Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 482
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък не разбрах с какво спечели симпатиите Асен.

С гледката, докато си вземаше душ Grinning
О, аз пък тактично си изместих погледа като мярнах голия му задник (ако изобщо беше това, защото гледам на малък лаптоп). Подразни ме сцената. Не харесвам такъв тип мъже, говоря и за физика, и за поведение. Друг свят му трябвал на тоя свят... аман от неразбрани мъжкари.
Хипарчето е леке, възможно е да е замесен по някакъв начин, но не ми се вярва да е чак такъв прецизен убиец.

# 481
Аз до сега не съм си харесала никого от мъжете и мъжкарите в сериала . Едните са ми леко михлюзи , а вторите - просташки  агресивни  .
Нещо сериалчето не може много да ме развълнува , доста разпокъсано следват събитията , онези насечени кадри с кръв и насилие , които трябва да възбудят интерес , са някак изкуствено поставени .
Това не означава ,че няма да се гледа , то май само това остана от  българските сериали , което  горе-долу си заслужава .

# 482
  • на пистата
За мен Чанов старши дърпа конците,обаче не ми идва на акъла кой може да е убиеца.

# 483
Какво казва Руфинка след "Детето е в опаcност." в промото на сл. еп.!?
На мен ми се стори,  че казва " Детето е в опасност, плаща за твоите грехове", но съм гледала промото само веднъж.

# 484
  • Бургас
На мен ми се стори,  че казва "Детето е в опасност, плаща за твоите грехове", но съм гледала промото само веднъж.
   Да, и излиза, че за бебчето става дума и за "грехове" на Донка! Worried

Хора, пребитото момиче в промото да не би да е сервитьорката - бивше гадже на Филип?! На нея ми заприлича! Nerd

# 485
Абе как ще е бебето на Донка. Руфинка това го казва на Мия и става дума за Диана. Най-вероятно да тръгнали да я търсят и Руфинка ще се намеси. Освен това в промото виждаме как Мия гледа нежно някой - това ще е Диана в болница.

# 486
И на мен майката не ми е подозрителна, но мисля, че хипаря е пратен от прокурор Чанев. Целта му е да изплаши Диана, Миа да се притесни за нея и да се приберат в София. Но някак ще излязат от контрол нещата там.

# 487
Хипарят се прави на интересен , за да впечатли Диана и да му обърне внимание. Хареса я и търси начин да я спечели, като се прави на мистериозен 😂

# 488
Donna, не споря. Гледах промото веднъж и то докато върша и други неща. 

# 489
  • Бургас
Абе как ще е бебето на Донка. Руфинка това го казва на Мия и

# 490
Donna, не споря. Гледах промото веднъж и то докато върша и други неща. 
Споко, чешем езиците JoyHug

Lady Koup, Руфинка се е объркала, не ми пасва на анализа Joy

# 491
Ах, тази Мия колко ми е противна вече! Какво, на кой искаше да докаже като останаха в стаята при спящата Диана... Направо ми идваше да счупя телевизора... Голяма пачавра я изкараха. Хем казва по-добър от баща ти няма, хем заглежда голия Асен, хем после с Филип ала-бала.
Че и Асен бая влюбено я гледаше като падна в гората. Толкова ще е банално да вкарат любовен в триъгълник братята.
Серията хем беше интересна, хем ми липсва нещо. Много време обръщат на някакви тъпотии, а реално почти нищо не знаем за разследването. Някой беш казал, че сериала не бил криминален, а драматичен. Голям фал ще е, ако е така. С такава благодатна история, да си пълниш времето с бунтуващи се 40-годишни синове и нахакани тинейджърчета.... Силно се надявам всичко да е част от по-голяма картина, че иначе разочарование то ще в голямо.

# 492
  • Бургас
Абе как ще е бебето на Донка. Руфинка това го казва на Мия и

Уж, днес изгледах снощният епизод, но този кадър ми се губи 🤔
Предната серия май ми се губи нещо 🤔🙄

# 493
Много ми опротивя Асен от тоя епизод.

# 494
Епизодът беше толкова недомислен, че чак ме хваща яд. Рядко критикувам обаче снощната серия просто ми дойде в повече. То да се чудиш откъде да започнеш.
Мия падна в гората толкова изкуствено, че чак докато с престорена и превзета физиономия се опитваше да се изправи, чак помислих, че е простреляна, а тя изразявала изненада от намереното.
Асен развя задник под душ в двора му, много логично да има душ там нали и много спешно и наложително или пък може би съблазняващо или заблуждаващо трябваше уж да бъде да го използва ама точно в този момент на мига, докато си води разговора с Мия.
Краси си водел бележки за пенсия като видимо не е за пенсия...
Диана взима такси в Смолян, в Смолян изобщо има ли таксита? и пътем просто ей така в точния момент като преминава вижда хипаря...
Хипарят почти се оставя да го блъсне кола, докато я спира за автостоп и шофьорът реагира никак на фона на това, че е можел да го премаже за малко. А като за капак хипарят обяснява, че на приятелката му й било лошо, но той да ги метнеш до Дяволското гърло. Кой нормален човек би закарал друг, за който се предполага, че му е лошо до пещера, а няма да предложи да ги закара до града за помощ...
Той пък за какво я закара в пещерата и изчезна, а после тя как се върна и излезна, тук си признавам, че вече бях доста отегчена, та може и да съм се разсеяла и пропуснала.
Прокурорът се обяснява с журналист по телефона, Филип се решава да се покаже на мъж със само една абсолютно неубедителна реплика, слаба сцена.
Асен ми се затвърждава като убиеца, навярно някаква криворазбрана справедливост раздава.
Филип се бил изнесъл и хоп цопнал да живее на хотел с полицейската си заплата, която сигурно ще отиде за няколко дни в хотела, много реалистично, ама нали е до Мия, че и в съседната, разбира се, стая.
Лудата майка си направи запивка на фона на спящата си дъщеря. Толкова нелепо, че в началото чак помислих, че е поредното недоглеждане на сценаристите, докато схвана, че било целенасочено търсен ефект.
Любовната сцена нещо не беше въздействаща, а с вдигането на телефона и спокойния разговор направо избиха рибата.
На тръгване Мия разбира се реши, че няма нужда да провери дъщеря си.
Въобще ужасно нескопосан епизод, много ме изразни.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 22:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт