Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 69 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Трея дойде по-рано, но бива, явно драмата ще започне от трети епизод.
Баба Яга #Cussing out подпука и Гьонюл.
Кой ли е този, newsm78 който ще и подаде ръка? newsm78

Много ми е приятен Хазар/бащата на Рейян и въобще не ми се връзва той да е убиеца на родителите на Миран.

SET

Хм, Thinking дали наистина няма да ги оженят? newsm78
Гледам и двамата са с годежни халки на десните безименни пръсти.
https://www.instagram.com/p/BvOty75DyT0/

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 14:33 от Neidjal

# 181
  • IT
Тогава означава, че бракът на Рейан и Миран е бил само религиозен. В Турция религиозният признава ли се за официален?
Гаден план е измислила бабичката, да ги удари по достойнството.

# 182
На последната снимка май е истинската сестра на Миран.
Тази подадена ръка с маншет и ръкавели много прилича да е на Миран, ама то пък една каша стана. Първо я гони Миран, после от семейството я влачат нанякъде, след това баща й помага да избяга и накрая Миран й подава ръка /ако е неговата/. До трети епизод много ще ни държат в напрежение СЦ

# 183
Тази подадена ръка с маншет и ръкавели много прилича да е на Миран, ама то пък една каша стана. Първо я гони Миран, после от семейството я влачат нанякъде, след това баща й помага да избяга и накрая Миран й подава ръка /ако е неговата/. До трети епизод много ще ни държат в напрежение СЦ
Струва ми се, че е Гьоню, newsm78 тя е с остър нос и изострена брадичка.
Съпоставям я с тази фотка, а и Шадоулу не знаят за Елиф.
Скрит текст:

Още няма превод на трея, но намерих част от думите на Гьоню, #Crazy продължава да твърди, че му е жена. Shocked ooooh!
Beni kocamın ablası gibi gösterdiler, o da yetmedi düğününde takı taktırdılar…"

Превод с транслатора.
Накараха ме да приличам на по-голямата сестра на моя съпруг и той ме накара да нося бижута на сватбата му.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 15:09 от Neidjal

# 184
Струва ми се, че е Гьонлю, newsm78 тя е с остър нос и изострена брадичка.
Съпоставям я с тази фотка, а и Шадоулу не знаят за Елиф.
Скрит текст:

Още няма превод на трея, но намерих част от думите на Гьоню, #Crazy продължава да твърди, че му е жена. Shocked ooooh!
Beni kocamın ablası gibi gösterdiler, o da yetmedi düğününde takı taktırdılar…"

Превод с транслатора.
Накараха ме да приличам на по-голямата сестра на моя съпруг и той ме накара да нося бижута на сватбата му.

Аз съпоставям снимката от поста на Таралежка на 10 страница.

Предполагам, че след като са изгонили Рейян, за да не развалят бизнес отношенията, са решили да помирят двата рода с тази сватба. / Само си предполагам, де! Те СЦ решават Simple Smile /

# 185
Тази подадена ръка не е от втора серия, а от съня на Рейян в началото на първа  Peace

"Показаха ме като сестра на мъжа ми. Не стигаше това, накараха ме да слагам/на булката/ бижута на сватбата"

# 186
Тази подадена ръка не е от втора серия, а от съня на Рейян в началото на първа  Peace

"Показаха ме като сестра на мъжа ми. Не стигаше това, накараха ме да слагам/на булката/ бижута на сватбата"

Ясно за ръката. Надявах се, че той бързо ще се осъзнае, ама не ще да е така, както на мен ми се иска Wink Подведох се по ръкава на оранжевата рокличка

# 187
Всичко е мноооого заплетено и нямам никакви идеи за предстоящото, затова ще им се наслаждавам и във втора серия, Heart Eyes Heart Eyes а след нея ще ги мисля.
Ева, разбрах че ти си част от екипа, който превежда на български, благодаря ти от сърце, на теб и екипът ти.

