Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 344
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София

ЛИНКА се зарежда на мобилните - без всякакви добавки, а за да се отвори на компютъра,
трябва на браузъра да се инсталира
разширението
   Native HLS Playback

в спойлера съм обяснила по-подробно и съм дала линк за разширението

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 121
Мия уондър уомън капитан марвъл си намери криптонита, но егото й не й позволява да си го признае и понеже не пие и не пуши ще прави други неща с комисарчето, за да се разсее от Диана.

Загуби се динамиката и тръпката и премина към фантасмагория. Авторите за едно са прави: страшно се изроди народа последните години и психо-психарите са на всички нива и живеем в постоянен филм на ужасите.

Във връзка с дискусията в темата по-горе: ако щъркелите носят бебета, то труповете се разнасят от извънземните. Хищникът е много подходящ в случая, тъй като има доказано касапски умения, а специално за ролята е усъвършенствал и обрязването ...

# 122
  • Варна
Съвсем странно е защо Асен се движеше след Филип при търсенето, уж той познава най-добре района. Някак наблегнаха на тази ситуация.
Сцената с Миа и дъщеря и на терасата на хотел Орловец ли беше според вас(видях в надписите, че споменават Орловец и Перелик)?
Не усещам как минава времето, докато гледам. Simple Smile

# 123
Промото за другия път е направо уникално, нямам търпение! Между Мия и Филип май най-накрая ще се получи нещо. Диана и ония с който се запозна ги дават в пещерата, усещам че нещо лошо ще се случи с нея.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 10:15 от Dzqn

# 124
Промото за другия път е направо уникално, нямам търпение! Межгду Мия и Филип май най-накрая ще се получи нещо. Диана и ония с който се запозна ги дават в пещерата, усещам че нещо лошо ще се случи с нея.

Като гледам - кекс ще и се случи на Диана. По-скоро мисля, че ще попаднат двамата на нещо в пещерата.

# 125
Момичета, май ми е по- интиресно да ви чета , отколкото да гледам епизодите✌

# 126
Като гледам - кекс ще и се случи на Диана. По-скоро мисля, че ще попаднат двамата на нещо в пещерата.
За Диана не знам, но на майка й ще й се случи 😜.

# 127
  • Кърджали
На мен ми е интересно да гледам. Може би защото не тръгнах с голямата кошница, не сравнявам с други сериали. Не ми пречи и това че го дават веднъж седмично, свикнала съм на такава схема и тов поддържа тръпка ми.
Нкой спомена Кирето за евентуален заподозрян.. Според мен не е (или поне засега не агтвт никакви причини той да е). Единствено би могъл д иска Донка да се докаже и както каза ци в София да я вземат), ама заради това едва ли би тръгнал такива зверства да върши.
Иначе тази реплика на Краси (а негови поглед направо ме плаши) '" Боб ли ще хвърляме" ме разсмя. Но положението им е някакво такова - толкова замотано положение че точно боб трябва да хвърлят за да намерят убиеца.
Дали Ми тръгна по вярната насока - че убиеца има някакви лични мотиви и омраза. В такъв случай най-очевидни (за нас, засега) е прокурора, бащата на Филип.. Мотиви - желанието чрез всява е на страх и омраза да заеме кметското място. Но пък е прекалено очевидно като насока...
Асен продължава да ми е странен. Иска ми се да бъде само в помощ на Филип, но пък за втори път той се намесва и веднага се намира каквото търсят. Иначе ми се иска да вярвам че ще е в подкрепа на Филип, ще мй помага да придобие увереност да се опълчи на баща им и да излезе от контрола му.
Пропастта между Мия и Дияна (Снощи Филип между другото, мис хареса в отношението си към нея) е прекалено голяма. Не съм сигурна, но  мисля че сценаристите ще я забъркат в някаква драма, може би направо в опасност и по този начин да ги сближат. А следващата сери предполагам в пещерата ще открият нещо,нов труп ли,местопрестъпление ли (макар че не виждам как в толкова посещавана пещера да се извърши такива сериозно престъпление. Но не вярвам това момче в момента да ѝ навреди, рано е още (как ни прозвуча само)...
Интересно ми е и какво ще се случва между Мия и Филип, все пак екипа даде заявка за драми, не само за крими история.

# 128
Аз съм сигурна, че Асен не е убиецът и се изненадвам, че все него спрягате.
Краси по-бива да е маниак, но Асен не.
Страхотен е той истински бунтар и мъжкар. Вземам го. Heart Eyes

# 129
  • Street of Dreams
Долу лапите, аз първа си го заплюх Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Хубаво, отстъпвам.
Е Дедо ли остана за мен, Кметица да ставам? Mr. Green

# 131
А момчето дали е убито, как мислите? На мен ми се струва, че просто не е видял дупката и е паднал вътре. Както Асен падна в подобна няколко метра по-назад. Даже си мисля, или по-скоро вече си фантазирам Wink, че момчето ще е живо, но или в кома или в шок и неконтактно. Ще е видял нещо, но дълго няма да може да го разкаже.

# 132
За мен момчето е убито.
Мисля, че ще има още един труп и ще се върви към развръзка, защото скоро сериалът ще преполови.

# 133
  • София
Аз се надявам момчето да е живо. Предполагам е паднал в тъмното, едва ли има връзка с убийствата. На мен Асен изобщо не ми е подозрителен. Онова хипарче обаче ме съмнява доста. Диана много глуповата я изкарват. Видя папките с убийствата и тръгна с първия непознат в някаква пещера. Дано поне не я убият, че Мия съвсем ще откачи. Попето много ме забавлява.

# 134
И според момчето е третата жертва. Не ми се струва да е инцидент, още повече щом баща му е свързан с първите две жертви.

Общи условия

Активация на акаунт