Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 504
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
А това в последните кадри на промото на какво ви прилича? Пълен Х ми е на мен.

# 331
А това в последните кадри на промото на какво ви прилича? Пълен Х ми е на мен.
То и Карамазов беше пуснал един пост във фейсбук в който пита: „Какъв е тоя човекоядец накрая?”, нещо май се базика с нас... Grinning Grinning Grinning

# 332
A дали не са Филип и Mиа. Hали в пети епизод била любовната им сцена. Mоже би Kарамазов затова се шегува.

# 333
Ще намесят пчеларя по- сериозно. Струга ми се, че той удря Асен с летва по главата, ама не се вижда много добре.
Доста им скача мисълта на сценаристите-  бежанеца, брат на терористи го забравиха, любовния триэгълник мацка- син- баща и той май отпадна от сюжетната линия🙄

# 334
A дали не са Филип и Mиа. Hали в пети епизод била любовната им сцена. Mоже би Kарамазов затова се шегува.
В промото преди старта на сериала показаха, че Филип и Мия ще се вземат в легло. Приличаше на хотелската й стая.
Аз на първо гледане също го направих на кекс този кадър, после поста на Карамазов за човекоядеца направо ме хвърли в гъбите 😂.

А с триъгълника Камелия/баща/син ми се струва че още не е приключена тема.

# 335
Дрийми, те може пак да си се взимат в легло  Laughing, на мен кадрите ми приличат на сенки.
И мисля, че щом Kарамазов е пуснал пост, 99% той е в кадър и се шегува със себе си.

# 336
  • София
Може пак да се изказвам неподготвена No Mouth, но ми хрумна, че кексът може да е на Диана и пещерняка?

# 337
Може пак да се изказвам неподготвена No Mouth, но ми хрумна, че кексът може да е на Диана и пещерняка?

И на мен ми мина през ума. Grinning

# 338

Туй го казах още след последния епизод.

# 339

Туй го казах още след последния епизод.
И аз си го помислих, ама не им ли е рано. Те в предния епизод се запознаха и тя уж го хейтеше 🤔. Като дърта консерва се изказах 🤣.

# 340
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам защо все още се спряга името на Мия да има връзка с убийствата, като тя попадна там случайно, след убийството на Петър.
Случайно, случайно... колко случайно да е било? Тя следеше някакъв, хвана го, поступа го малко и той ѝ каза името Каракехайов, тя хукна да търси този Каракехайов във Смолян, само че докато стигне, вече го бяха убили. Някак не ми се струва съвсем случайно.

Е,от това по-случайно има ли.Мия си работи по нейните си проекти в София.Преди да хване и поступа момчето,дори не знаеше за съществуването на Каракехайов и той,като единствена причина,тя да се отзове в Смолян.Дори на път за града,разбра,че е убит.
На мен дори ми е обидно,аз като виден фен на криминални сериали и книги,някой като спомене Мия за евентуален убиец на каналджиите.Не може да сте толкова зле,честно. Tired

# 341
ЕЕе, честно! То само теорията, че убийствата са дело на вълците в гората не е развита и подплатена с доказателства. Последно се коментираше бременността на Мия, зачеването на щерката  и номера на обувките, като някакъв сюжет свързан с убийствата.

# 342
ЕЕе, честно! То само теорията, че убийствата са дело на вълците в гората не е развита и подплатена с доказателства. Последно се коментираше бременността на Мия, зачеването на щерката  и номера на обувките, като някакъв сюжет свързан с убийствата.
Представям си как вълците са извадили очите на Каракехайов с хирургическа точност и са сложили агнешките.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 16:37 от Monza

# 343
Ами да и ясно защо няма следи.

# 344
Милошев е това, хора, не Дейвид Линч или Ник Пизалото, убиецът ще го пазят за накрая, няма да рискува да го разкрием 😂😂. Подхвърля някакви жокери, които имат за цел да ни объркат, а не да ни доведат до някаква следа.

Общи условия

Активация на акаунт