Звездни компромати - 403

• 74 105
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Е допреди няколко месеца си беше супер. Rolling Eyes https://www.instagram.com/ellemacphersonofficial/

# 151
  • софия
На всяка бременност на Джесика се удивлявам. Става огромна милата и след това бързо успява да влезе във форма. Не знам как го прави.

# 152
Дъщеричката на Глория Петкова:
https://www.instagram.com/p/BuguAvhFxOS/

# 153
Лилето от ББ била антиваксър 😒
Скрит текст:

# 154
Ми то какво друго да се очаква. О тя ще ходи след време да обяснява как ваксинираните деца са ѝ заразили нейното неваксинирано дете.

# 155
Ако детето е ваксинирано може ли да разнася болестта, без да се разболява?
Не съм много наясно.

# 156
  • софия
Да, има период от няколко дни след ваксинация (напр. ваксина против морбили), в който ваксинираното дете може да бъде заразоносител и не е препоръчително да има контакт.

# 157
  • Варна
Моля? Я пак?

# 158
.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 09:51 от Lisa.

# 159
Баш тъй. Една приятелка ми стана кръвен враг, защото си ваксинирах детето и го бях извела. Но децата ни нямаха контакт.

# 160
  • Пловдив
Те защото антиваксърите са много и интелигентни и много знаят,та на тях да им се вярва. Малоъмници, черпещи инфо от още по-малоумни и лъжливи "източници". Ваксините не са живи, не виждам как могат да заразят някой.

# 161
редактирам си постовете, момичета, не са по темата и нищо не целя да разпространявам Wink

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 09:52 от Lisa.

# 162
  • Варна
Ъъъъ, а може ли да прочетеш листовката на приорикса, вместо да пускаш някакви си писма?

# 163
Стига разпространявахте неверни слухове. Писмото на Едрев четете ли от къде е? За кръвопреливане иде реч в него. Не че след ваксина по принцип са заразни децата. Нали ако беше така, градинките и парковете щяха да са пламнали, защото никой не си затваря детето вкъщи след ваксина. Вместо да вярвате на изтрещялници, прочетете някой достоверен източник. Или пък недейте...

# 164
  • София
Семейство Бийбър - много са ми странни, седнали на припек в парка, хора минават, а Джъстинчо си изкарал задника да му видим белите гащи (маркови, разбира се).
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт