Звездни компромати - 403

• 74 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На Синди само косата ѝ ми харесва вече.

# 196
Президентското семейство на премиерата на филма на Камен Донев
Скрит текст:

Радев ми заприличва все повече на Тодор Живков.

# 197
Скрит текст:
Никито Илиев ще прави нов филм. Човек пълен с идеи и възможности, не може да бъде спрян. Пълен бездарник. Коя ли ще е в главната роля, мястото е вакантно?
Покрай него, започвам да не харесвам Орлин.
Скрит текст:

Радика, поредна прекрасно помислена и оформена тема. Благодаря!

хохо, много интересно наистина. Преди Саня беше главна героиня във всичките му филми, сега вече обяви кастинг и слава богу!

# 198
Сега и за себе си и Орлин да обяви ииии може и да става за гледане.

# 199
  • София
Четох днес, че филма на Н. Илиев е в съдружие с Богомил Грозев и Башар Рахал. За главна женска роля се спрягаше гаджето на Башар, някаква Райна (не съм сигурна за името, гледах я в "Черешката"). За мен всички филми на Ники Илиев са пълен провал и не само защото Саня не става за актриса.

# 200
  • Sofia
Богомил Грозев от кога е във филмовата индустрия Thinking

# 201
Много сладка Нина Добрев. Не знаех, че танцува.

# 202
Разкошна!  😍

# 203
  • Gotham City
Страшно сладко и нежно момиче е!
Колко пъти съм чела коментари, че не била нищо особено...нямам обяснение, защо сме такива...

Дженката Анистън 90-те години
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 17:51 от Harleen

# 204
  • софия
Четох днес, че филма на Н. Илиев е в съдружие с Богомил Грозев и Башар Рахал. За главна женска роля се спрягаше гаджето на Башар, някаква Райна (не съм сигурна за името, гледах я в "Черешката"). За мен всички филми на Ники Илиев са пълен провал и не само защото Саня не става за актриса.
ОМъГъ! Това звучи много, много по-зле от всичко до сега. Дано си остане филм за домашно ползване, а не ни заливат отвсякъде с "невероятния нов бг филм на Ники Илиев".

# 205
Ако си мислите, че Саня е дърво, то не сте виждали гаджето на Башар Grinning

# 206
Не се надявай....  с това поведение на стара мома...

# 207
Ако си мислите, че Саня е дърво, то не сте виждали гаджето на Башар Grinning
О, да, скоро имах удоволствието да я видя
Подкрепям

# 208
Аман от филми-проекти на суетата с главни роли за настоящите или бъдещи любовници на този или онзи бездарник.

Ето още един проект на суетата - на Катето Евро, книга ще издава.

Корицата:

https://i3.helikon.bg/products/7879/21/217879/217879_b.jpg

Пък посланието за внучката...

Цитат
На моята внучка

Мила моя Катерина, казват, че когато носиш името на някого, наследяваш неговия характер и късмета му. Не знам дали е истина, но много ми се иска да бъдеш толкова щастлива, колкото аз съм била през живота си. Да бъдеш обградена от най-добрите приятели, да срещнеш истинската любов и да имаш най-прекрасните деца. Надявам се, че един ден, когато прелистваш тази книга, няма да се срамуваш, че носиш моето име. Обичам те!

Катерина Евро

https://www.helikon.bg/217879-%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0% … %D1%89%D0%BE.html

25 лева с твърди корици за посланието на бабата с деколте до пъпа, с цигарка в ръка и неестествено изгладена от бръчки с филтри до нейната внучка. Смешно ми стана. Много е тъпо. Дори гънката на едната ѝ цица е изчезнала при фотошопа. Или това е междуцицието... Кой да ти каже.

# 209
  • Sofia
На екран никак не е така лустросана,а направо плаши Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт