На море в Турция - тема 59

• 52 945
  • 831
  •   1
Отговори
# 345
Само да попитам, през Тез тур как се прави резервация. Ние си ходим самоорганизирано, но искам за едни приятели да проверя, като тръгна да резервирам, ми дава препрадка към 10000 туристически агенции

Може да им се обадиш по телефона и да се уточните. Аз резервирах директно чрез имейла им за резервации.
Незнам дали е уместно да го публикувам, някой да не каже, че е реклама, но го има на сайта им.

# 346
Здравейте,

предстои ни почивка в края на май в Eftalia Marin, Aлания.
Ако някой е почивал там, може ли да ми каже, дали има нет в стаите или е по-добре да потърся някакъв план при мобилния оператор
Благодаря
Здравейте, ние бяхме в Ефталия Вилидж през август 2018. Имаше добър интернет е стаите, в ресторанта , на Острова .Предполагам ,че и в Марин ще е така.
Ние бяхме в Оушън миналата година не та беше супер и на басейните пред хотела. Говорих си по месинджъра и показвах хотела и пързалките на приятели.

# 347
Скрит текст:
Здравейте,

предстои ни почивка в края на май в Eftalia Marin, Aлания.
Ако някой е почивал там, може ли да ми каже, дали има нет в стаите или е по-добре да потърся някакъв план при мобилния оператор
Благодаря
Здравейте, ние бяхме в Ефталия Вилидж през август 2018. Имаше добър интернет е стаите, в ресторанта , на Острова .Предполагам ,че и в Марин ще е така.
Ние бяхме в Оушън миналата година не та беше супер и на басейните пред хотела. Говорих си по месинджъра и показвах хотела и пързалките на приятели.
Roksy11, Tihomira, благодаря много за отоворите Simple Smile

# 348
Здравейте!
Реших да се включа в темата, понеже на 2 юни заминаваме за Кушадъсъ. Ще отседнем в Атлантик Холидей Клуб. Ходила съм през 2013 г. в края на май в Кушадъсъ и времето беше подходящо за плаж, но все пак беше преди 6 години. Някой с пресни отзиви за времето в началото на юни и най-вече температурите на водата в морето и басейните?
Събирам също мнения и съвети за пътуването с деца, понеже сме с автобус и синът ми е на почти 5 години. Силно се надявам да издържи и да проспи поне повечето път.
Ще съм благодарна за всякакви мнения и препоръки! Приятни почивки на всички! Simple Smile

# 349
Здравейте! Ние решихме да идем в Турция тази година, но желанието ни е да отидем края на септември - началото на октомври, за да не е толкова топло и за да ни излезе по-изгодно, разбира се.
Според вас 1-4 октомври подходящо ли е за Мармарис, за 7 нощувки. Избрала съм Grand yazici club Marmaris, като ми дава цена 1130лв. за 7 нощувки, без транспорт. Това е чрез Турс клуб.
Мисля да си закупим само хотела и да взема самолетни билети от Pegasus. До Истанбул все ще стигнем. В момента, два двупосочни ми излизат около 160-170лв общо с багаж. Това направо е толкова страхотно, че не знам реално ли е. Има ли някой, който да е летял с тях и възможно ли е това да е крайната цена? Понеже все още само разучавам и не съм симулирала резервацията до край.
Също така бих помолила за мнение за хотела и препоръка за друг подобен там.
Гледах и Loncirera resort and Spa  в Алания, но се отказах заради разстоянието от летището. Не знам има ли редовни маршрутки или автобуси. Чудех се и за Von resort  в Сиде. Но прочетох тук, че нямало много какво да се прави в Сиде, а пък ние си обичаме вечерните разходки по разни улички с магазинчета, заведения и т.н.
Това са ми чуденките, ако можете да ме посъветвате нещо ще съм много благодарна!

# 350
Water_nymph, а за Мармарис къде мислите да кацнете?

За октомври аз бих избрала района на Анталия.

# 351
  • Варна
Мога само да ти отговоря на въпроса за Пегасус, крайна цена е, няма скрити такси, имаш общо мисля 13 кг, можеш да си доплатиш,но за лятна почивка не ти е нужно, а и не са толкова прецизни, колкото Уиз Еър.

