Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 395
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ЕлиХубавели, мисля си, че прокурорът е замесен в трафика на бежанци, възможно е да е бил чадър за трафикантите и да е получавал възнаграждение за това. Ако е така рано или късно разследването ще стигне и до него и ще разбие на пух и прах кариерата, положението му в обществото и целия му живот - нещо, което за Чанов е от особено значение.

# 181
За мен ще е голяма фантасмагория да се окаже Филип, струва ми се абсурдно на този етап. Иначе всички герои попаднаха в списъка на заподозрените ( май само майката на Филип не е Simple Smile) , та ще видим колко неочакван ще е всъщност краят.

# 182
Очите на овцата и аз не видях, но иначе мисля, че убиеца трябва да е някой от основните персонажи - Мия или някой Чанов.

# 183
Абсурд да са Филип и Мия. По-скоро Руфинка ще е, но не и те.
Още никой не е споменал дъщерята на Мия като вероятен убиец. Whistling

# 184
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,как Мия? Шега,шега ама това вече минава границите.
Жената хабер си нямаше за това какво става в Смолян,дори името на първия труп Манол не знаеше и по тази следа всъщност се отзова на местопрестъплението.И какъв й е мотива да убива каналджии,живеещи на майната си от Соф,които нямат нищо общо с нея и работата и в ДАНС?

Ако Филип е убиеца,тогава защо ще връща Мия,като знае,че е добра и за няколко дни доста неща откри,такива,които неговия екип не успяха.За мен е несигурен,несръчен,колеблив,не може да взема важни решения,c ниско самочувствие.Въобще не се вписва в профила на убиеца.Освен да страда от някакво психично разстройство и да не помни,докато е в състояние на транс? Не,и това ми звучи прекалено.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 22:21 от Adoralova

# 185
  • София
За мен варианта да е Филип е свързан с психическо отклонение, раздвоение на личността - едната личност е послушния син, добрият полицай, а другата - искаща да си отмъсти на баща му. В този случай не може да се търси логичност в действията му
Но това са си мои разсъждения. Накрая ще се окаже някой напълно непознат.

# 186
  • Mediterraneo
Мале, какви нелепи теории видях!
Много слаб епизод вчера. На моменти направо ми се доспиваше. Милошев има още мноооого хляб да яде да докара добър криминален сериал, сори, Евтиме!

# 187
За мен варианта да е Филип е свързан с психическо отклонение, раздвоение на личността - едната личност е послушния син, добрият полицай, а другата - искаща да си отмъсти на баща му. В този случай не може да се търси логичност в действията му
Но това са си мои разсъждения. Накрая ще се окаже някой напълно непознат.

Според мен при такъв вариант, би трябвало към баща му да се насочи.

Като цяло нямам подозрения за никой от тези, които до сега сме видели.

# 188
Прекалено очевидно е да е баща му на Филип. Първосигнално веднага хората свързват държавен служител с корупция, с трафикантите, че иска да създаде напрежение, за да се издигне до кмет. Или по на мен ми е прекалено очевидно, знам ли...
Имаше един сериал, в който главната беше с някакво раздвоение на личността. През цялото време търсеше убиеца и убиеца на убиеца и накрая се оказа Тя, щото имаше травмиращо преживяване... Но да ме питате кой е сериала, убийте ме, не се сещам името, освен че беше сниман в България.

# 189
  • София
Аз не очаквам тривиален мотив за убийствата, както и очевиден извършител. Все пак сериала има претенция за криминална психодрама. Всяка теория е възможна, особено нелепите Wink

# 190
От представените до тук герои , Филип  е с най-смачкано самочувствие .Такива хора са склонни  да изтрещят , но не мисля ,че той е толкова сръчен , че да извади така очите  , да обреже трупа и т.н.
Няма как да разсъждаваме  логично  върху  нелогично представени  и  непълни факти.
Ако ни покажат ,че Филип има някакво хоби /дърворезба напр./ и загатнат ,че е сръчен , ще е различно . Сръчен е синът на първата жертва ,братът също върти добре ножа .

# 191
  • София
На мен добре ми звучеше предположението, което някой тук изказа - за патолога Simple Smile, като разбиращ от очи/други части, пък и изненадващо би било. Но той изчезна от хоризонта...

# 192
Пропуснах да напиша и аз за зомбираното момче. Как само хвана за гърлото Попето и никой нищо не му каза. 😒
Супер неестествена беше реакцията на възрастните. Дете хваща полицай за гърлото, най-агресивният при това, и нищо...
Изобщо, в този филм хората поголовно не се страхуват от полицията Wink
Накрая някой супер смотан ще бъде убиецът. Кмета спретнахте ли го за евентуален извършител? Simple Smile

# 193
Според мен ще забият към някакво обсебване,  щом и местните легенди намесиха. Аз пък друго се чудя, как ше пуснеш дете посреднощ само  в тази  гора. Айде, скарали се и решило да си ходи,  ок, ама кой възрастен ще го пусне само в планината.
Асен знаеше къде да го търси, защото каза , че са минавали по този маршрут.
Бащата на циганчето с колата от втората серия също въртеше добре ножа, ако трябва всички да изброим.

# 194
  • София
Добър епизод, държа ме под напрежение. Simple Smile Доста неща се случиха. Духовникова бе прекрасна в епизода като игра. Абе всички ми харесаха. Счупих се да се хиля на Попето за европейските привички и тупаниците...  Laughing
Аз си мисля, че детето по-скоро само е паднало в дупката и няма да е мъртво. Разбира се може и да е убиецът, но ме съмнява малко. Ще видим де. Направи ми впечатление, че Филип вървеше отпред, а би трябвало да е Асен. Асен пък се препъна точно преди да попаднат на момчето. Или е съмнително негово поведение или е капан на убиеца, а ако е второто, то детето по-скоро ще е мъртво. Кирчо веднага ми стана съмнителен с прекалено глупавото си държане и с този боб. Краси продължава да е най-съмнителен от всички полицаи и в този епизод отново имаше някои издайнически прояви (цигарите, реакцията при споемнаването за полицай убиец, бързото отвеждане на пчеларя настрани). Ако е Филип ще е само раздвоение на личността, но трябва много убедително да го разкажат това, за да повярваме, не знам дали им е стигнал капацитета за което, така че по-скоро го изключвам. Но разбирам защо не малко от вас се съмняват в него търсейки шокиращата изненада.
Трябва да следим внимателно този дето тръгна да сваля Дияна. Дето води групи туристи в пещерата. Пчеларя също трябва да го следим внимателно. Знам, веднага първата реакция, ама тези така ни ги навират, че няма как да са те. Ок, съгласен съм. Но защо не? В една художествена измислица всичко може да е. Може да са въдички, но трябва да внимаваме с детайлите около тях все пак. Макар че по-скоро хипито и Дияна ще попаднат на нещо издайническо в Дяволското гърло.
До тук все още нямаме почти нищо съществено за по-генерални изводи. Иначе съм съгласен с профила на Мия Язова. А според мен не е точно самият трафик причината. Тук говорим за много силна омраза и социапативни прояви. Не е просто отмъщение на националист.
Да се опитаме да наблегнем и върху последните думи на Дичо Маново - ''Не съм само аз'' Не видях да се е дискутирала върху тези думи.
Какво значи това? Не съм само аз ..... --> замесен? В какво или защо? Трафика на хора. Ок. Но дали не е нещо по-дълбоко?

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт