КГБ = Клуб на Готините Баби - 195.

• 51 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз също си бях купила клавиатура за таблет от магазин на оператора. Мисля че беше 15-20 лв..Тя всъщност е като калъф с клавиатура.

# 451

Добро утро!
Мълчание в темата!
Фтичките гладни.Аз -тоже.Надявах се на слънчев ден че има работа,но  явно няма да е такъв.Ветровито и  мрачничко  е,дано при вас е хубаво.Продължавам да ям и дебелея,добре че няма мъж, че пречетох една книжка  как дебеланата я утрепаха.Но като няма мъж може да се намери друг , та да не стигам до нейното дереждже дето не може да мърда.
Нотр Дам събра половин милиард ,  за кметицата ви не съм съгласна с вас ,щото е нагласено, каквато и да е, е неудобна  на мераците да строят, и то се чу на кои мераци , високи  и чак 20 години  за гадост не дават. За  убийство са по-малко.И да ,важно е  принципите да се спазват , а всемирната гадост е друго нещо, няма спасение.И като отпадне   на горна инстанция  ще си гооврим пак ,щото чета умни хора какво смятат по въпроса ,сори.Не става така ,щото утре  и да убиват ще почнат.Дават по малко   години...
Трябва да излизам ,колкото да духа дет не обичам.Лек ден на вас!

# 452
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро,  момичета!
Чета ви,  но няма кой знае какво ново около мен.
Ами след напътствията на Айша мисля, че се справям. То колко му трябва на човек - някой простичко да му обясни! На внучката  все не й остава време за това. Благодаря,  Айша,  както винаги си точна! Ще се оправям с тази клавиатура.
Ами за сега е това - кафето пак ще е от някой друг.

# 453
  • София
Добро утро, усмихнат ден, а вечерта се познава от сутринта Simple Smile
Хайде, сервирам ви кафето и отивам на лекции. Сладко да ви е!
Гушкам ви!

# 454
Нямам нищо интересно за споделяне, за това - копирам Wink

Нане и Вуте се срещнали на площада. Вуте се хвали:
- Нанееее, да е жив и здрав тоя дето е измислил "Черния петък". Купих си обувки деветдесет процента намаление. Вярно и двете са леви, а едната е един номер по-голяма, обаче направо без пари.
- Е и двете като са леви, и на всичко отгоре едната по-голяма, ти защо ги купи? - не разбира Нане.
- Ами таман ми са бе. Залепнаха ми на краката. - отговаря Вуте.

- Какъв е този вълшебен аромат който се носи от теб скъпа? - пит съпругът.
- Това е парфюмът който ми подари.
- Ама аз не съм ти подарявал нищо. - изненадва се съпругът.
- Подари ми, подари ми. Виж си портфейла. - казва съпругата.

Знаете ли че: Когато жената казва - Това място е истинска кочина. Хайде двамата с теб да почистим. Щом разхвърляш така на пода няма да имаш никакви дрехи, ако не включим пералнята веднага. Мъжът всъщност чува - Дрън, дрън, дрън, ХАЙДЕ, дрън, дрън, дрън, ДВАМАТА С ТЕБ, дрън, дрън, дрън, НА ПОДА, дрън, дрън, дрън, НИКАКВИ ДРЕХИ, дрън, дрън, дрън, ВЕДНАГА.

Прибирам се от Карибите весел, отпочинал... Митничаря на летището гледа ухиленото ми лице, гледа в паспорта от къде се връщам, и намусен пита:
- Каква е целта на вашето завръщане?

Катаджия пита блондинка с луксозен джип:
- Госпожице, защо предния и задния номер на автомобила ви са различни?
- А, това ли? Ами отпред е мобилният ми, а отзад - домашният...

Жена влиза в аптека и пита:
- Кое е по-подходящо за мъж - валериан или валидол?
- Каква е диагнозата? - пита аптекарката.
- Ботуши за 500 лева.

# 455
  • Вила Великула
Тану, благодаря - разсмя ме след днешния кошмарен ден. Днес тези от НАП направо ме побъркаха. Точно приключих една проверка и днес още четири.

# 456
Тея от НАП дирят стотинките , за милионите  не ги пускат да ровят. Ясно що.Дейност да има и отровени  хора.

# 457
  • София
След вчерашната навалица днес по-постничко тук. Simple Smile

Пипи, Шнунци, радвам се за резултатите ви. Все такива да са! А проверките от НАП, Пипи, кой ти ги праща? Съчувствам..

Хриси,  благодаря, че си направи труда да ги изгледаш и коментираш филмчетата. Ами, наистина е така, разни конспирации и теории. Важно е, човек да има достатъчно информация, това ми се видя доста интригуващо...

И аз подкрепям Боряна, че кметицата е употребена като девета дупка на кавала. Не я защитавам, сигурно си има много грехове, но на фона на всичката безнаказаност - 20 години затвор за поискан, невзет подкуп! Чудовищно! А убийците рецидивисти не получават толкова, убийците на деца по пътищата - на свобода. Крадците - на свобода! 

Хубава вечер!

# 458
  • в малка спретната къщурка
Търпение и железни нерви, Пипи.
Тану, голямата порция смях е от теб.
Аз се кокошиня и гледам часовника, че се вапцах по никое време, ама и по никое ходих на подстрижка. Лудите не са на изчезване. Вярвайте ми.
Записах си час за фризьор от вчера - за днес и ха познайте дали се сетих. Колежката ми звъняла да ме подсети, ама вече е късно за китка. Обадих се да се извиня и ме привика фризьорката по спешност, че ако запиша пак час, дали ще се сетя... Не съм у ред- ПРИЗНАВАМ СИ. И по млади от мен са изпадали в същата ситуация, ама може и за мое успокоение да ми сподели това. Плаша се от себе си, ей.
Това са моите неволи, трябва да търся лек, защото чай от гинко билоба не върши работа.

# 459
Изпих 400 лв на гинко и подобви ,познате има ли ефект.Пак забравям  че страшно ставо,  ине е фризьорката а ток, вода , такива за много пари, а  и за повече може да стане.. Не знам  докъде ще стигам. Надявах се да съм като роднините си , всички си отидоха с пълен акъл над 80.Няма съм като тях. По три пъти проверявами  пак...

# 460
  • София
Фури, има разни хапчета за оросяване на мозъка. Попитай в аптека и си вземи от тези без рецепта.
А пък ако не ти се трови с химии - записвай си. В телефона има файл бележки - там пиша като се сетя за нещо. Периодично ги преглеждам и изпълнявам. Наложила съм си го.
Предполагам, че си изморена от работа. А и Ели и бебо ги мислиш, за старци се грижиш.
Накрая докато оправим всички ние изпушваме.
При подобни състояния едно време в Правителствена болница предписваха Фитин - https://sopharmacy.bg/sopharma-phytin-250mg-40kaps.html.  , уж помагало.
Сега има и други, по-нови и изчистени илачи. Питай ЛЛ и си записвай. Свиква се, после ставаш по-организиран.
Пипи, съчувствам за нападжиите. Аз затова си кютам като проста касиерка, не знам, не разбирам, каквото каже шефката. После - ми тя така каза, тук е документирано с подписа и, тя да отговаря. А нали знаеш, че при нас има за какво да се отговаря...

# 461
Фитин исках да ми изпишат и ми отказаха ,  а съм го пила като ученичка още.

# 462
  • София
Борянка, в аптеките тук  го дават без рецепта. Скоро купувах за възрастен, неподвижен съсед.
Без проблеми ми го дадоха срещу 5 - 6 лв.
Съучениците ми го пиеха за да запомнят уроците и после в университета.

# 463
Ми докато се чудих се сетих да си го поръчям , вече не е толкова строго , поръчваш  и дават
 и се сетих че баща ми получи два пъти инсулт от липса на оросяване
 през малко
 наистина на 81  но  сега по-рано стават нещата
  и не вярвам да дойдете да ме гледате . Трябва се пие нещо, а гинкото и другите , скъпи и вносни ссвършиха

# 464
  • в малка спретната къщурка
Айша, то ще записвам, ама ще трябва и да поглеждам. Ще се пробват и двата варианта.
Ле-ле, мале, дано има останало нещо за оросяване, което да спасявам с хапчета.
Поне главата външно ми е в ред. От боичка го докарах.
Борянка, свивай багажа и идвай. Ще се гледаме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт