Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 359
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Момчето имаше кръв по шапката.

# 136
  • Кърджали
Момчето е убито. Пропастта ми се стори доста голяма, имаше пълнолуние, та не би трябвало да е чак толкова тъмно, за да не я види. Асен падна в нещо по-малко.

# 137
Кръвта на шапката може да е от някой клон, който е одраскал момчето в тъмното и тя така да е паднала.
Ще ми се да е живо детето и си търся варианти Simple Smile.

# 138
  • София
Шапката с кръвта я намериха в гората, значи още там някой е ударил момчето и после е хвърлено в дупката. Ама пък брата как знаеше в коя посока да търсят през нощта?

# 139
Шапката с кръвта я намериха в гората, значи още там някой е ударил момчето и после е хвърлено в дупката. Ама пък брата как знаеше в коя посока да търсят през нощта?

Доколкото разбрах, Филип му обясни, че са претърсили доста широк периметър. До това място не са ходили или са минали набързо, защото е много тясно и високо, предположили са, че детето няма как да стигне там и са го изключили като опция.

# 140
  • София
Това, в което падна Асен е капан.
И според мен момчето е убито. Предполагам е станал неволен свидетел на едното убийство.

# 141
  • София
А защо не използваха кучета, за да издирят момчето? Те няма как да не го намерят по миризмата.

# 142
  • Street of Dreams
Какво се надявате детето да не е убито, сякаш гледаме истинска история, а не филм. Какво ще стане, като не е убито?

Някой в предните теми беше споменал за 4 убийства по 4-те елемента. Вече имаме вода, въздух и земя. Остава огънят.

Убийствата са свързани с трафикантите на бежанци. Остава пак да е националист, който им отмъщава, както казах в първата си теза.

# 143
И според мен момчето е убито.
Мнението ми обаче е, че убийствата не са твързани с трафикантите и бежанския канал - това е за заблуда на противника, както се казва. Твърде очевидно е сякаш. По-скоро в момента полицаите дълбаят в грешна посока. Очаквам ако има четвърто убийство, чак след него да се усетят, че трябва да търсят другаде.

Епизодът беше готин, все повече се завързват нещата и гледам с кеф.

# 144
Ако не е свързано  с бежанския канал, трудно може да се намери друга връзка между жертвите, още повече като една от жертвите е дете.
А забелязахте и как Краси преразказа на Мия думите на другото момче - " Скарали се заради някакво чудовище и..", съвсем небрежно, при положение, че пак беше замесен шейтана и т.н. Дори си мисля , че са видяли убиеца или следи  в гората и са започнали да фантазират..също като нас де:))

# 145
Аз още от самото начало смятам, че не каналът е причината за убийствата. Прекалено е очевидно.
Да, това е нещото, което свързва жертвите, но най-вероятно покрай бежанците се е случило нещо друго, което е провокирало убиецът да ги каже.

# 146
То остава да са някакви ритуални убийства, струва ми се доста клиширано, но ще видим.

# 147
Аз пък искам точно ритуални убийства да са, ще ми е по-интересно Simple Smile

# 148
  • Пловдив
Ад си мисля нещо сега - нали в първите анонси се казваше „грешките от миналото ...“, та си мисля в този район със смесено население, дали няма да набъркат възродителния процес. Тогава доста гадости се свършиха, и от държавата и с нейното одобрение. И сега същата тази държава пуска и приема мюсюлмани, а точно тях ги преследваше  `84 та година. И може навремето близък/близки на убиеца, да са пострадали и сега ... „тогава не можеше, пък сега ...“.

# 149
Това търсене снощи беше много вяло, нито хора нито кучета и накрая посред нощ се сети за брат си и хукна с начелника. А защо Филип вървеше напред - е нали той трябва да е героят. Аз мисля и се надявам да не убито момчето. Идват ми прекалени драмите в бг сериалите в тази насока. Целувката и тя беше много нелепа -като в пети за шести клас. Нищо запомнящо се. Интересна ми беше серията, но през цялото време се ядосвах на това търсене.

Общи условия

Активация на акаунт