Звездни компромати - 403

• 74 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Какво му е на посланието? А и това не е първата книга на Катето, има и готварска.   Корицата няма да я коментирам.. Автобиография ли трябва да е?

# 211
Как автобиография, като автор е приятелка на баба Катерина, журналист в 24 часа
Не ми се иска да го казвам, ама цял живот да караш на един филм. Кофти работа!
То готвене, то книги, то риалити предавания.
Пенсията не стига

# 212
На посланието нищо му няма само по себе си, но в тази комбинация с корицата, цената и т.н. е егати и кича. Лично мнение. Не знам дали е биография, ще излиза април месец, видях го в "предстоящи" и ме впечатли снимката.

# 213
# 214
Коя е Башаровица?

# 215
Мен пък Катето Евро не ме дразни. Чувала съм, че е малко семпла, ама тя явно си знае, и не си придава важност. Земна е, заработва каквото може с каквито има таланти, позитивна е. Корицата не е ок обаче (всъщност за биография става, препратка съм Секса и града, ако е за готварска - не).

# 216
Не бих си взема книгата на Катето Евро, но тя не ме дразни-семпла, но симпатична ми е .

# 217
  • Gotham City
Любо от Къртицата за Майкъл Джексън и певицата Йоана с много грозни коментари под поста:
https://www.facebook.com/lyubomir.zhechev/posts/10215255791962140

# 218
  • софия
Райнето Хубава и без живец.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 09:36 от zvаnchе

# 219
  • Viena
Не се отваря.

# 220
  • Бургас
Много харесвах Катерина Евро,но след ББ ми е противна.Защо им трябва да се натикват в това шоу и да ни развалят хубавите моменти?!Последното,което си спомням,че нямаха бюджет за фасове и алокохол,то и за ядене нямаше,ама кой го мисли него,и нашата звезда риташе в задния двор кофите в пълна абстиненция и псуваше като хамалин.
Сега като я видя в кулинарното предаване и се оглеждам къде и е чашата.

# 221
  • Sofia
Ааа,чашката с питие е накрая като плейтне ястията Stuck Out Tongue Winking Eye не я пропуска

# 222
Не вярвам да има софиянец, който да не знае какви ги вършеше Катето Евро навремето в Спартакус.

# 223
Не ми се отвори Райнето.

# 224

Отново чичо Тото, да приемем, че е за новата му "любов", 8 месеца, с Яна скъса преди 10,излиза, че по-малко от 2 месеца са достатъчни, да забравиш голямата любов. Пък после, вярвай в любовта 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт