Звездни компромати - 403

• 74 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Хахаха, късичкият му торс и тези огромни гащури, Торбалан де Лукс.

# 76
  • София
Много е гнусен този Венци и онзи Павел е същия гном.

Наоми Кембъл
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 09:38 от The only one

# 77
  • Countryside
Герито и Никол на пангара, но къде е Десито! Ах, защо я няма Десито? Притеснявам се някак?! Да не би да се бори за титлата майка на века и затова да си седи у дома?

# 78
  • софия
Никито Илиев ще прави нов филм. Човек пълен с идеи и възможности, не може да бъде спрян. Пълен бездарник. Коя ли ще е в главната роля, мястото е вакантно?
Покрай него, започвам да не харесвам Орлин.
Скрит текст:

Радика, поредна прекрасно помислена и оформена тема. Благодаря!

# 79
Бях много учудена когато Ники Илиев се появи като участник в "Кутия за Мръсни приказки" на Димитър Калбуров...ами не му се получи.

# 80
Гала току що каза, че избягва да си мие косата, много време отнема да си я направи. А днес все едно е доила мъжки кон и накрая я е лизнал по челото 😂😅😂

# 81
  • софия
Pelli, Smile
Скрит текст:
Напоследък Гола все е с трагико-комична визия. А и годинките започнаха да ѝ личат. Не, че се е сбръчкала, някак в изражението е.

# 82
  • Sofia
Каза,че за 12 мин.може да се изкъпе/без косата/,да се гримира,облече и излезне.Илиан обаче можел за 4 Joy

# 83
Ако не се гримирам и мажа тялото с лосион ще съм на Илиян на времето.

# 84
От цялото интервю на Кали ми домъчня за децата и, които са длъжни да посрещат и изпращат в живота си поредните големи любови на майка си.

# 85
  • Gotham City
Аз противно на всеобщите мнения в темата, Гала я харесвам, предаването вече не, но нея визуално я харесвам. Смятам, че изглежда много добре. Е, стилистката се гаври с нея, но когато не е "стилизирана" ми харесва.

Обаче всички тия нови звезди в предаването хич не са ми на сърце. Бандабанда ми е като недоносче...

# 86
  • софия
Корайма Торес от снощи в "Капките". Ужасни ръце.
Скрит текст:

# 87
Много яко да се обижда на недоносче  Joy

# 88
  • Gotham City
Просто това ми асоциацията, въпреки, че реално няма общо с това, което имам предвид. Имам предвид, че главата и не се връзва на тялото и, отделно и с обемните прически я правят още по-голяма.

Корайма я гледах снощи, грам не се справи

# 89
  • На морето!
На Корайма ръцете са моделирани с ФШ, обаче китките са ги оставили пухкави.

Общи условия

Активация на акаунт