книгата мотамо, защото четох, че в нея Миран убива Рейян и цял живот ходи нещастен като сянка заради любовта си към нея.

Йееееееес, Party довечера втори фрагман. Party
https://www.instagram.com/p/BvOjOyXD3_4/

# 176
И аз това си помислих - бабата явно е имала двама сина. За единия разбрахме, че е убит, май и другият не е жив.
Към тълкуванието за черния кон бих добавила, че символизира съдбата на Рейян - още преди да се е родила, вече е обречена на страдания.
Явно са наредили на Азат да я закара извън конака. Сигурно искат да я заточат в някое село, далеч от хорските очи.
Чакаме фрагман, йееееееееееее!

# 177
SET
Олееееее, за да се спаси милата Rolling Eyes от лапите на дядо си и сие, ще избяга от конака с помощта на баща си.

https://www.instagram.com/p/BvOoCe-n3iM/

Не стига, че Миран, ще я опозори Cry и изгони, Rolling Eyes но ще трябва и да се крие от с-вото си, ooooh! #Crazy и ако е бременна, не ми се мисли. Confused

# 178
SET
Олееееее, за да се спаси милата Rolling Eyes от лапите на дядо си и сие, ще избяга от конака с помощта на баща си.

https://www.instagram.com/p/BvOoCe-n3iM/

Не стига, че Миран, ще я опозори Cry и изгони, Rolling Eyes но ще трябва и да се крие от с-вото си, ooooh! #Crazy и ако е бременна, не ми се мисли. Confused

От първия момент ми допада таткото и отношението му към Рейян, сега още повече ми се издигна в очите.
Дали не бяга в Истанбул

# 179

bouquet

Общо взето нищо ново за Гьонюл, освен че е законна съпруга на Миран. Аз така разбрах, който е по "на ти" с езика да каже.  Peace А пък бабата направо е безскрупулна - убедих се.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 14:14 от ani_zh

Общи условия

Активация на акаунт