Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 3
Данните от последните няколко  години определено показват, че в България има тенденция в посока здравословен начин на живот, в която частта с храненето е неизменна.
Забелязва се увеличено търсене на възприетите от потребителя за здравословни храни, които отговарят на по-високи стандарти за качество и безопасност и имат органични и естествени съставки.
Тенденциите за здравословното хранене набират все по-голяма скорост.Via Natura – новата серия от Тандем, ключ към пълноценно и балансирано хранене!
Изкусително съчетание от подбрано месо, натурални съставки и никакви Е-номера.

С тази серия Тандем дава на потребителите възможността да не се налага да избират между вкусно, полезно и бързо. Продуктите от серията Via Natura на Тандем не съдържат никакви "Е-номера".

Целта на технолозите на фирма Тандем е изпълнена – отговорност към потребителя, контрол на качеството и внимателен подбор в рецептите. Нещо важно – продуктите Via Natura от Тандем се приготвят само от ръчно обезкостено месо. Под марката Via Natura има шунка, варено-пушен бекон, студено-пушен бекон и луканка.

По време на Месомания 2018 г. цялата серия Via Natura от Тандем спечели Златен медал и диплом за качествен и оригинален пазарен продукт.Какво отличава серията VIA NATURA?

 Flowers Seedling Продуктите Via Natura са създадени с натурални съставки    
 Flowers Seedling Всички продукти от серията Via Natura са без Е-номера
 Flowers Seedling Всеки един продукт от серията Via Natura не съдържа лактоза и глутен
 Flowers Seedling Всички продукти от серията Via Natura не съдържат алергени
 Flowers Seedling Продуктите от серията Via Natura са направени от ръчно обезкостено месо

ТРАДИЦИЯ, СТИЛ И СИГУРНОСТ СА ОСНОВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ВЪВ ФИЛОСОФИЯТА НА ТАНДЕМ.

Постигаме ги чрез:
Flowers Seedling Пряка грижа и отговорност към крайния потребител
Flowers Seedling Проследяемост и контрол на хранителната стойност и качеството на входящите суровини и готовия продукт
Flowers Seedling Внимателен подбор на балансирани комбинации от подправки в рецептурите;
Flowers Seedling Непрекъснато повишаване на професионалните ни компетенции.Включете се в играта на Тандем и BG-Mamma
Споделете с нас като коментар в темата до 24.03.2019 г. колко често купувате месни продукти, как ги избирате и имате ли вече любим продукт от новата серия на Via NaturaТандем?
Петима от участниците ще получат подарък с продукти Тандем.


Запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 09:58 от Pедактop

# 1
 • Велико Търново
 • Мнения: 2 248
Купувам поне два пъти седмично месни продукти. Все още не съм опитала и предложила на семейната трапеза Via Natura, но след като прочетох информацията по-горе още днес ще ги пробвам! Звучат като наистина чиста и естествена храна, точно каквато предпочитаме вкъщи. Благодарим ви че пазите своите потребители!!!

# 2
 • София-Младост
 • Мнения: 15 406
У нас месо се яде всеки ден, така че се и купува редовно.
Не се купуват салами и подобни. Изборът се свежда по пробван и харесван продукт.
Не съм опитвала нищо от новата серия на Тандем, но определено ще пробвам бекона.

# 3
 • Мнения: 75
Купуваме доста често месни продукти.Почитатели сме на бекона-харесваме студено пушения бекон на Тандем Виа Натура

# 4
 • Мнения: 62
Два или три пъти седмично купувам месни продукти. Често избирам продукти на Тандем. Не бях разбрала, че имате нова марка, но като родител на три деца ми звучи много добре. Задължително ще опитаме!

# 5
 • Мнения: 1 309
а, сетихте се Wink ще се радвам да прочета съдържанието на някои от продуктите.
месни продукти купуваме от определени магазини и ферми или си правим сами /филета, луканка, шунка.../. купуваме и от производители /баби и дядовци без контрол, тц, тц/.
ако трябва да купя от обикновен магазин - клийн лейбъл от лидл. от масовите марки не докосваме. бих опитала някой продукт от новата серия, ако ми допадне като съдържание.

# 6
 • Мнения: 3 578
Купувам три, четири пъти в седмицата местни продукти. Имам определени места от където ги купувам и знам, че са качествени (или поне се надявам да е така). От новата серия на Тандем не съм купувала още, защото не съм я виждала с магазина. Ще я купя със сигурност обаче.

# 7
 • Мнения: 2 969
О, браво, поздравявам ги, не знаех, че има такава серия и още не съм взимала от тях. И ние сме много месоядни, преработени меса само такива серии купувам - "чист етикет", "чиста храна" и т.н.

# 8
 • Сф
 • Мнения: 4 019
През два дни купувам колбаси, защото искам да са пресни, защото правя сандвичи на детето и на мъжа ми за работа.Аз също обичам сандвичи вечер, а не манджа.
Знам отдавна, че Тандем се отличават с качество, спрямо другите месни компании, затова харесвам продуктите и цената не е водеща в избора ми.
Не познавам новата серия , но адмирирам продукти без "Е"- та!
Ще се радвам да ги опитам!

# 9
 • При децата ми
 • Мнения: 2 668
Купувам поне два - три пъти седмично месни продукти. Колбаси купувам сравнително рядко. В повечето случаи ги вземам за сандвичи на децата. Все още не съм опитвала от новата линия Via Natura Тандем, но ще ги опитаме скоро.

# 10
 • София
 • Мнения: 649
У нас месо се яде почти всеки ден.
Не сме купували от новата серия на Тандем, но ще я пробваме със сигурност.

# 11
 • Мнения: 254
В къщи пазаруваме меса основно в събота, но ако ни свърши или имаме празник пазаруваме допълнително през седмицата.
Основното, от което се ръководя е да купувам от реномирани фирми, да няма много Е-та, и оцветители. Стремя се да купувам от по-високия ценови клас, защото тези колбаси се правят от "месо".
Търсих от новата серия на Тандем, но кака и не попаднах на тях, така, че не мога да дам мнение за сега.

# 12
 • Мнения: 554
Купуваме през ден месни продукти, консумираме ги всеки ден. Предпочитаме определени марки  и магазини. От новата серия на Тандем нищо още не сме пробвали, но ще ги потърся при следващото си пазаруване.

# 13
 • I want it all and I want it now.
 • Мнения: 3 639
Купуваме всяка седмица месо. Колбаси почти не взимам. Само филе. Не съм пробвала нова серия на Тандем.

# 14
 • Мнения: 8 639
Често купувам месо, колбаси избягвам, защото не се знае от какво са направени. Ако наистина сте изхвърлили боклуците от предлаганите от Вас продукти, Ви поздравявам. Ще опитаме с удоволствие предлаганите продукти, особено луканката.

Общи условия

Активация на акаунт