Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Не е Милошев дори, Милошевица е!
Мисъл някаква дълбока не очаквам аз.

Знаете ли кой е убиецът?! Дяволското гърло!

# 346
[ Подхвърля някакви жокери, които имат за цел да ни объркат, а не да ни доведат до някаква следа.
[/quote]
Май жокерите са само в "нашия телевизор". Защото обективно погледнато освен бежанската афера, няма никаква друга насока разследването им.

# 347
Не е Милошев дори, Милошевица е!
Мисъл някаква дълбока не очаквам аз.

Знаете ли кой е убиецът?! Дяволското гърло!
Е много ясно, нали Руфинка го каза - шейтана е  Simple Smile

# 348
Щом имаме 100 версии и не клоним към една с особена убеденост, значи не е толкова зле Wink. Неточности винаги има и дотук аз съм доволна 😎. Обаче .... предвид фактора Милошева, имам опасения, че финалът може да не е никак дълбокомислен. Засега обаче предпочитам да вярвам, че нейното участие в сценария е минимално и няма да прецака нещата.

А за Пизалото и И.Д 1, моето мнение е че сериалът е страхотен, но развръзката и по-точно частта около физическия извършител е разочарование.

# 349
Щом имаме 100 версии и не клоним към една с особена убеденост, значи не е толкова зле Wink. Неточности винаги има и дотук аз съм доволна 😎. Обаче .... предвид фактора Милошева, имам опасения, че финалът може да не е никак дълбокомислен. Засега обаче предпочитам да вярвам, че нейното участие в сценария е минимално и няма да прецака нещата.

А за Пизалото и И.Д 1, моето мнение е че сериалът е страхотен, но развръзката и по-точно частта около физическия извършител е разочарование.

Как така не клоним към нито една? Аз твърдо заставам зад теорията на Донна, че убиеца е бебето на Донка.

# 350
Шейтанът е Боб, който се е вселил в Кирето Донкин 😂😂

# 351
Не знам, изобщо, остана ли някой персонаж който да нe е в списъка ни с заподозряните? Grinning Grinning Grinning

# 352
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мнението ми,че Асен е замесен в убийствата,било то като убиец или съучастник,няма да променя,докато не изгледаме финала.
В аниме,любимото на сценаристите е да противопоставят двама брата и единият(добрият,естествено) да убие лошия.Защо пък това не е най-голямата драма в сериала,Филип убива брат си,за да направи света по-добър.Мия естествено е тази,която разплита случая.

# 353
Моята теория за голямата драма е, че ще има умряло дете - дали Диана или Дончо младши нямам представа, но си мисля, че по-тежко от това няма..

# 354
Не знам, изобщо, остана ли някой персонаж който да нe е в списъка ни с заподозряните? Grinning Grinning Grinning

Овцата! Шейтанът се е вселил в нея и след като си е извадила очите и ги е сложила на Петър не е виждала и Шейтанътя е напуснал и е умряла. После може да се е вселил в мечката и да е подгонил другия към скалата, ама нали и мечката беше убита от ловците на мигранти, та сега не знам къде се дянал и вкакво се е вселил.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 355
Преводачката! Той сириеца си призна всичко, но тя превежда врели-некипели. Преди това е била в лагер на Ислямска държава и затова знае езика толкова добре. Иска да оглави бежанския канал и премахва конкуренцията Grinning

# 356
Аз мисля пък, че драмата ще е нещо случило се в миналото, което сега ще излезе наяве.

# 357
Дано само Диана да не си изпати, заради на майка й разследването.

# 358
Моята теория за голямата драма е, че ще има умряло дете - дали Диана или Дончо младши нямам представа, но си мисля, че по-тежко от това няма..
Е нали вече има мъртво дете?

# 359
Преводачката! Той сириеца си призна всичко, но тя превежда врели-некипели. Преди това е била в лагер на Ислямска държава и затова знае езика толкова добре. Иска да оглави бежанския канал и премахва конкуренцията Grinning

Тя вярно май не е спомената като заподозрян в темата 😄
иначе, ако не бъркам Мия гововореше езика, може би само разговорно, но би трябвало да  разбира какво казва сириеца.

Общи условия

Активация на акаунт