Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 490
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
В движение съм и още не съм гледала снощния епизод, но ви чета.

Майката на Филип ми направо много лошо впечатление още при първата ѝ поява в сериала (вечерята у тях в някой от първите епизоди), когато веднага започна да говори за прекалено лични неща с непозната Мия.

# 466
  • Бургас
Какво казва Руфинка след "Детето е в опаcност." в промото на сл. еп.!?

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 15:58 от lady Koup

# 467
Майката е особена. Не по-малко властна от бащата. Но за разлика от него, си трае. Определено има по-силна връзка с Асен, отколкото с Филип.
Струва ми се, че тя би могла да има мотив за отмъщение, за нещо станало в миналото. Асен вероятно е напуснал полицията заради методите си и извършва убийства, насочван от майка си, вярвайки че въздава правосъдие, докато полицията дреме.
Руфинка каза, че Шейтан живее на билото и е пратил звяра си. Чанови живеят на билото, над града. Когато Мия дойде да говори с Филип, майка му настоя тя да влезе и да не говорят навън. Дали не го направи за да чуе каквото може и да си свери часовника, какво знаят. После с Асен отидоха в другата стая.
Асен би могъл да има свои мотиви да притисне пчеларя. Да провери дали онзи случайно не е чул или видял нещо и ако е...да поправи грешката 🤔.
Ей такива неща ми се въртят.

# 468
"Детето е в опасност, плаща за твоите... " и тук прекъсват думите ѝ.

Изгледах серията, доста силна беше.
Все по-слабохарактерен го показват Филип, почти се смях на сцената, когато баща му му говореше за софиянката. Асен ми е антипатичен.
Каквото и да излезе за Краси, за мен огромно удоволствие да гледам играта на Стоян Радев.
Диана, колкото и да ме дразни, е едно изключително объркано младо момиче, много ми е мъчно за нея, дано не пострада.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 15:51 от Блу

# 469
  • Пловдив
За мен убиеца е Асен. В главата си той изпълнява мантрата си: "На този свят му трябва друг свят", казва го за втори път. Дразни се на полицаите, че нищо не правят и е взел правосъдието в свои ръце, както направи и с пчеларя(които за мен изнасилва и може би убива жени, но извън разследвания случай). Като гледам става и любимец, точно както беше издадено, че преди да разберем кой е ще симпатизираме на убиеца.

Хм, така погледнато, звучи логично Thinking

# 470
Аз пък не разбрах с какво спечели симпатиите Асен.

# 471
мъжкарското поведение, за разлика от братчето.

За мен убиеца е Асен. В главата си той изпълнява мантрата си: "На този свят му трябва друг свят", казва го за втори път. Дразни се на полицаите, че нищо не правят и е взел правосъдието в свои ръце, както направи и с пчеларя(които за мен изнасилва и може би убива жени, но извън разследвания случай). Като гледам става и любимец, точно както беше издадено, че преди да разберем кой е ще симпатизираме на убиеца.

Хм, така погледнато, звучи логично Thinking

По същата логика може и да е Филип. Не искам да повярвам, че е един от двамата, жестоко  Banghead

# 472
  • Бургас
Асен ме плаши. Той и Хипарят доста вътрешни демони си отглеждат. У тях двамата има повече мрак и от Пчеларя май! Fearful

# 473

С гледката, докато си вземаше душ Grinning

# 474
Е само от главата надолу Grinning.Tой си има страшничка физиономия,и в "Под прикритие" ме побиваха тръпки от него( е в този сериал,не само от него)

# 475
  • София
В "Под прикритие" в коя роля беше там?

# 476
  • София

С гледката, докато си вземаше душ Grinning

Освен това Simple Smile, Хр. Петков е много талантлив и пресъздава изключително автентичен образ - хем да го харесваш, хем тръпки да те побият от него. Wink

# 477
В "Под прикритие" в коя роля беше там?
Рони,от бандюгите на Иво Андонов Simple Smile

# 478
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Майката не ми е подозрителна.Скучаеща домакиня,която е посветила живота си на дома и семейството,докато влиятелия й мъж прави големите пари.
Какво общо би имала с жертвите - Нищо,какъв й е мотива? - Никакъв.

Много съм объркана по отношение на Асен,показаха го като безпардонен и жесток.Убиеца е със същите характеристики + тезата,че му е писнало от безхаберието на полицията и е решил той да раздава справедливост ме кара да мисля,че много неща започнаха да се връзват.
Иначе ми е симпатичен и вътре в себе си,не искам да е той.

Жълтия парцал,който пише,че уж бил Краси..колко достоверни са тези вестници за такива новини?
Ама той пък защо,полицай пред пенсиониране,приоритет са му спокойните старини.

# 479
Това в долнопробния вестник е също толкова достоверно, колкото новината че спират ДГ защото Духовникова е пострадала по време на снимките и сега е с опасност за живота 😂. Вече няколко пъти я мярнах тази сензационна новина, тук там с правописни грешки в заглавието 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт