На море в Турция - тема 59

• 52 965
  • 831
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цитат
CLUB CACTUS PARADISE 4* ALL, Кушадасъ
THE ROXY LUXURY SPA 5* UALL, Дидим
CLUB SALIMA HV 5* ALL, Кемер
PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*

1. На 45-50 км от Кушадасъ, по-добре Ялъ Клуб
2. Хвалят го, в Дидим е скука
3. Ба ли га
4. На баир, има колички, също много хвален.

# 121
Миналата година по това време активно се правеха резервации, аз самата резервирах чак в края на март. Тази година, при цените, които обявиха хотелите, който резервирал през декември и януари на по-поносими цени - резервирал. Сега цифрите са такива, че сигурно хората се чудят, ще почиват ли в хотела или ще го купуват.

# 122
  • София...........

Не мога да реша в кой от хотелите...Цената е приблизително еднаква, 2200-2400, за 7 дни  със самолет , двама възрастни и дете  на 6, от 22,05,19
Май, клоня към THE ROXY LUXURY SPA 5* UALL, Дидим

В никой от изброените хотели не съм била и не мога да дам мнение, но повече ме притеснява избраната дата ...
Края на май е ок само Анталия регион, Кушадасъ и Дидим мисля, че все още ще е доста хладничка водата и в морето и по басейните, а това детенце на 6 год. отива , за да се плицика Wink

# 123
  • София

Не мога да реша в кой от хотелите...Цената е приблизително еднаква, 2200-2400, за 7 дни  със самолет , двама възрастни и дете  на 6, от 22,05,19
Май, клоня към THE ROXY LUXURY SPA 5* UALL, Дидим

В никой от изброените хотели не съм била и не мога да дам мнение, но повече ме притеснява избраната дата ...
Края на май е ок само Анталия регион, Кушадасъ и Дидим мисля, че все още ще е доста хладничка водата и в морето и по басейните, а това детенце на 6 год. отива , за да се плицика Wink
Абсолютно. Аз въобще не обърнах внимание на датата. Търсете по-надолу, освен ако не сте клон от на Петър Стойчев родословното дърво.

# 124
Здравейте, търсим си почивка в Турция - може Бодрум, Кушадасъ или Анталия без значение. С малко дете сме и искам да има аквапарк, лунапарк и тем подобни. Да има свинско в менюто им в осн. ресторант. Моля препоръчайте ми някой хотел, парите са без значение. През 2015 г. бяхме във Вог, Бодрум. Стаята ни беше много хубава и голяма, но навсякъде в хотела цареше някакъв хаос. Алкохола беше марков, храната в основния ресторант беше отврат. Персонала почти не говореха английски, малко руски и бяха някакви странни особи.

# 125
  • на село
С това свинско, шегуваш ли се ?

# 126
Здравейте,
Да питам има ли избрали да пътуват с кола София-Истанбул, след което самолет до Анталия и от там трансфер до Сиде?
Ние ще сме във Вон резорт - Сиде от 16-25 май.
За момента съм букнала хотела и платила самолетни билети, остава теансфер и застраховка.
Ако има и пътуващи в този период ще е чудесно и компания, да намеря, защото ще ми е за пръв път.
Още не съм резервирала трансфера от летището до хотела и обратно. Някакви идеи?
Както и възможностите да оставим колата си на летище Сабиха Гюхчен?

Ти сега искаш да анулираме резервации ли, че ни пускаш такива кукички? Open Mouth
Разкошен хотел, много по мой вкус!

тц, за теб няма анулация не приемам Simple Smile
спокойно си отиваш на суеното
та до година ще хванем този..

# 127
Здравейте,
Да питам има ли избрали да пътуват с кола София-Истанбул, след което самолет до Анталия и от там трансфер до Сиде?
Ние ще сме във Вон резорт - Сиде от 16-25 май.
За момента съм букнала хотела и платила самолетни билети, остава теансфер и застраховка.
Ако има и пътуващи в този период ще е чудесно и компания, да намеря, защото ще ми е за пръв път.
Още не съм резервирала трансфера от летището до хотела и обратно. Някакви идеи?
Както и възможностите да оставим колата си на летище Сабиха Гюхчен?

На първа страница има информация и за трансфера, и за паркирането на Сабиха Гьокчен. Има и два много подробни отзива за самостоятелно организирано пътуване, там също можете да намерите полезни съвети по въпросите, които ви интересуват.

Здравейте, търсим си почивка в Турция - може Бодрум, Кушадасъ или Анталия без значение.... Да има свинско в менюто им в осн. ресторант.

Препоръката на хотел е лесна, има доста, които имат аква и лунапарк. Но свинско месо не съм виждала от години. Преди 7-8 години в хотелите Делфин имаше свинско, но не всеки ден, разбира се. От тогава съм се хранила в десетки хотели и не съм виждала свинско.
На първа страница има списък на хотелите с аква и лунапрк. Ако си харесате някой ще помагаме с отзиви.

# 128
Свинското месо знам че е забранен да се предлага в хотелите в Тр.

# 129
Не знам каква е драмата със свинското точно (някой да тръгне да ми обяснява за мюсюлманските традиции сега), понеже аз не ходя в Турция, за да ям свинско, но в някои от хотелите от по-висок клас се среща, въпреки че това няма как да се гарантира предполагам.

В по-евтините хотели по-трудно, но със сигурност мога да кажа, че в Lonicera Resort&SPA, който посетих в годината на откриването му, която беше и годината на отлива (морето си беше там споко), защото много обичам нови хотели, имаше свинско редовно, но по никакъв начин не мога да кажа, че това е така и сега, то и много от нещата там няма как да са същите при сегашните навалици. За Long Beach също съм чувал случайно от познати преди време, който аз не харесвам заради кофти плажа, но и на това не бих разчитал.

Интересен критерий наистина, но със сигурност не бих го използвал за избор на хотел, по-скоро сменете страната. Grinning

# 130
Здравейте,

Търся хотели за лятна почивка в Турция, които предлагат деца под 13 години безплатно (за предпочитане 3 на брой! Simple Smile )  или поне да ги таксуват по-ниско. Приоритет са ми детската анимация естествено , да им е забавно, хубава храна и топли басейни.
Не съм ходила досега, а в ценовите им таблици дори нямам графа -сем. с 3 деца.

Ще се радвам някой да се включи с отзив

# 131
Погледнах набързо само от любопитство, без да се задълбочавам, каква е ситуацията със свинското и явно е променлива по политически причини свързани с приближаването или отдалечаването от ЕС, както и с търсенето, двете явно са се отразили и на броя на свинефермите и предполагам, че на хотелите не им е много лесно да си осигурят доставчици с добри цени и качество... Иначе не виждам проблем да предлагат, както предлагат и алкохол например.

Между другото нали знаете, че в Анталия си има и мюсюлмански хотели, които си спазват традициите...  

Иначе за любителите на "живо" свинско... тук!

# 132
Търся хотели за лятна почивка в Турция, които предлагат деца под 13 години безплатно (за предпочитане 3 на брой! Simple Smile )  или поне да ги таксуват по-ниско
И това го има на първа страница.Hands V

# 133
относно свинското - абе всеки луд с номера си. Съпруга ми яде само свинско Sad и така.

# 134
А във Вог Бодрум имаше ли свинско? Бих се изнанадала ако е имало.

Nikta, в много хотели могат да настанят 5 човека, но във фамилна стая, която е по-скъпа. В стандартна стая максималното настаняване, което съм срещала е 2+2 или 3+1. Ако искате конкретни предложения, определете период, брой нощувки, вид транспорт, бюджет и годините на децата. Ако има възможности, ще ти намерим Wink

Общи условия

Активация на акаунт