моя грешка, може наистина да ги оженят, интересно ще е, Миран тогава наистина искам да го видя, той обича сестра си, а ако зареже Реян, как ли ще се държат семейстовото с неговата сестра , интересно, ако се случи нещо такова.
моя грешка, може наистина да ги оженят, интересно ще е, Миран тогава наистина искам да го видя, той обича сестра си, а ако зареже Реян, как ли ще се държат семейстовото с неговата сестра , интересно, ако се случи нещо такова. 

. Обаче ми се струва, че думите които й каза там на люлката, бяха много силни и като че ли искрени, защото ги каза на момента, та си мисля че може да са идвали от сърцето и душата му, а не от предначертания му коварен план.
.
тогава тази сестра Елиф ли беше от къде се появи
. А тази Гьонюл истинска братовчедка ли му е
тъмна Индия са ми тия двете с лелята Султан
. Той чичо ли е имал Миран и Султан да е била женена за другия син на Азизе
. Чооок заплетено става 
с бели дрехи на черен кон Реян, пък той с бял кон и черни дрехи.
. Та дали не е умишлен белия кон на Миран
да показва всъщност, че душата му не е лоша, всичко което показва сега е плод на дългогодишно промиване на психиката му от бабата! А пък черния кон Мави на Реян да показва колко "черна" ще стане душата и от обидата и болката, които ще й нанесе Миран, като допълнение от обидата че дядо й Насух така и не се обърна към нея като с родните си внуци! А брат и сестра са двойно зло
. 

като пластелин.
Азат как дърпа Рейян. 

довечера втори фрагман. 
и изгони,
и ако е бременна, не ми се мисли.
и изгони,
и ако е бременна, не ми се мисли. Препоръчани теми