Звездни компромати - 403

• 74 068
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Малко съм назад с материала, та може ли някой да ме светне защо ѝ казвате Корайма Торес?

# 91
имаше някаква нейна снимка с прическа и грим в ежедневието и една потребителка я оприличи на Корайма Торес.

# 92
  • софия
Неточно съм се изразила, ужасни пръстенца.

# 93
  • Sofia
Не се ли оприличи самата тя на Корайма ?

# 94
А всъщност тази Корайма е Касандра от сапунката от едно време, нали? Тоест Мария да е приличала или да е искала да прилича на gipsy latina. Изпуснала съм го този момент 😂

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 18:01 от Emiliana V55

# 95
  • Sofia
"Усмивката на бг попфолк",/познайте коя,ще получите Нобел Stuck Out Tongue Winking Eye /пак ръси обиди към бившия и демонстративно скъса тяхна обща снимка,уж случайно попаднала сред купчината снимки на масата...

# 96
Емилия
Скрит текст:

# 97
  • където ми харесва
"Усмивката на бг попфолк",/познайте коя,ще получите Нобел Stuck Out Tongue Winking Eye /пак ръси обиди към бившия и демонстративно скъса тяхна обща снимка,уж случайно попаднала сред купчината снимки на масата...
Рени?

# 98
  • София
Бях много учудена когато Ники Илиев се появи като участник в "Кутия за Мръсни приказки" на Димитър Калбуров...ами не му се получи.
нали?
изобщо не разбрах Гери защо го е поканила. бездарен, бастунест, че и чупи чужди микрофони в опит за оригиналност.
О. Павлов никога не съм го харесвала. той много страда заради това:)

# 99
Чета новина в не особено достоверен сайт  - Ботинкови се венчали отново, но този път като масони. Thinking Поредното шоу уж било през уикенда, пред 300 души и много тайно. Дали?

# 100
  • Gotham City
Чета новина в не особено достоверен сайт  - Ботинкови се венчали отново, но този път като масони. Thinking Поредното шоу уж било през уикенда, пред 300 души и много тайно. Дали?

Все са ми интересни такива статии "Много тайно", ама въпросната медия знае.

Съмнявам се, тези да могат да се венчаят като масони

# 101
Корайма Торес от снощи в "Капките". Ужасни ръце.
Скрит текст:
Колко е висока таз жена ... виждала съм я на живо преди време и не ми е изглеждала като да е толкова извисена над Рачков.

# 102
  • софия
Не особено висока, но ходи с много висок ток + платформа. Гугъл дава 174 см., Филева - 176. Къде е едната, къде е другата.
Скрит текст:

# 103
На тази снимка Мария е с ток, висок при това, а Михаела с кецове.

# 104
  • Sofia
Илиева има дълъг торс и къси крака,при Филева е обратното.

Общи условия

Активация на акаунт