На море в Турция - тема 59

• 52 866
  • 831
  •   1
Отговори
# 420
В Сиде е много хубаво, на мен ми харесва като град, но в Белек има най-много хотели, в които искам да почивам Simple Smile

# 421
  • Варна
Ми на мен Белек повече ми харесва от Сиде, и като град, и като хотели.
Може, малко промяна няма да навреди Simple Smile  Пък и плажовете в Сиде се водят едни от най-хубавите!

А, да, плажа. Все пропускам, щото не ми е приоритет.

# 422
По стечения на обстоятелствата (прищевки на едни приятели да си удължават почивката, за което аз им намерих по-добро решение) разбрах, че в DirectBooking.ro се е появил един надпис под някои оферти, че цените са валидни за България, така че ако някой много го е закъсал с правенето на резервации по никое време, може да провери пак каква е ситуацията, евентуално утре, когато има кой да ви отговори.

Един пример за "Hotel Kamelya Holiday Village", както те го наричат, защото го имат и под други имена и там тези оферти няма да ви излязат.

https://www.directbooking.ro/booking-configuration.aspx?idc=5776070902

Пак да повторя този сайт е надежден и съм го използвал много пъти за резервации в Турция, но напоследък отговаряха, че цените им са само за румънци. Освен това там всяка една стая в даден хотел е от различен доставчик, което е видно и от различните им имена, така че при всички положения си искайте потвърждение от съпорта им ако си харесате нещо. Иначе това е място, където често могат да се намерят останали стаи на прилични цени за някой друг хотел. Нищо на никого не обещавам и нямам време да проверявам къде го има този надпис и къде го няма и доколко това въобще е критерий за нещо, освен това сайтът им е тромав и бъгав.

# 423
  • Sofia
В Сиде е много хубаво, на мен ми харесва като град, но в Белек има най-много хотели, в които искам да почивам Simple Smile
Марги, пожелавам Ви да посетите всички желани от Вас хотели Simple Smile

# 424
  • Sofia
Моите приоритети са зеленина, спокойствие, прекрасен плаж и чистота, е и храната е важна, но в Турция гладен не оставаш Simple Smile

# 425
По стечения на обстоятелствата (прищевки на едни приятели да си удължават почивката, за което аз им намерих по-добро решение) разбрах, че в DirectBooking.ro се е появил един надпис под някои оферти, че цените са валидни за България, така че ако някой много го е закъсал с правенето на резервации по никое време, може да провери пак каква е ситуацията, евентуално утре, когато има кой да ви отговори.

Един пример за "Hotel Kamelya Holiday Village", както те го наричат, защото го имат и под други имена и там тези оферти няма да ви излязат.

https://www.directbooking.ro/booking-configuration.aspx?idc=5776070902

Пак да повторя този сайт е надежден и съм го използвал много пъти за резервации в Турция, но напоследък отговаряха, че цените им са само за румънци. Освен това там всяка една стая в даден хотел е от различен доставчик, което е видно и от различните им имена, така че при всички положения си искайте потвърждение от съпорта им ако си харесате нещо. Иначе това е място, където често могат да се намерят останали стаи на прилични цени за някой друг хотел. Нищо на никого не обещавам и нямам време да проверявам къде го има този надпис и къде го няма и доколко това въобще е критерий за нещо, освен това сайтът им е тромав и бъгав.

Уау, супер оферти има тук. Мерси за споделеното. Обаче къде да видя дали цената на даден хотел важи и за Бг?

# 426
  • Варна
https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama

Не помня, постна ли го някой. Проверка за задълженията/глоби. Да няма изненади. 😁

Исе, като каза зеленина, се сетих за Гюрала. Ммм, как миришеше на бор. 😍

# 427
  • Бургас
Преди 4 години (септември 2015та) почивахме за първи и единствен път в Бодрум, хотел Vogue.
За мен това беше съвършеното място като хотел: двуетажни къщички, тишина, страхотна зеленина, лунапарк, аквапарк и много забавления за деца.
Сега, обаче, четейки коментари от различни сайтове намирам, че хотелът е доста занемарен.
Има ли подобен на този хотел, който бихте могли да препоръчате? Тъй като почивката ни е, заради децата, искам да  на място, на което ще им хареса. Нямам бюджет, т.е. няма финансова рамка и ограничение. Държа на ниска сграда, за предпочитане максимум двуетажни къщички, богато озеленяване, аква парк към хотела и това е. Simple Smile

# 428
  • have faith and be patient ..
сега го цъкнах хотела .. много приличен изглежда , по кое време на лятото се ходи в бодрум ?

# 429
LaDiDa ние резервирахме в Армония Бодрум, малък е, до плажа е, има хубави отзиви, но ще го видим Септември...разгледай го ако искаш
Armonia Holiday Village & Spa

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 15:39 от didkatd

# 430
LadiDa, виж Voyage Torba в Бодрум. Много е хубаво.

# 431
  • Велико Търново
LaDiDa ние резервирахме в Армония Бодрум, малък е, до плажа е, има хубави отзиви, но ще го видим Септември...разгледай го ако искаш
Armonia Holiday Village & Spa
  Между Vogue и Armoniata е като да сравниш космоса и магарето!

# 432
LaDiDa, в Анталия има повече хотели, които отговарят на критериите Ви, а и като качество на обслужване са по-добри от сегашното ниво на Vogue. Ето няколко:
MAXX ROYAL KEMER
GURAL PREMIER BELEK
GURAL PREMIER TEKIROVA
GLORIA GOLF RESORT
ALI BEY CLUB
BLUE WATERS CLUB
VOYAGE SORGUN
RIXOS PREMIUM TEKIROVA (добър хотел, но зеленината около вилите е малко)
Това са само една малка част от хотелите, които имат къщички, много зеленина и аквапарк. Някои имат и основна сграда, и клубна част, както е във Vogue. Всички са на много високо ниво, едни от най-добрите хотели, съответно и цените им са доста високи.
Има и такива, които предлагат много добри условия на по-поносими цени, за това са много популярни.
PAPILLON BELVIL
SUENO HOTELS BEACH SIDE
MARITIM PINE BEACH
KAMELYA K CLUB
Със сигурност има още.

За Бодрум със съгласна с ledi, че Voyage Torba е супер.

# 433
  • Sofia
Еsstela, това за мен е съвършенството Simple Smile предполагам става дума за Гюрала в Белек Simple Smile и той е в листата, засега на изчакване😀

# 434
  • Варна
Еsstela, това за мен е съвършенството Simple Smile предполагам става дума за Гюрала в Белек Simple Smile и той е в листата, засега на изчакване😀

Тц,не съм била в Гюрал Белек, бях в Текирова.
Пожелавам на всички да го изживеете. Бих се върнала пак, за съжаление, няма да е същото.

Общи условия

Активация на акаунт