Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 482
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Според мен Асен или е убил някой в бившата си кариера като полицай и затова е напуснал, или просто е бил прекалено груб със заподозрените- както си пролича от епизода. Направи ми впечатление, че изобщо не му трепна окото като сряза пчеларя и погледа му един такъв жесток.. Абе мисля си, че може с баща му да са имали връзка с този който внася бежанци ( забравих му името), убитият от първи епизод. Та така баща му и той се опитват да замажат очите на хората за убиеца. Баща му от една страна настоява да е бежанеца, а той сега ще настоява да е Пчеларя. Нещо ми се върти че и майката е в схемата, като гледам колко е потайна и има злобно изражение, но пък сдържано. Жалко за Диана, че се прави на изнервена тинейджърка и ще загази, но явно е и проста- търси си белята нощем сама в гората, също така се прави и на безстрашна. Може би затова ще й дадат урок като я постреснат в следващия епизод, че после да си седне на д- то малко. А Миа не знам каква майка е, но определено възрастните понякога като са без мъж/ жена дълго време си загубват ума дори пред децата си, за жалост го казвам от личен опит. Драмата според мен ще е с Диана нещо. Едва ли някой ще се привърже толкова към Миа или Филип. Както виждам в следващите впизоди активно участва Диана, което също е предпоставка за да ни се хареса, а после да е убита.

# 496
Защо да му е рано на Краси за пенсия? Полицаите се пенсионират на 52-53 години.
И това за такситата в Смолян.... 🙄

# 497
  • Враца
Къде гледахте промото?  newsm78

# 498
  • София
Аз пък не разбрах с какво спечели симпатиите Асен.

С гледката, докато си вземаше душ Grinning

Освен това Simple Smile, Хр. Петков е много талантлив и пресъздава изключително автентичен образ - хем да го харесваш, хем тръпки да те побият от него. Wink
Напълно съгласна!
Не съм го гледала в "под прикритие", но тук ми е един от малкото актьори, който не преиграва, не говори с един театрален патос, напълно естествен ми е като дикция и поведение! Карамазов и Духовникова прекалено ми театралничат и според мен не  могат да избягат от това, което ги учат в НАТФИЗ
Попето също ми е супер, колоритен, сдъвква думите, но ми звучи естествено и непринудено... И когато съм си увеличила звука на телевизора така, че и съседите да чуват какво гледам, му разбирам Mask
 За това как се търкулна Мия театрално и баш до нея се появи ръката, която търсеше...няма да коментирам Close
Според мен секс сцената им се получи добре(за разлика от ОЖ)

# 499
  • София
И тъпотията хотела да е в Пампорово, а не в Смолян, където е полицейското управление. Да не говорим, че Смолян - Дяволското гърло е 60 км. Как щяха да стигнат до там - пеша? А Диана как се прибра в хотела след като остана сама в пещерата? Пеша или си викна такси от Дяволското?

# 500
Диана взима такси в Смолян, в Смолян изобщо има ли таксита?
За такситата, да, има даже доста таксита в Смолян.. Нареждат се на определени места в града нон стоп. Grinning Grinning Grinning

# 501
Е добре, сигурно има, да, просто много ме хвана яд на толкова недоизпипани неща в един епизод, че и такситата ми попаднаха неоправдано на мушка Grinning

# 502
  • Враца
След като потърсих промото, макар че не го намерих  Laughing, попаднах на това, стови ми се интересено:

https://www.youtube.com/watch?v=ZrzAKgs534I

# 503
След като потърсих промото, макар че не го намерих  Laughing, попаднах на това, стови ми се интересено:

Ето го промото за следващия епизод, ако за него става дума: https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/253476805606896/

# 504
  • София
И аз сега го изгледах. Също смятам, че липсващите части на телата символизират "греховете" им - липсващ език за някой, който се е разприказвал, ръка за онзи, който е вземал, очи - за който е виждал (и нищо не е направил?), а обрязването може да е свързано със сексуалния живот на жертвата.

Сюжетната нишка с Шейтана ми е най-страшна, признавам, на моменти настръхвам. Simple Smile Би ми допаднало убиецът да е познат и с нищо незаподозрян до момента, а не в последния епизод да измъкнат някого от горите.
Асен се разгърна в този епизод, това хубаво. Твърде брутален ми се стори обаче с Пчеларя, не го очаквах...
Пчеларят какво им отговори на въпроса на Мия - "Имаше нещо..."!? Това какво трябва да ни подсказва, че е видял нещо/някого...?

Диана все изпитвам желание да я напляскам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
  • София (Възраждане)
Лично аз се отказах да търся несъответствия, очевидно е пълно с множество, но пък и филмът не заявява претенции за достоверност. Беше ми забавно да правя това само първия епизод, който за мен беше и най-интересен. Голямата глупост на последната серия беше купонът в стаята със спящата Диана при все празната стая на Филип...Милоошева Weary

# 506
  • гр.София
Пчеларят ми се стори,че им се подиграва - Имаше нещо ...- Довиждане! ( т.е нещото е Довиждане)
Според мен, с жената на пчеларя се е случила случка.
Асен и мен ме изненада ,беше адски противен.
А най -много в сериала харесвам как си играе ролята Краси ( Стоян Радев).

# 507
Голямата глупост на последната серия беше купонът в стаята със спящата Диана при все празната стая на Филип...Милоошева Weary
Усеща се характерният почерк, нали Wink 😂.

# 508
  • Варна
Напълно споделям мненията, че е много грозна сцената със спящата дъщеря и купонясващата и майка в стаята, но се сетих точно за два случая, които са ми разказвани от мои познати, как подобни ситуации, даже много по-гнусни, са се случвали в стаята със спящи малки деца, които всъщност са виждали всичко. За съжаление, всякакви сценарии са възможни и реалистични.
Така като ви чета, наистина доста детайли не пасват, чак ви се възхищавам за критичното мислене, аз гледам и се пренасям във филма, без много да анализирам, всички са заподозрени до доказване на противното. Simple Smile Може би и защото миналата година посещавах местата от филма, а те са си много мистични, много ми допада сериалът. Случайно попаднах на Господин Х и морето, хоп говорят си Краси и бащата прокурор! Явно актьорският състав е доста сходен, но честно казано не изтърпях и минутки да гледам. Любимата ми част от последната серия: Филип говори по телефона, докато се поти над Миа/Мия(изписват я различно?!) и пъшкат ли, пъшкат. Simple Smile Така усетих, ще вкарат интрига между братята заради жена явно. Заплитат добре, дано развръзката не ни разочарова. Simple Smile

# 509
Не съм се заглеждала в надписите на първите серии, но на последната умишлено го направих и видях, че Христина Апостолова не е сред сценаристите (Милошев го имаше обаче)?!

Тъкмо бях отписала Асен като евентуалния убиец, но като ви прочетох коментарите от последните дни съм съгласна с повечето и мнението, че може да е той. Освен всичко друго при разпита на пчеларя доказа, че добре познава човешкото тяло и знае как и къде да направи разрез и след колко минути какво ще се случи...

И аз предпочитам убиецът да е от вече показаните персонажи, дори някои от по-главните, защото ако е някой непознат, който се появява накрая ще е доста разочароващо...(като в ТD)...

Общи условия

Активация на акаунт