Весели пролетни и Великденски празници!
Бъдете здрави!

,честит рожден ден,мила! 

благодаря ти за уютното местенце, което си ни подсигурила. 
Линка, ЧРД!

Да ви е жива и здрава малката принцеса!

)

Накрая ще си остане сам-сама като кукувица и никой няма да иска да отиде при нея да я види.
Защо ли е толкова умислена Мави, че чак и пъстена си е свалила? Да видим какъв план ще измислят тройката в опита си да разделят Мави и Санджар

Като гледам какво става и със сблъсъка със свекървата, за който си мечтаех, ужас. Аз исках културен сблъсък и историческо разместване на семейни ценности, то излезе някаква противоестествена психарщина. Стана ми смешно съвпадението като видях снимката, където актрисата е позирала като Туба - няма лошо, въпреки възрастта, тя си е хубава жена. Дето се вика, всяка възраст си има красота. Но в сюжета женицата е майка на Санджо и да мрази жена му, само защото той я обича, ми идва като твърде психарско съперничество. И аз мисля, че Каврук са го съживили под натиск и айде сватба. Не е за радост много, защото сватбите с публика са само повод за нови проблеми. Поне Туба показва стил
Непрекъснато викат, че няма рейтинг, а явно за рейтинг са се напънали с това развитие.

Този предсмъртен монолог, като за сбогуване беше доста странен. Надявам се да е бил за да засилят напрежението, а не сватбата в трейлъра да се окаже нечий сън. Личи си, че Мави си е изиграла правилно картите, и надмощието в лагерите се променя. 

Писах вече, че ако ми беше майка отдавна да съм се отказала от нея официално. Обаче като се замисля повече и изникват повече въпроси. Ами какво щеше да е ако бях отгледана и възпитана от такава? Сигурно нямаше да мисля и разсъждавам по същия начин. Аз съм човекът, който съм благодарение на моите родители, които колкото и да са ме контролирали, никога не са предприемали нещо срещу моите решения, дори когато крайно не са били съгласни с тях. У нас никога не са ми давали и за секунда усещането, че щом като съм момиче, съм нещо по-малко от едно момче. В тоя ред на мисли се имам за късметлийка, че не съм имала майка като Халисе и че все пак не съм се родила в Турция или на друго място, където такива като нея са нещо обичайно.
споделям и останалата част от поста ти, но понеже съм се размислила по Халисе, повтарям тази част от поста ти, особено важна за негледалите 36 серии. Иначе за Дуду и Яхя, за Елван, а бе за всичко
мислите ни се припокриват.

Препоръчани теми