# 352
Значи супер! Знам ли аз, с тези уиз и раян вече съм съмнителна.
Иначе се лети до летище Даламан, което на 90 км от Мармарис и намерих в сайт на фирма превозвач разписание за долмушите. Пише също, че има подсигурен за всеки domestic flight. За там намерих инфо, но летище Antalya до Алания не намерих.

# 353
И още нещо се сетих, някой да е пътувал по време на байрам? Ние тръгваме от България на 2 юни, байрама е на 4,5 и 6 юни. Дали ще се усети по границите, ще сме с автобус. Rolling Eyes

# 354
Попитах за летището, тъй като видях, че разстоянието до Алания ви притеснява, а то е едно и също.

За трансфер виж информацията на първа страница, имаше няколко сайта, където можеш да си разервираш, даваш си конфигурация и изчислява цената.

# 355
Попитах за летището, тъй като видях, че разстоянието до Алания ви притеснява, а то е едно и също.

За трансфер виж информацията на първа страница, имаше няколко сайта, където можеш да си разервираш, даваш си конфигурация и изчислява цената.

Благодаря, Ванилия! А Lonciera по-добре ли е от Grand yazici и въобще в Анталия по-добре ли е от Мармарис? Не съм ходила никога в Анталия и не знам защо, но оставам с впечатлението, че курортите са само от комплекси и общо взето няма какво да правиш извън комплекса. Или се бъркам? Бих приела и друг от анталийските курорти, който да отговаря на изискването да има приятни улички за разходка.

# 356
Аз пък в Егейската част не съм била и не мога да направя сравнение. 😁
Препоръчах ти го с оглед на това, че имате възможност да изберете курорт по-близо до летището, ако това ви е проблем и по-топлото време.

Но да за разходки, предимно са затворени комплекси, извън тях има разни магазини и сергии, но не е като пешеходна зона да си обикаляш спокойно.

Лонисера за цената си е хубав комплекс и мисля, че октомври ще бъде много подходящо, тъй като няма да е толкова навалица.
Територията му е голяма иначе.

# 357
  • Русе
И още нещо се сетих, някой да е пътувал по време на байрам? Ние тръгваме от България на 2 юни, байрама е на 4,5 и 6 юни. Дали ще се усети по границите, ще сме с автобус. Rolling Eyes
Твърде е вероятно да почакате, но зависи... Ние на 24.08.2018 г., два дена след Байрама чакахме 5 часа на Лесово, докато влезем в Турция. Пълно беше с прибиращи се предимно истанбулски коли. Така, че е възможно и нашите да пътуват към Турция,за да идат при роднини за празника.

# 358
  • ...до морето..
Мисля да си закупим само хотела и да взема самолетни билети от Pegasus. До Истанбул все ще стигнем. В момента, два двупосочни ми излизат около 160-170лв общо с багаж. Това направо е толкова страхотно, че не знам реално ли е. Има ли някой, който да е летял с тях и възможно ли е това да е крайната цена? Понеже все още само разучавам и не съм симулирала резервацията до край.
/quote]
Цитат
Мога само да ти отговоря на въпроса за Пегасус, крайна цена е, няма скрити такси, имаш общо мисля 13 кг, можеш да си доплатиш,но за лятна почивка не ти е нужно, а и не са толкова прецизни, колкото Уиз Еър.

Не мога да се съглася - пътувам често с Pegasus, както интернационални, така и вътрешни полети в Турция. Даже много са стриктни за багажа - 8 кг ръчен включен в цената, ако имате чекиран багаж 15 кг  за вътрешен полет( 20 кг за интернационалните полети). Цените са им много добри, ако билетите се закупят навреме, а и обслужването е на ниво, нямам забележки.

# 359
  • Берлин
Аз ползвам Пегасус за всички вътрешни полети в Турция от поне 7-8 години,както и Берлин-Истанбул. Багажът си е багаж,според закупения билет. Обслужването е в пъти по-добро от Райън или Уиз. За low cost flights са ми фаворит Пегасус.

Общи условия

Активация на акаунт