Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 367
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
След 2 трупа,с които не могат да напреднат в разследването поради липса на улики,съвсем логично ми звучи детето да е живо и да играе роля на говорещото доказателство.
Разбира се,ще са приказки от рода на "видях сянка,чувах гласа на сатаната.." ей такива.Дупката,в която е паднал,го е спасила всъщност.
Вкараха Диана неслучайно и няма общо с идеята за сближаване с майката.Ще е пряко свързана с убиеца по някакъв начин,който за отмъщение на Мия,ще пробва да я убие.Този момък дето се появи няма вид на убиеца(който е местен и много психо),но заедно с ДиДи ще намерят нещо в пещерата.

Това е моето предположение за хода на събитията.

# 166
Много малки сериите, докато дойде следващия съм забавила предишния епизод. Добре , че го разказват в началото.

# 167
Да го даваха по два пъти в седмицата, нищо че ще свърши по-бързо. Grinning

# 168
  • София
Сега го изгледах. Надявам се момчето да е живо, макар че - както намериха връзка с другите случаи - няма логика убиецът да го остави така недоизпипано. Нали уж е много организиран и педантичен...

Асен не е, според мен. По-вероятно ми се струва Филип да е психопатът, хем така ще е много ефектен финал. Но пък той ми харесва, Stuck Out Tongue Winking Eye та по-добре не.

Мия пък никак не ми харесва. Нахална, използва хората - вярно, за да върви случая, но... Не е мой тип, и като външност. Дъщерята също ме дразни.

Кирето доста простичък го показаха, но явно загрижен за жена си. Не ми е подозрителен.
Пчеларят обаче да. Какво се мотаеше с тоя костюм, не е при кошерите с пчелите? Така и нищо не каза дали е видял/чул нещо през нощта...

# 169
  • София
Точно Кирето може да е убиеца.
Знае всичко от първа ръка, ходи да носи боб, че да чуе още нещо.
Първи заподзрян ми е той, мотивите не са ми ясни за сега.
Надявам се малкото момче да е живо, аман от психопати.

# 170
  • София
Сега се сещам, не знам дали съм пропуснала нещо - в края на първи епизод, като заловиха бежанеца, при колибата му имаше умряла овца с покрита глава. За нея стана ли дума, той ли я е убил, с очи ли беше?

# 171
  • София
Сега се сещам, не знам дали съм пропуснала нещо - в края на първи епизод, като заловиха бежанеца, при колибата му имаше умряла овца с покрита глава. За нея стана ли дума, той ли я е убил, с очи ли беше?
Имаше очи, сини с грим.
Абе вие гледате ли изобщо сериала?

# 172
Все повече се убеждавам, че всичките тия пчелари, хипита, Красита и т.н. са само въдички за зрителя. Убиецът ще е най-смотания, незабележим и хрисим герой, като Кирчо, като Филип...

# 173
Пуснете една анкета - Кой предполагате,че е убиеца? Аз съм с две ръце за Мия.

# 174
  • София
Тая Мия много яка ще излезе.
Как ги влачи без следи тези тежки мъже, че и от София дойде в последствие.

# 175
Тая Мия много яка ще излезе.
Как ги влачи без следи тези тежки мъже, че и от София дойде в последствие.

Хитра е. Не я мисли колко е яка.
Според мен търси отмъщение заради съпруга си.

# 176
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Решено е -Мия е.Просто няма кой друг.
А,и Руфинка й е съучастничка,тя им в залагала капаните,а пък Мия ги е довършвала.Мотива е,че и двете много обичат разходките в гората и не искат чужденците да я съсипят.

# 177
Всеки има право на предположение, нали?

# 178
  • София
Не мисля, че е Кирчо, той изглежда простодушно глуповат. Според мен е загрижен за Донка и бебето, а боба го занесе на Миа защото искаше да и се отблагодари. Тези хора са си такива, както казва бабата на мъжа ми - Обикновени хора, но имат сърца големи като планинанта.
От всички герои, които сме видели до сега, Филип ми е най-подозрителен. Грешките, които баща му е допуснал като е подтискал индивидуалността му, изисквал е прекалено много, не му е позволявал да следва собствения си път може да са отключили някакво психическо отклонение, раздвоение на личността.

# 179
Да, и на мен ми е най-съмнителен Филип. И аз се съмнявам в подтиснатост, раздвоение на личността. Трудно ми е да измисля обаче защо точно тези хора е избрал и какви са мотивите.
Трябва да е супер - мега - неочакван край.
Въпреки че пък най-неочаквано за всички ще е, ако се окаже, че бежанецът е убиеца Joy

Общи условия

Активация на акаунт