Звездни компромати - 403

• 74 078
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Колко е висока таз жена ... виждала съм я на живо преди време и не ми е изглеждала като да е толкова извисена над Рачков.
Снощи аз това кометирах в Капките. Ако я забележите там винаги е токове мин 10см, и едвам се извисява над Рачков, който 172 някъде. Страшно личи по късите ръчички, че е ниска. Краката са ѝ и те къси за тялото. Явно и тя е с комплекси като Андреа.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 20:19 от Emiliana V55

# 106
  • Варна

И Тръмпови на служба за свети Патрик

Скрит текст:

Маргарита Михнева?!?! Sweat Smile

# 107
  • софия
Ето я с какви копита беше вчера.
Скрит текст:
И предишните пъти също. Могат да бъдат ползвани като оръжие за убийство - тежки като гюлета с остри, дълги токове.
С тях беше и на концерта на Любо Киров. На живо изглежда добре жената, но и мен ме боли като я гледам да тътри с тия кокили.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 14:24 от zvаnchе

# 108
Чак ниска не е. И 70 със сигурност има, плюс колко обаче вече не си спомням, не съм я виждала отдавна на живо и не мога да преценя.

# 109
  • София
Ел Макферсън
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 110
Според мен с тия токове се опитва да си удължи краката. Не са хубава гледка.

# 111
Чета новина в не особено достоверен сайт  - Ботинкови се венчали отново, но този път като масони. Thinking Поредното шоу уж било през уикенда, пред 300 души и много тайно. Дали?
Поне 3 сватби трябва да напрви, за да "бие" предишните си 2 с руснака.Smiling Imp

# 112
Чета новина в не особено достоверен сайт  - Ботинкови се венчали отново, но този път като масони. Thinking Поредното шоу уж било през уикенда, пред 300 души и много тайно. Дали?

Тоци и “тайно” за мен са две взаимноизключващи се неща 😆

# 113
Ама тоци се изложи с тая "евтина " бебешка количка, че и в приличен цвят. Очаквах повече от нея!!

# 114
Тоци тепърва започва със сватбите. Не помня с Бередин на колко места се венчаха, но някои неща никога не се променят.  Laughing

# 115
  • До морето
Каква е количката на Бест? ПропуснАла съм.

# 116
Mutsy .
Очаквах от нея bugaboo / 4moms....

А беше и в не крещящ цвят ...

# 117
Тоци и мен ме изненада с избора на количка.
Очаквах минимум нещо такова :
Скрит текст:

Ама то и името Благовест ни заблуди, пък после... 😂

# 118
  • Пловдив
Публикували днес в някаква статия относно смъртта на Кобака кой бил гол, пък кой полуоблечен...Нужно ли е изнасянето на такива детайли в медиите за вече починали хора, особено при положение, че жената има и деца?! Имам чувството, че списващите нямат акъл за две стотинки.

# 119
  • Gotham City
Публикували днес в някаква статия относно смъртта на Кобака кой бил гол, пък кой полуоблечен...Нужно ли е изнасянето на такива детайли в медиите за вече починали хора, особено при положение, че жената има и деца?! Имам чувството, че списващите нямат акъл за две стотинки.

И аз я мернах, но чак ми стана неудобно да я споделя.
А пък и колко е достоверно, не се знае, ама да има фурор да има....

Общи условия

Активация на акаунт