Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 69 012
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Бабата е жестока манипулаторка, която си е присвоила ролята на Господ и смята, че може да раздава правосъдие от негово име. Предполатам, че я чакат много непредвидени изненади и накрая ще се окаже излъгана и прецакана от самата себе си. И това ще й е наказанието за омразата, която е посяла в душата на едно невинно дете.

От тв канала благодарят на зрителите за проявения интерес към сериала. Има защо.

Надявам се и следващите серии да са така стегнати откъм сюжет и динамични.

Дари  Hug, много са добри сценариите ти. Бива те доста и ми допадат. Laughing

Тара  Hug, предположението ти звучи логично. Може би ненапразно споменаха във втори епизод, че Реян мечтае да отиде в Истанбул и да види морето за първи път и поиска да отидат там на медения си месец с Миран.

Не е изключено обаче след случилото се Азат да преживее катарзис и да реши да й помогне.
А и Реян ще има нужда от близък човек до себе си, на когото да има доверие в този тежък момент от живота си.
Ще е добре и Миран да изпита жестока ревност, белким му се наместят чакрите, които баба му е разбъркала.
Необходима му е причина, която да го накара да избере между любовта и омразата. Но и време ще е нужно за тази работа.

# 376
  • Варна
Здравейте wavey
Ехеее, очквах висок рейтиг, но те направя отвяха : )))
Първа серия по-ми хареса. Тука тия сцени в болницата ми идват в повече. Пък като наредят цялата рода и да се вайка и вие - не мога да ги изтрая.

Тара - благодаря за песента.

И песента в края на нощта е много красива - рускините са превели текста.

Чудя се и аз дали няма да пренесат действието в Истанбул и в по-съвременен вариант. Точно заради вметката на Рейян ,че не го е виждала си го помислих.
Но пък тя какво ще прави там - без образование, едно диво цвете.

Този Фърат, който също държеше пистолет - той не стреля. Точно Азат произведе изстрела като се бореха с Хазар.
Рейан има нужда от подкрепа, но Азат ми е голямо мекотело и не ми се иска да е около нея.

Това обръщение "ага" към Меран по-скоро го приех като с лека ирония и мисля ,че Фърат му го каза.

# 377
Не е от голямо значение кой каза на Миран за пожара, но при всички случаи е някой от подчинените му. Няма как "ага" да е казано с ирония, защото реално погледнато Миран е агата на на рода Асланбей. Леля му нали за това се пъне да осемени дъщеря й.
Сигурно Азат ще "изведе" Реян от Анадола, защото в инстаграм ги има снимани в колата, с дрехите, с които преди това бягат из конака.
Появи се снимка на парапет монтиран на платформа като, че ли опряна в корпуса на кораб, отдолу се вижда вода. Така че предположението за преместване действието в Истанбул има  основания. Ебру вчера беше публикувала също снимка с надпис "Джанъм Истанбул".
В големия град срещите, сблъсъците между героите, всичко би било по-лесно отколкото в тесния малък провинциален град.

# 378
  • ... да усещаш мириса на море ...

Значи ще имаме и превод на български Wink Hands Clap

Jehan Barbur - Bir Ay Doğar

# 379
  • Варна
Даре : ) , не е важно кой е , но мисля, че е Фърат, защото друг няма да си позволи така да му каже ага . Иронията е защото хем му казва, че вичко е изгоряло, той обаче пак пита за Реян - все едно не му е останала капка здрав разум, за да прецени възможностите,  а точно защото като ага - имаш власт , имаш и ум, но в такава ситуация не важиш - ти си безсилен. Отделно, че е много архаична форма и когато я ползват е , за да подчертаят превъзходството на шефа , но по ироничен начин.

Тара Hands Plus1Hands Clap

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 15:35 от BVAR

# 380

Значи ще имаме и превод на български Wink Hands Clap

Jehan Barbur - Bir Ay Doğar
Таралежка, специално за песните няма нужда от руски превод  Wink

# 381
Аз не мисля, че използват думата ага с иронична форма. В Съла всички с голямо уважение се обръщаха към Боран с това звание. То си е титла.

# 382
# 383
  • IT
МИлинкият е леко дървен

# 384
МИлинкият е леко дървен
Леко като стреснати са и двамата от танца. Ебру просто клати раменете, което не знам жена да не го може Simple Smile Добре, че не се налага да тропат нашите неравноделни хора ... Тогава са загинали Simple Smile

# 385
МИлинкият е леко дървен

Вярно, че е дървен, ама за нас си е милинкия : )

# 386
  • Плевен / София
МИлинкият е леко дървен
Леко като стреснати са и двамата от танца. Ебру просто клати раменете, което не знам жена да не го може Simple Smile Добре, че не се налага да тропат нашите неравноделни хора ... Тогава са загинали Simple Smile
JoyJoyJoy
Вятърът на "Вятърничав" и мен ме довя при вас...
Здравейте момичета
Искам да кажа, че "Съла" и "Любов и наказание" много ми харесаха....Вторият даже го следих и онлайн.....
Интересни сценарии пишете...не знам кой ще е позналият, но на мен ми се иска Миран да поживее повече време с мисълта , че е загубил наистина  Реян...защото да отмъщаваш чрез невинните е низко и долно...Едно е да я изостави, но да знае, че може тайно да я вижда следейки я и друго е да живее с мисълта, че е изгоряла като факла в къщата....защото той и каза да не идва след него...."ти тук оставаш"...

# 387
МИлинкият е леко дървен
JoyJoyJoy
Вятърът на "Вятърничав" и мен ме довя при вас...
Здравейте момичета
Искам да кажа, че "Съла" и "Любов и наказание" много ми харесаха....Вторият даже го следих и онлайн.....
Интересни сценарии пишете...не знам кой ще е позналият, но на мен ми се иска Миран да поживее повече време с мисълта , че е загубил наистина  Реян...защото да отмъщаваш чрез невинните е низко и долно...Едно е да я изостави, но да знае, че може тайно да я вижда следейки я и друго е да живее с мисълта, че е изгоряла като факла в къщата....защото той и каза да не идва след него...."ти тук оставаш"...

Гости, добре дошла!
Със сигурност Миран ще поживее доста с тази мисъл. Мен ми е жал за него, най-вече че заради проклетата си баба  е нямал хубаво детство. Вече като възрастен не го оправдавам, защото има глава на раменете. Трябва да помисли, да поразпита хората в града и да сравни версиите. Не вярвам никой в малкия град да не знае за случката преди години. Много сляпо вярва на баба си и за него думите й не подлежат на съмнение. Голяма грешка от негова страна!

# 388
Благодаря, запис и се връщам да ви чета.

# 389
  • ... да усещаш мириса на море ...
Таралежка, специално за песните няма нужда от руски превод  Wink

Чудесн-о-о-о! Hands Clap Просто не знаех, кой е водещия език за превода Peace

Общи условия

Активация на акаунт