# 188
Всичко е мноооого заплетено и нямам никакви идеи за предстоящото, затова ще им се наслаждавам и във втора серия, Heart Eyes Heart Eyes а след нея ще ги мисля.
Ева, разбрах че ти си част от екипа, който превежда на български, благодаря ти от сърце, на теб и екипът ти.

То и аз така де Simple Smile
Отново благодаря на Еванджелин и всички, които полагат толкова труд, за да стигне поредния преведен епизод до нас Flowers Bouquet

# 189
Превода на втория фрагман на руски.
Скрит текст:
Я – Генуль Асланбей!
Законная жена Мирана Асланбея.
Я ни Аслы, ни Лейла этой истории.
Я по жизни была той, кто проигрывает.
Меня выставили сестрой мужа.
Не хватило и этого, заставили вручать золото на его свадьбе.
Я думала, что закончится моя слепая судьба..
Ждала, что однажды он меня полюбит, но узнала, что никто не постелит мир у моих ног.
И я решила стать собой.
#Hercai #AkinAkinozu #EbruSahin #ReyMir #Ветреный
Хм, Thinking законна жена му е.

# 190
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
SET
Олееееее, за да се спаси милата Rolling Eyes от лапите на дядо си и сие, ще избяга от конака с помощта на баща си.

https://www.instagram.com/p/BvOoCe-n3iM/

Не стига, че Миран, ще я опозори Cry и изгони, Rolling Eyes но ще трябва и да се крие от с-вото си, ooooh! #Crazy и ако е бременна, не ми се мисли. Confused
Аййй Flushed голям позор ще бъде за Реян да я върне! Но според мен със сигурност Миран бей ще изконсумира брака си с момичето Confused
А татко Хазар наистина е много милостив човек! Със сигурност няма нищо общо с родителите на Миран. По-скоро проблема е между дъртите Насух и Азизе. Бабата да не би да е била прелъстена и изоставена Rolling Eyes, заради Гюл ханъм... Ще има бая време докато разберем каква е врътката Grinning

# 191
Превода на втория фрагман на руски.
Скрит текст:
Я – Генуль Асланбей!
Законная жена Мирана Асланбея.
Я ни Аслы, ни Лейла этой истории.
Я по жизни была той, кто проигрывает.
Меня выставили сестрой мужа.
Не хватило и этого, заставили вручать золото на его свадьбе.
Я думала, что закончится моя слепая судьба..
Ждала, что однажды он меня полюбит, но узнала, что никто не постелит мир у моих ног.
И я решила стать собой.
#Hercai #AkinAkinozu #EbruSahin #ReyMir #Ветреный
Хм, Thinking законна жена му е.

Айдеееееееееее и тази мина в отбора на лошите. Щяла да бъде себе си, сигурно ще се бори за Миран с всякакви средства. Дали няма да станат тандем с Ярен, за да правят гадории на Рейян

# 192
Кате, със сигурност проблем имат бабето #Cussing out и дядката, #Cussing out но са го предали на децата, Rolling Eyes и внуците си. Rolling Eyes
Мери, то добри останаха Rolling Eyes с лупа да ги търси човек.
Оххххх, Joy добре че открих тази клю-клю, за да излезнем от сферата на заблудата за сватба на Азат и Гьонюл.
Какво си мислехме, а какво се оказа. Joy
Е, то не пречи и в сериала да ги евлендиктнат. Laughing
Скрит текст:
Актриса Ойя Юнустаси и актёр Ахмет Тансу Ташанлар, в прошлом встречались.
Пара познакомилась в 2011 году.
В 2014 году состоялась помолвка.
Однаков 2016 году,они приняли решение расстаться.
В настоящее время актёры снимаются в сериале #Ветреный
Айкош Усенбаева

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 16:34 от Neidjal

# 193
  • IT
Тя ми прилича на рускинка, а има бг корен. Коя е Аслъ и коя е Лейля? Някаква специфична история ли има на турски?

# 194
Тя ми прилича на рускинка, а има бг корен. Коя е Аслъ и коя е Лейля? Някаква специфична история ли има на турски?
Най-вероятно.
Те комшиите имат мноооого приказни истории за легендарни любови и раздели.

Общи условия

Активация на акаунт