Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 344
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хубав епизод!
Попето е много колоритен образ... Много небрежно подметна, че убиецът може да е полицай! Видяхте ли колко стреснато го погледнаха всички!

Много ми стана странно как Краси много бързо отведе пчеларя! Имаше нещо много припряно в действията му! Мия го разпитва, пита "ти видя ли нещо през нощта? Дете , възрастен? "  Пчеларят мълчи, без да е казал нищо и Краси го отвежда! Струва ми се странно!

# 106
Все по-интересно става! Историята с дъщерята на Мия ми е много интересна също! Simple Smile

# 107
Теодора много добре изигра последната сцена - Мия направо се вцепени от ужас при мисълта, че Диана е излизала.
Попето ме кефи много, в Краси има нещо гнило, но не знам какво още.
Все повече се заплита и все по-интересно ми става.

# 108
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Асен ще продължи да убива, за накаже баща си и предизвика брат си коолко добро ченге е. Филип ще е на кръстопът-дългът или брата. Абе не ми обръщайте внимание, говоря си Simple Smile)

Това твои догатки ли са или стана ясно в епизода? (все още не съм го гледала).
За мен Асен е най-потенциалната фигура на психо убиец от вече показаните персонажи,мотива обаче ми е неясен - от любов към родината и гората,да накаже баща си със син убиец? Хм..нещо не се връзва.

# 109
# 110
Асен определено е най-съмнителен, но чак пък да убие дете, което е познавал и обучавал...
А случайно ли беше това споменаване пак на шейтана от другото дете? Много зловео ми изглеждаше като цяло.

# 111
Не е Асен убиеца. За да живее човек по начина, по който живее той, трябва да има здрава,  желязна психика- от дете се опълчва на баща им, бунтар, планинар, както се оказва- планински спасител, който работи и обучава и деца. Тръгва посреднощ в планината да търси детето, преди това търси бежанеца. Изобщо не ми се вписва в представите за човек,  който е преминал границата и е започнал да убива.  Нито е лабилен, нито е изперкал. Поне от това, което сме видяли до момента. Миа направи грешка като заведе дъщеря си там.  Що й трябва на баир лозе, да я мисли и нея дали ще я  докопа убиеца.
Не Попето, а Краси предположи,  че може да търсят полицай. Краси от какъв зор пък търчеше след Миа в гората и защо така скочи да защитава пчеларя? Дано да не е мъртво момченцето😔. Легендата за чудовището в горите около хижата ми стана интересна, ама накрая ще се окаже, , че Филип е обсебен от някой  .....даже не искам да го пиша. Много на Туин Пийкс ми замириса този епизод.

# 112
  • Кърджали
И на мен ми се иска да вярвам, че Асен не е убиеца. Може би ще има връзка с разкриванията.... Макар че...
Заплитат се нещата. Третата жертва май ще е детето. Жестоко, но то и живота е жесток.

# 113
  • Street of Dreams
Детето ще го намерят в Дяволското гърло.

# 114
Детето го намериха вече, в гората,  не в пещерата.

# 115
  • Кърджали
Детето го намериха, нали, в края на серията. В някаква голяма дупка, пропаст или нещо такова. А Дияна какво ще търси в пещерата и в какво ще се забърка, какво ще намери, ще видим. Че ще си намери белята съм почти сигурна. Ако не следващата серията, то някоя друга

# 116
  • Street of Dreams
Детето го намериха вече, в гората,  не в пещерата.

Ог, не съм видяла. Гледам с едно око, нещо не ме грабва и както в първия си коментар писах - "не мога да вляза във филма". Почвам само да чета. Simple Smile

# 117
Реално с пещерата пряко е свързан мъжът от протеста,  който заговори Диана. Явно започнаха да въвеждат новите персонажи, може някой от тях да се окаже важен за събитията. И Кирето Донкин видяхме, той малко налудничаво държание има, ама ще го видим нататък. 

# 118
В края на последното промо, Асен или Пчеларят, някой реже някой имате ли идеи?

# 119
Сега изгледах и аз.
Направи ми впечатление, че Краси за втори път иска цигара. На първото местопрестъпление намериха фас, въпреки че не го споменаха - показаха го. Не знам има ли връзка. Просто ми се струва странно, че все цигари иска.

Кирето Донкин също ми се видя странен. Малко глуповат, не пасва на нейния профил. Като го видях първото което си помислих беше, че се прави на тъп. Като онези психопати, дето са много добродушни и ухилени, но им се сменя физиономията, щом им обърнеш гръб. И тоя боб. Все едно й каза - хвърли един боб, току виж разбереш кой е убиеца. В крайна сметка, нали обикновено серийните убийци търсят внимание, искат да бъдат забелязани и нарочно по един или друг начин се заиграват с разследващите.

Така или иначе, тотално ме объркаха Smile. И нямам търпение за следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт