Аз снощи бях на мероприятие и не можах да гледам онлайн, тая сутрин рано рано 5:30 отворих лаптопа, казах си ще гледам с озвучката на рускините. Пак то - по нощите наредили субтитрите. Такава скорост до сега не бях виждала. Да очакваме скоро, че ще сложат на платен достъп онлайн озвучката.
Какво да кажа, Съла не съм гледала, ама тоя Вятърничавия направо ме отвя. И плаках и се смях, а пък където преиграваха сълзливите сцени просто гледах с добродушна насмешка. Плаках за малката сладурана Гюл, ама ми стана смешно как цялата сватба дотърча пред спешното, всички разстроени всички реват. Чок фазла ми беше, но без да ме дразни. Малко стана сватба, сватба - накрая брадва, ама карай филм да става.
Много нишки има за разплитане кълбото на сериала, та освен емоции ще има и разследващи размисли.
Ако новината, че Миран е син на Хазар е вярна, то историята на бабата е баш на обратно. То и за това аллах ще прекърши ръката, която е несправедливо повдигната. Да не говорим, че човеците нямат право да изземват ролята на бог - да въздава на всеки според заслуженото.
Предполагам и аз като вас, че бабата е хукнала да вразумява Миран, като разбра че не се е върнал в хотела. Сигурно знае дъртата вещица какво е страст. Тя и хората й /възможно е с нея да е онзи помощник, който стреля, че не му помня името/ са видяли закъсалата кола, а после пожара в колибата. Бабата не би допуснала така лесно да се оттърве рода Шадоолу.
Нещото на което най-много ще се зарадвам е да видя физиономията на дъртата вещица когато Насуф и се изсмее в лицето и й каже, че не му пука, защото Реян не е негова кръв.
Мисля си, че ще въвлекат и Елиф в историята. Бабата чрез нея ще бъде най-уязвена, защото тот внуците само тя е близо до сърцето й. Мисля че Елиф ще се влюби в Азат и ще стане курбан на родовата вражда. По този начин бабата ще бъде още веднъж истински наказана заради несправедливостта си.
Изобщо вълшебен филм, поне за сега

Хареса ми също как поднесоха втория фраг за втора серия. Освен кадрите вървеше и разказа на Гьонюл. След като изгледах серията разбирам, че това е направено само за целите на фрага. Т.е концепцията е цялостна и поддържа линията на "историята-приказка"

.