Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 740
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз писах вече мнението си за майката, ама мотив? Тя, освен това, не е образ който дават често и няма как да събере толкова чак симпатии. Освен , ако не е уловка това със симпатиите🙄

# 451
Пчеларят не е достатъчно интелигентен и хладнокръвен ...

На мен ми прави впечатление на точно обратното - знае си правата, изказът му не беше разговорен хич, а доста интелигентен и  образован. Прави се на малоумен и, че има проблем с очите, но се оказа, че не е съвсем така.

Това съвсем не значи, че е убиецът де, може да е всеки Simple Smile

# 452
Асен ще продължи да убива, за накаже баща си и предизвика брат си коолко добро ченге е. Филип ще е на кръстопът-дългът или брата. Абе не ми обръщайте внимание, говоря си Simple Smile)

Това твои догатки ли са или стана ясно в епизода? (все още не съм го гледала).
За мен Асен е най-потенциалната фигура на психо убиец от вече показаните персонажи,мотива обаче ми е неясен - от любов към родината и гората,да накаже баща си със син убиец? Хм..нещо не се връзва.

Моето придположение кой е убиецът и какви са мотивите му. Просто го представих така. Може да е малко объркващо изказването ми, за което се извинявам.

# 453
Това с плача накрая за убиеца ли е? Защото може да е драма, да убият Филип или Мия.

# 454
Ами аз така разбрах, че от продукцията са казали да внимаваме към кой образ се привързваме, защото ще плачем после. Обаче, има логика да убият някой от главните герои и там да е драмата,  а не в разкриването на убиеца.

# 455
Убиецът ще го претупат последните два епизода сигурно, а драмата ще е да няма хепи енд.

# 456
Ами аз така разбрах, че от продукцията са казали да внимаваме към кой образ се привързваме, защото ще плачем после. Обаче, има логика да убият някой от главните герои и там да е драмата,  а не в разкриването на убиеца.
Така погледнато значи  Донка ще е в центъра на драмата колко да се превържем към Мия или пък към полицая (съжалявам обаче не мога да му запомня името ) и двамата с някакви зависимости от миналото.Иначе за пръв път да харесам бг сериал и да го гледам с интерес е голямо постижение, значи все пак можели до правят сносни продукции, но пък това,че го излъчват един път в седмицата страшно ме изнервя. Тъкмо почвам да навлизам във филма и оп свършва и до другия епизод забравям за какво ставаше на въпрос... Е, явно много хубости на едно място не може... дано само последните серии да не го разводнят!

# 457
И аз за 1ви път съм очарована от бг филм.

# 458
Драмата ще е, че или ще убият Асен, или Диана, или бебето нещо ще пострада..А чакайте..това с бебето вече сме го гледалИ..НачЕ няма да е.
Асен е готин образ, мисля че най-много му симпатизирам.

# 459
Асен е готин образ, мисля че най-много му симпатизирам.
Мхм, затова той ще се окаже убиецът накрая 😈. Все повече симпатии трупа. Аз обаче не му вярвам 🧐.

# 460
Уж гледам внимателно, но така и не разбрах къде изчезна патолога? Казаха ли?

# 461
Не, просто го смениха

# 462
А-ха, мерси! Flowers Hibiscus И този е готин.

# 463
Не сте ли гледали "Под прикритие", та този ви харесва толкова?

Асен няма да е, няма много хора да се привържат към него.

# 464
Нищо няма да и стане на Дианчето, хипито ще я стресне в гората, но после ги даваха край огън./май- най накрая ще видим онази сцена на мъжа който напада жена в гората/.

В онази сцена май са точно те двамата - Диана и хипито. Но някой беше пуснал и други по различни кадри от тази сцена, не знам къде са ги показвали. Там се вижда ясно, че жената е Диана.

Общи условия

Активация на акаунт